Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Van welk liedje word jij supervrolijk?


Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Bij Simyo lopen een aantal ontzettende muziekfreaks rond. Sommige luisteren het liefst naar Rock, pop, techno, hip-hop etc, maar er zit altijd een nummer tussen waar jij en een hoop anderen vrolijk van worden.

Persoonlijk ga ik voor 'Mockin'bird hill' van de band 'Roots Syndicate'. Volgens mij komt het nummer uit 1994.

Zin om vrolijk te worden? Luister 'm dan hier.

Van welk liedje word jij nou supervrolijk?

249 reacties

Reputatie 4
Badge +4
Danza Kuduro! Van Lucenzo 🙂 http://open.spotify.com/track/6DXLO8LndZMVOHM0wNbpzg
Reputatie 7
Badge +9
Een romantische song van de Russisch/Ukraiense groep ??? ??? getiteld "??,???????? ????? ????"!
http://www.youtube.com/watch?v=xhYKkGrvN4A

PS. Helaas accepteert dit form geen Cyrillische tekens, vandaar de ?????.... 
Persoonlijk ben ik een groot fan van dj Bobo.
Hij heeft meerdere liedjes die ik leuk vind.

Shadows of the night.
Take control
Pray

Freedom http://www.youtube.com/watch?v=FenKVtzRr0I
Nog een voorbeeld....

Love is all around
http://www.youtube.com/watch?v=l8S1NzEmfcQ
Reputatie 5
Badge +10
Danza Kuduro! Van Lucenzo 🙂 http://open.spotify.com/track/6DXLO8LndZMVOHM0wNbpzg

100% met je eens.

Een romantische song van de Russisch/Ukraiense groep ??? ??? getiteld "??,???????? ????? ????"!
http://www.youtube.com/watch?v=xhYKkGrvN4A

PS. Helaas accepteert dit form geen Cyrillische tekens, vandaar de ?????....


Haha Scotsman. Ik heb 'm geluisterd. 😃. Mooie dames in die clip :P

Persoonlijk ben ik een groot fan van dj Bobo.
Hij heeft meerdere liedjes die ik leuk vind.

Shadows of the night.
Take control
Pray

Freedom http://www.youtube.com/watch?v=FenKVtzRr0I


Eurodance? Jaren 90? Ook lekker fout haha.

Wat dachten jullie van deze:

https://www.youtube.com/watch?v=zpOAnWEyzt8

De Sirtaki
Badge +8
Wat leuk om te zien waar iedereen van houdt :)
Ik houd van heel veel soorten muziek, maar vrolijk-word-liedjes heb ik in alle genres:

Van deze kun je niet chagrijnig blijven:

Sweet like chocolate

So good to me

En deze met clip en al, een classic 😉 Call me Al:

Groetjes,
Charlene
Reputatie 7
Badge +9
Ik luister graag naar Salsa, Bachata en Merengue.

Maar Joost Nuissl maakt me nog steeds blij met dit liedje , het heeft voor mij een speciale waarde.

Ook Urbanus maakt me altijd vrolijk!
Reputatie 2
Badge +6
Waar moet ik beginnen...

Happy Day's theme song - om vrolijk te worden.

Why tell me why - omdat deze heel fout is ;)

Time of your life - beste nummer ooit

My fahter's eyes - en alle andere nummers van Clapton

Classic Fantastic - een mooie combo van funk/rock/soul/hip-hop en pop

Zo kan ik de hele dag wel doorgaan 😃
Ik heb er nog eentje voor het slapen gaan. :D
Boudewijn de Groot & Rob de Nijs - Land van Maas …: http://youtu.be/iOKwT8D6XmY
Reputatie 7
Badge +9
Ik wordt supervrolijk van "Armin van Buuren - A State of Trance - Intro", want dan is het begin van een paar uur goeie muziek(vind ik!). Het omgekeerd effect komt van "Armin van Buuren - A State of Trance - Outro"... Bijna ontroostbaar ben ik als ik die hoor! :p

Helaas kan ik niet echt ernaar linken. Op spotify krijg je wel een paar resultaten als je daar op zoekt

!

PS: Ik weet hoe je smileys in een reactie kan wijzigen! Gewoon in de snel-reageer-tekstval de smileys aanmaken en die slepen naar het wijzig-tekstvak!

Reputatie 6
Badge +10
Normaal gesproken luister ik alles tussen house en techno (sorry Alex, anticlimax muziek) ;)

Maar ik heb natuurlijk ook nog gewone favorieten!

Dire straits - sultan of swing
Eric Clapton - Before You Accuse Me
Kensington - Send me away
Fleetwood mac - Everywhere
The Stranglers - Always the sun
Agnes Obel - Riverside

Oké, en m'n favoriete elektronische plaat:

Laurent Garnier - Man With The Red Face (Funkagenda & Mark Knight Remix)

Ik zit gelijk jullie plaatjes door te nemen, smaak hoor!
Badge +1
Chris rene - young homie
Prachtnummer!!!!
Daar word ik vrolijk van
Reputatie 5
Badge +11
Soms hier van, of hier van, ook hier van, maar soms is ook echt dit 😉
Badge +3
Hihi, leuk om te lezen waar iedereen van houdt! :D
Ik vind pop muziek geweldig.. top 40 muziek, geweldig! Te veel om op te noemen! 
Badge +6
Ik word altijd vrolijk van 'up tempo' blije muziekjes, momenteel is deze favoriet 🙂
Even een kleine update.
Deze van Nena en Kim Wilde mag zeker tot mijn favoriet worden gerekend.
Lijkt me wel duidelijk, daarmee is tiury zijn vraag ook beantwoord.

En deze van Shania Twain.
Reputatie 2
Badge +6
Ik heb deze net ontdekt, vind het echt geweldig 😃
Hallo Dries en Scottsman

Ik bedoel deze.
http://youtu.be/c8hRQTJJum8

Lijkt me duidelijk.
Een kanjer van een hit.
Reputatie 5
Badge +11
Lijkt me duidelijk.
Een kanjer van een hit.

Dat hadden we níet gedacht 😉
Reputatie 5
Badge +2
Alles van Sieneke.:D
Reputatie 5
Badge +11
Nou, veel plezier 😉
Reputatie 5
Badge +2
Nou, https://"http://www.youtube.com/results?search_query=best+of+sieneke" ;)

Weet niet of ik hier supervrolijk van word. 😛
Reputatie 5
Badge +11
Van deze wel, dan?
Wanneer je mij vraagt, waar wordt je supervrolijk van?
Dan blijft er voor mij maar 1 aan de top, dit dus....

The KFPS Royal Friesian Horse: http://youtu.be/Y5XJbSqwriM

Groet,
Friesian
Reputatie 7
Badge +9
Van deze wel, dan?

LOL        

Reageer