Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Verwijderen van privé berichten op Simyo forumToon eerste bericht

52 reacties

Reputatie 5
Badge +4
Het verwijderen van privéberichten doe je puur bij jezelf, ik hou van opruimen, het bericht wat jij hebt gezonden aan die ander blijft daar bestaan.
Dit is toch ook bij de gewone emails, ik maak regelmatig alle mappen leeg maar bij de ontvangers van de emails, daar blijven de emails gewoon staan (of die worden misschien ook meteen verwijderd door de ontvangers zelf 😉 )
Vervelender is, als je een email zend aan iemand, bijvoorbeeld Keesie en hij was bedoeld voor Koosie. Dat kun je niet meer herstellen helaas en hier op Simyo bij de priveberichten ook niet.
Reputatie 7
Badge +9
Ik snap je Frida, ik bedoel er mee dat de berichten dus niet van de server verwijderd mogen worden, dan verdwijnt dit bericht zowel bij verzender als ontvanger uiteraard.
Ideaal zou zijn dat je de berichten, in en uit, zou kunnen exporteren naar je PC of tablet. Veel fora bieden die mogelijkheid.
Bij email verdwijnt het bericht van de server na ontvangen of binnen een bepaalde tijd na ontvangen bij POP3, bij IMAP blijft het bericht op de server totdat je het wist. IMAP heeft wel het risico dat je schijfruimte op de server volloopt.
Badge +7
Hoi Frida,

Ook namens mij nog gefeliciteerd met je verjaardag 😃 Zo te zien heb je een heerlijke dag gehad. En het belangrijkste is dat jij een leuke dag heb toch?

@Ron H, Ik heb je verzoek doorgegeven aan Angela 🙂 Don't worry, we slaan je niet over.

@franswon Dat is wel de bedoeling inderdaad. Het zou inderdaad niet zo handig zijn als het bericht aan beide kanten verwijderd kan worden. Niet voor ons, niet voor jullie en niet voor andere klanten.

Groetjes,
Samantha
Reputatie 6
Badge +6
Dank je voor het doorgeven Samantha
Reputatie 7
Badge +10
Hi Ron H,

Namens Samantha: graag gedaan 🙂

Groetjes,
Jihane
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Ron H,

Sorry voor de late reactie! We zijn druk bezig met de laatste hand te leggen aan het nieuwe forum. Helaas heb ik nog geen uitsluitsel over jouw opmerking. Ik kan je op dit moment dus nog niet beloven dat dit werkt met de komst van het nieuwe forum. Uiteraard houd ik je ook hierna op de hoogte van de ontwikkelingen 🙂
Reputatie 5
Badge +10
Is er ondertussen al iets bekend. Zit ook nog op de optie te wachten 🙂
Reputatie 7
Badge +10
Helaas is er nog niets bekend 😞 Ik had gelukkig al aangegeven dat dit echt een kwestie van maanden gaat zijn, als het al ontwikkeld gaat worden. Dat weten jullie ook waar jullie aan toe zijn, Ik zal hem nu nog eens indienen als feature die we graag zouden toevoegen.

@Ron H, ik heb helaas ook nog niets vernomen over jouw verzoek. Zou je hem voor mij iets gedetailleerde kunnen uitleggen zodat ik nog eens kan indienen voor je? 🙂
Reputatie 5
Badge +4
Jammer dat ik geen bericht door krijg als er gereageerd wordt op dit of een ander forum waar ik aan mee doe. Dit forumbericht is door mij gestart notabene.
Toevallig zag ik vandaag dat dit bericht weer hoger stond op het forum.

En ik had begrepen Angela (na jouw uitleg enige tijd geleden) dat het kennelijk niet simpel is om een wijziging aan te brengen bij keuzemenu van privéberichten, het verwijderen van oude berichten. Maar echt in 2017 vind ik dit onbegrijpelijk of het zal waarschijnlijk een dure ingreep zijn?

@Angela
@maikel.twinnie
@Ron H
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Frida,

Als je een keer niet hebt ingelogd om te kijken naar een nieuw bericht in een forumtopic krijg je daarna geen berichten meer over dit topic totdat je weer een bericht plaatst in dat topic of je jezelf weer opnieuw abonneert op dat topic.
Reputatie 5
Badge +4
Oke thanks Franswon, niet aan gedacht.
Ik ga er rekening mee houden.
Groetjes, Frida
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Frida,

Het gaat er niet persé om dat het 'niet makkelijk is'. Het is wat je zegt, we leven in 2017 en dit soort dingen kunnen gewoon gebouwd worden. Echter, doen wij dit niet zelf. Hier zit een ander bedrijf achter. Op het moment dat wij de enige klant zijn die dit wil, zal het niet snel gebouwd worden door ons.

De functie bestaat op dit moment nog niet. Zij zullen dit dus moeten bouwen. Als het voor andere klanten niet van belang is, komt dit idee laag op de suggestie lijst. Ik heb daar een beetje invloed op, maar niet veel 😞 Helaas is de functie nog niet gebouwd en weet ik niet of en wanneer dit wel gaat gebeuren.

Ik heb het weer aangekaart voor jullie :)

Zoals Franswon aangeeft, word je niet meer op de hoogte gehouden als je 1x niet op de link in de e-mail klikt. :)

Heb je wat aan deze uitleg?

Groetjes,
Angela
Reputatie 5
Badge +4
Zeker Angela, heb ik wat aan deze uitleg, over hoe dit forum werkt met zijn wel of geen antwoorden via de mail.
En dat het een langdurige geschiedenis gaat worden met de mogelijkheid om "priveberichten"
te verwijderen.
Stel dat ik een keer besluit om te stoppen hier op Simyo, om wat voor reden dan ook, dan blijven sowieso mijn forumbijdragen in het heelal doorgaan,dat wist ik van te voren, geen punt.
Maar mijn privéberichten blijven hier ook ronddolen als ik ooit weg ben en dat wist ik NIET van te voren toen ik van iemand hier mijn allereerste privé email kreeg (in het begin van mijn abonnement)
Maar, weet je inderdaad, er zijn veel belangrijker zaken op deze wereld, bijvoorbeeld gezondheid of een gelukkig leven.
Maar toch zou ik het van die privéberichten graag geregeld zien.

Thanks en fijne avond,
groetjes Frida
Reputatie 7
Badge +10
Dat snap ik heel goed, Frida 🙂 Ik zal me er hard voor maken voor je.

Verder hoef jij je geen zorgen te maken. Wat privé is, blijft privé. Wij kunnen met geen mogelijkheid deze data inzien of opvragen. Als snap ik nog steeds dat je het liever verwijderd ziet.

Groetjes
Angela
Reputatie 5
Badge +10
@Angela,

Zoals wel bekend ben ik een zeer kritische forum gebruiker (en heel vaak de advocaat van de Duivel).
Nu ben ik ook student administratief recht en dit is een interessante casus om te behandelen.
Excuses als het hard klinkt maar ik ga even de advocaat van de duivel nadoen.

Nederland heeft een prachtig Juridisch stelsel en zeker op het gebied van de privacy.
We hebben er zelfs een autoriteit voor namelijk de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nu hebben we in Nederland het recht om zogezegd "vergeten te worden".
Binnenkort (per 28 mei 2018) het "recht op vergetelheid". Nu nog het recht op correctie en verwijdering.
Op dit moment kunnen we privéberichten laten verwijderen onder de noemer "niet ter zake doende gegevens". Per 28 mei 2018 kan het onder de noemer "Niet meer nodig of intrekken toestemming"

Na mijn totale introductie kom ik graag tot mijn punten.
Een privé bericht kunnen we in mijn optiek schalen onder de "niet ter zake doende gegevens" Zoals Angela zegt kan Simyo met geen mogelijkheid de data inzien en opvragen dus het nut van bewaren ontbreekt dus?

Stel.... Ik ben heel gemeen. Ik mag Simyo niet meer en zoek een methode om een beetje dwars te liggen.
Ik heb toevallig heel veel privéberichten verzonden en wil deze verwijderen, dat gaat niet. Simyo kan dat zelf in eerste instantie ook niet.. Ik stuur een brief naar Simyo en eis verwijdering. Het verzoek wordt niet gehonoreerd. En dan? Dan kan het mogelijk een lang spelletje worden..


PS. Het doel van dit bericht is niet iemand te kwetsen, of een discussie of ruzie te ontketenen. Het doel van deze uiteenzetting is om problemen te voorkomen en als kritische klant en forum expert de vinger op de zere plek neer te leggen.
Reputatie 7
@maikel.twinnie

Deze wet gaat over het verwijderen van persoonsgegevens. Het niet kunnen verwijderen van privé berichten valt daar niet onder.
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/recht-op-correctie-en-verwijdering

Persoonlijk zou ik het ook wel prettig vinden om te kunnen kiezen tussen bewaren of verwijderen maar het doet geen inbreuk op mijn privacy.
Reputatie 5
Badge +4
@Angela
Voor mij is het simpel hoor als antwoord op jouw vraag:
"Al snap ik nog steeds dat je het liever verwijderd ziet"

Ik wil graag baas zijn over mijn eigen verzonden en ingekomen privéberichten op Simyo.
Zo gaat dat bij mijn Gmailaccount ook, op tijd opruimen.
Bewaren? of niet bewaren dat moet mijn keuze zijn.

Ik snap nu het het zinnetje onder berichten van sommige Simyo-medewerkers in forum:

"Graag alleen privéberichten sturen als hier om gevraagd wordt. Bedankt!"
Reputatie 5
Badge +6
Dat snap ik heel goed, Frida 🙂 Ik zal me er hard voor maken voor je.

Verder hoef jij je geen zorgen te maken. Wat privé is, blijft privé. Wij kunnen met geen mogelijkheid deze data inzien of opvragen. Als snap ik nog steeds dat je het liever verwijderd ziet.

Groetjes
Angela


Niet helemaal waar, die data komt van een server met een Database.
Die informatie staat ergens het is niet dat die elke keer ergens vandaan tovert. In die zin is het dus altijd mogelijk om het in te zien al is het maar door het forceren van een zogenaamde fake inlog. Zo kan je op iemand anders zijn account doordat je wat trucjes uithaalt.

Groet Paul.
Reputatie 7
Badge +10
Zo, jullie maken het me niet makkelijk hoor 😉 Maar ik ben even op onderzoek uitgegaan. Om die reden heb ik niet direct gereageerd. Ik wilde namelijk wel met een goed antwoord komen.

@Maikel.twinnie, wat betreft jouw bericht: Voor 28 mei 2018 zal ook inSided handelen conform de nieuwe wetgeving. Alleen niet op de manier die jullie de mogelijkheid geeft om een privébericht te verwijderen.. Vanaf dan krijgt een forum gebruiker namelijk de mogelijkheid om zijn of haar gehele forumaccount te verwijderen. Iets wat nu niet kan. Als je dit verwijdert, zullen ook alle privéberichten verwijderd worden. Op die manier voldoet Insided aan de gestelde eisen binnen deze nieuwe wetgeving,

Het verwijderen van privéberichten per stuk zal daarmee dus alsnog niet mogelijk zijn en het biedt dan dus geen oplossing voor de wens die in dit topic geuit wordt. Uiteraard heb ik dit alles bij Insided gecheckt en zijn zij ook direct opnieuw op de hoogte gesteld van jullie wensen wat betreft het kunnen opruimen van de privéberichten.

@PaulH, Privéberichten zijn alleen toegankelijk voor de gebruiker, jij dus. Ze zijn versleuteld opgeslagen en ook niet in te zien door de bijvoorbeeld mij als Community Manager en ook niet door onze vrienden bij Insided. Als iemand anders toegang heeft tot jouw account, is het een ander verhaal. Heb ik dus een wachtwoord van iemand of ben ik daar achtergekomen, kan ik deze berichten wel bekijken. Het is dus goed om veilig met deze gegevens om te gaan. Verder zijn we natuurlijk beveiligd voor 'gevaar van buitenaf' vanuit verschillende partijen.

Hebben jullie hier wat aan?

Groetjes,
Angela
Reputatie 5
Badge +10

@Maikel.twinnie, wat betreft jouw bericht: Voor 28 mei 2018 zal ook inSided handelen conform de nieuwe wetgeving. Alleen niet op de manier die jullie de mogelijkheid geeft om een privébericht te verwijderen.. Vanaf dan krijgt een forum gebruiker namelijk de mogelijkheid om zijn of haar gehele forumaccount te verwijderen. Iets wat nu niet kan. Als je dit verwijdert, zullen ook alle privéberichten verwijderd worden. Op die manier voldoet Insided aan de gestelde eisen binnen deze nieuwe wetgeving,

Het verwijderen van privéberichten per stuk zal daarmee dus alsnog niet mogelijk zijn en het biedt dan dus geen oplossing voor de wens die in dit topic geuit wordt. Uiteraard heb ik dit alles bij Insided gecheckt en zijn zij ook direct opnieuw op de hoogte gesteld van jullie wensen wat betreft het kunnen opruimen van de privéberichten.

Toevallig dat ik net even in de instellingen aan het zoeken was maar kan helaas deze optie niet vinden. Kan dat kloppen? Niet dat ik het account wil verwijderen maar puur over interesse.
Reputatie 6
Badge +4
Hoi Iedereen,


@Maikel.twinnie, wat betreft jouw bericht: Voor 28 mei 2018 zal ook inSided handelen conform de nieuwe wetgeving. Alleen niet op de manier die jullie de mogelijkheid geeft om een privébericht te verwijderen.. Vanaf dan krijgt een forum gebruiker namelijk de mogelijkheid om zijn of haar gehele forumaccount te verwijderen. Iets wat nu niet kan. Als je dit verwijdert, zullen ook alle privéberichten verwijderd worden. Op die manier voldoet Insided aan de gestelde eisen binnen deze nieuwe wetgeving,

Het verwijderen van privéberichten per stuk zal daarmee dus alsnog niet mogelijk zijn en het biedt dan dus geen oplossing voor de wens die in dit topic geuit wordt. Uiteraard heb ik dit alles bij Insided gecheckt en zijn zij ook direct opnieuw op de hoogte gesteld van jullie wensen wat betreft het kunnen opruimen van de privéberichten.

Toevallig dat ik net even in de instellingen aan het zoeken was maar kan helaas deze optie niet vinden. Kan dat kloppen? Niet dat ik het account wil verwijderen maar puur over interesse.


Zie ik daar twee rode hoorntjes groeien Maikel? 🙂 Goed dat je dit even aankaart want het is iets waar ik het al vaker over gehad heb met de makers van het forum. Het idee om privéberichten te kunnen verwijderen is ook al eerder bij hen neergelegd, alleen is het daarbij gebleven. Het verwijderen van een forumaccount is wel mogelijk via ons, maar kun je niet zelf in orde maken. Of dat voldoende is vanuit de AVG durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ik zal het opnieuw bij de makers aankaarten en kom er op terug zodra ik meer weet. :)

Groetjes,
Thomas
Reputatie 5
Badge +4
@Thomas
Zag tot mijn verrassing dat mijn item, waar ik mee begonnen ben, weer in de picture is, maar helaas je kunt nog steeds niet je priveberichten verwijderen op Simyo.
Lang slepende zaak, jammer en onbegrijpelijk.
Groeten van Frida
Reputatie 7
Badge +9
Heden 8 augustus 1998 is het dus bij InSided nog niet mogelijk. Ik hoop dat het zo rond 2018 wel op een eenvoudige manier kan 😁
@franswon ik zou maar voorzichtig zijn met zo ver in de toekomst voorspellen.
Zeker bij de enige echte real experts. 😀😉😎

Persoonlijk geloof ik niet in het verwijderen maar ik kan me natuurlijk vergissen. Ik verwacht eerder een verandering in een anonieme en daarmee minder traceerbaarheid. Afgezien van mijn lelijke kop weten jullie nu nog een reden voor mijn keuze, al zijn het er meer als fan van Friesian horse.🙂🤔
Reputatie 6
Badge +4
Hoi Allemaal,

Inmiddels heb ik te horen gekregen dat het verwijderen van een forumaccount - om gebruik te maken van het recht op vergetelheid - inderdaad via ons verloopt. Het verwijderen van je account is ook de manier waarop je privéberichten kunt verwijderen. Een beetje alles of niets dus.

Als jullie hier nog vragen over hebben, laat het dan gerust weten. :)

Groetjes,
Thomas

Reageer