Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

 • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Iemand ervaringen met een smartwatch?

 • 10 september 2014
 • 24 reacties
 • 2283 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
 • Oud Community Manager
 • 6701 reacties
Na alle berichten over de nieuwe iPhone en de Apple watch was ik wel benieuwd of iemand ervaringen heeft met een smartwatch. In mijn omgeving ken ik eigenlijk niemand die zo'n klokje aan zijn/haar pols heeft hangen.

Heb je ervaringen met een smartwatch of ken je iemand die er gebruik van maakt, dan ben ik erg benieuwd naar de ervaringen.

Hot or not?

Wat vind je van een smartwatch?


24 reacties

Reputatie 4
Badge +7
Smartwatch....... Vrij nieuw. Apple is gestart met een heel slimme. Ik wil het allemaal eens nauwkeurig bekijken, want in principe sta ik wel open voor de allernieuwste snufjes.  Het moet wel handelbaar blijven (ivm) de veel kleinere afmetingen. Yep ik vindt het wel hot.
Reputatie 6
Badge +10
Goede vraag, Alex 🙂!

Apple is helemaal nergens mee gestart. Ze hebben hier later patent op aangevraagd dan Pebble (de eerste met behulp van crowdfunding), HTC, LG, Motorola en bovenal Samsung. Ik heb de Motorola 360 gezien bij een tester laatst, maar het is volgens mij niets voor mij 🙂 Ik ben al aardig lomp met de apparaten die ik gebruik, dus ik denk dat een smartwatch binnen een week aan diggelen ligt 🙂
Reputatie 1
Badge +8
Tiury: Apple is wel meteen met een heel erg sterk product gekomen. En zeg nou zelf, wie van het forum hier neemt de Apple Watch in overweging. Ik wel in ieder geval. Nog geen week geleden had ik je voor gek verklaard als je vroeg of ik over een horloge van $350 na zou denken 😃
Reputatie 5
Badge +11
Nou, ik neem helemaal geen smartwatch in overweging eerlijk gezegd. Ik vind zo'n ding niet stom ofzo, ik zie voor mezelf de toegevoegde waarde niet.
Reputatie 5
Badge +10
Momenteel zie ik de toegevoegde waarde ook nog niet echt, maar ik vind het vooral niet mooi om met zo'n ding om m'n pols te lopen. Waar een horloge vroeger ook nog echt een functie had is het tegenwoordig meer een mode exemplaar. De smartwatches proberen de functionaliteit van een horloge weer helemaal terug te brengen.
Reputatie 6
Badge +9
Ik houd wel van gadgets maar zie toch liever een mooi chic horloge om mijn pols.

Enne...Appleflap is idd niet de eerste die er mee komt. Maar zeg nou zelf, ze weten het toch weer heel mooi te brengen......hun foons....de smartwatch. De aandacht is toch getrokken...bij vriend en vijand. En helaas pindakaas, geen enkele ander merk krijgt zo'n show op dezelfde manier voor elkaar. Ook Samsung niet die het halfwas na probeerde te apen.
Badge
Ik heb een half jaar geleden een stand alone smartwatch gekocht voor mijn zoontje. Heel gebruiksvriendelijk, doet alles wat een smartphone doet en ondanks het kleinere touchscreen prima te bedienen. Enige minpunt is de accuduur als je wifi en gps aan hebt staan. Eenreserve accu of mobiele lader is aan te bevelen.
Reputatie 5
Badge +11
Hoi ElkeF, welkom op het Simyo forum!

Kun je wat meer vertellen over de smartwatch die je voor je zoontje hebt gekocht? Als je er alle mee kunt doen als met een smartphone, dan kun je dus zonder smartphone, toch?
Badge
Hoi Ernst,

De smartwatch die wij hebben is een standalone, daar heb je dus inderdaad geen smartphone bij nodig en dat was voor mij ook wel een voorwaarde. Een horloge dat laat zien wat er op je telefoon gebeurt vind ik persoonlijk niks toevoegen.

Wij gebruiken hem vooral voor geofencing, Whatsapp en natuurlijk om te bellen. Via de playstore kun je downloaden wat je er verder op wil hebben.

In de standby modus is het een gewoon horloge. Als je hem activeert kom je in het menu dat je dmv het touchscreen bedient.
De technische specificaties zeggen mij niet zoveel, maar voor de liefhebber:

Model Number  ZGPAX S5 Android Cell Phone
Band  GSM 850/900/1800/1900MHz, GPRS
Sim Card  Single SIM Card
Dimensions  275*40*15mm
Net Weight  62g
OS  Android 4.0
CPU  MTK6577 ARM Cortex A9 dual core, 1.0GHz;  GPU: PowerVR SGX531
RAM  512MB
ROM  Built in 4GB NAND Flash, Support TF card up to 32GB max
Display Size  1.54 Inch 260K colors TFT capacitive touch screen,240*240 pixels
Camera  built in 2.0MP camera
GPS  Yes, Built in GPS/A-GPS
Ringtones Type  Polyphonic/MP3
Audio File Format  MP3, AAC, MIDI, WAV,AMR
Video File Format  MPEG4, H.263, H.264 30fps
Image File Format  JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
E-book Format  TXT/CHM/DOC/HTML
Bluetooth  Bluetooth 4.0
FM Radio  Yes, earphone needed
Data transfer  USB/Bluetooth
Mobile internet  WAP/WIFI802.11b/g
Phonebook  500
Message  SMS/MMS
Sensor  G-sensor
Other Features
Calendar, clock, calculator, Email, Play store, Facebook,Twitter,FM radio, voice search etc
Battery  built in 500mAh Li-on battery
Color  black, silver
Languages  German, English Spanish French, Italian, Dutch
Accessories  1 x USB Cable
1 x Charger
1 x Earphone
1 x Battery
1 x Manual

Voordeel: een smartwatch blijft nergens slingeren (in tegenstelling tot een telefoon) en dat vond ik bij onze kinderen wel zo handig. Hij is spatwaterdicht, voor een kind van 8 makkelijk te bedienen en niet duur (ongeveer 100 euro).
Hoi ElkeF.

Vraagje, wat voor merk is het? 😕

Groet,
Friesian
Badge
Het is een ZGPAX, maar dat is volgens mij een Chinees synoniem voor "merkloos" 🙂
Reputatie 2
Badge +6
Hoi ElkeF,

Bijzonder ding joh 🙂 Willen we een foto???
Badge
Als echte digibeet heb ik geen flauw idee hoe ik hier een foto moet posten. Maar als je bij Google, Youtube of Alibaba op ZGPAX zoekt vind je hem zeker!
Reputatie 5
Badge +11
Als je op deze link klikt zie je allemaal foto's van de ZGPAX
Vooral de onderstaande is erg illustratief
http://i62.tinypic.com/mtt7hd.gif
Badge
Inderdaad, dat is hem...de S5.
Reputatie 2
Badge +6
En deze voor de dames ;)

http://i58.tinypic.com/5kkjgy.jpg
Reputatie 5
Badge +10
Bedankt voor het delen van je ervaringen ElkeF. 100 euro is inderdaad best een mooie prijs 🙂.
Reputatie 4
Badge +8
Wat een leuk apparaat ElkeF!

dit lijkt me ook wel leuk, ze hebben daar aardige spullen:
http://www.one2track.nl/smart-multimedia
Reputatie 5
Badge +10
Bump.

Vond dit topic in de oude doos.
Zag zelfs Dries en Ernst hierin!


Meningen over de smartwatches zullen ondertussen wel veranderd zijn verwacht ik.
Eerst had ik ook het idee dat zo'n ding niks voor mij zou zijn.
Toch heb ik nu een Apple Watch besteld in Nederland en ga hem maandag of dinsdag eens halen bij de winkel.
Ik zie nu toch een beetje de handigheid van de gadget in.
Als ik hem binnen heb en een maand getest heb zal ik wel een reviews schrijven voor op het forum. Misschien vinden anderen dan ook zo'n ding mooi.

@mod team,
Is de mijn Simyo app al werkzaam op de Apple Watch???
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Maikel.twinnie,

Ik heb je gemist! Fijn dat je weer wat meer de tijd hebt om af en toe je gezicht te laten zien op het forum :)

Mijn broertje is al een tijdje de eigenaar van een Apple Watch. Deze heb ik al een aantal keer uitvoerig kunnen testen en ik ben er weg van! Het is super handig voor een heleboel dingen. We zijn voor je aan het uitzoeken of de Simyo App werkt in combinatie met de Apple Watch. Je hoort van ons!

Groetjes,
Angela
Reputatie 5
Badge +10
@Angela,
Zelf nog niet toe aan een Apple Watch??
Btw. Ik bied mij vast aan voor de test versie van de Watch app.
Enig idee wanneer hij uitkomt?
Reputatie 7
Badge +10
Oh, jawel hoor. Ik vind hem alleen bijzonder duur. In dat geval kan ik altijd wel 10 andere dingen bedenken die op dat moment voor gaan. Vooral nu met ons huis etc.

Daar durf ik nog geen uitspraken over te doen. Sophie gaat hierover en is vandaag weer aanwezig. We zullen haar direct aan haar jasje trekken 😉
Reputatie 5
Badge +10
@Angela,

Het jasje van Sophie zal na 2 maanden eraan trekken wel een paar meter langer zijn geworden zeker?
Reputatie 5
Badge +9
@maikel.twinne,

Hahaha, ja daar hebben we vaak aan zitten trekken. Het is nu zomer en nu heeft ze geen jasje aan, dus nu weten we ons geen raad :(

Groetjes,
Caspar

Reageer