.

Sticky Beantwoord

Is het mogelijk om de prepaid internetbundels en internetsnelheid te verhogen bij Simyo ?

  • 6 September 2016
  • 31 reacties
  • 1869 Bekeken

Reputatie 3
Badge +5
Edit 2-11-2018:

We blijven ons almaar ontwikkelen, waardoor de informatie die in dit topic staat niet helemaal meer klopt. Het is nu namelijk ook mogelijk om te internetten in het buitenland met een Prepaid aansluiting. Meer informatie daarover vind je hier.Beste Simyo klanten!Goed nieuws! Vanaf 19 september 2016 komen er nieuwe bundels voor Prepaid bellers en dit ook nog eens in combinatie met een hogere internetsnelheid!Wat gaat er dan veranderen?Wij hebben onder een grote groep Simyo prepaid bellers onderzoek gedaan naar onze prepaid databundels. Daaruit bleek dat men graag andere internetbundels wilden.Hieronder de veranderingen op een rijtje:• We hebben nieuwe bundels van 150 MB, 500 MB en 1000 MB;

• De internetsnelheid gaat automatisch omhoog van 1 Mbps naar 3,6 Mbps;

• De 20 MB, 100 MB, 250 MB bundels verdwijnen.De nieuwe bundels zijn alleen voor een maand geldig vanaf moment van aankoop! Maar je kunt er ook voor kiezen om de internetbundel automatisch te verlengen. Wil je één van de nieuwe bundels activeren? Dat kan vanaf 19 september zodra je huidige bundel op is.Automatisch verlengenHeb je automatisch verlengen aan staan? Klik dan hier!Groetjes,

Ilias
icon

Beste antwoord door RicoK 10 February 2022, 09:40

Bekijk originele reactie

31 reacties

Reputatie 7

@Rick_CD Natuurlijk, meer lijkt altijd beter, maar dat is het niet altijd, want kijk bijvoorbeeld naar de voorwaarden, contractduur, dekking, netwerk, helpdesk, mogelijkheid tot aanpassen van bundels, etc etc.

Simyo is al een tijdje niet meer de goedkoopste, maar naar mijn mening nog wel altijd erg goed met een goede help-/servicedesk.

Het gras aan de andere kant van de heuvels lijkt altijd groener.

Neemt niet weg dat een ieder vrij is om te gaan staan waar hij dat wil. Als iemand het ergens anders beter kan gaan krijgen dan moet hij/zij natuurlijk gewoon de overstap maken.

Maar is stilstaan dan vooruitgaan? De bundels van Simyo zijn al een paar jaar hetzelfde… Of is het bestaande aanbod voldoende? De concurrentie zit in ieder geval niet stil 😉

Reputatie 7

@Rick_CD Dat de bundels bij Simyo al enkele jaren stil staan, durf ik te bestrijden. Juist zijn de bundels, de databundels en in mindere mate de belbundels, wel dynamisch met bij tijd en wijle erg leuke kortingsacties, waardoor je voor een leuk bedrag een bundel kunt wijzigen voor de rest van de tijd dat je bij Simyo blijft of weer bundels gaat aanpassen.

Reputatie 7
Badge +9

Maar is stilstaan dan vooruitgaan? De bundels van Simyo zijn al een paar jaar hetzelfde… Of is het bestaande aanbod voldoende? De concurrentie zit in ieder geval niet stil 😉

Let wel dat er veel verschil is tussen de prepaid en sim-only wereld. Op het gebied van Sim only is inderdaad veel concurrentie. Bij prepaid lijkt dit vele minder te spelen. Bij veel andere prepaid providers zie ik geen schokkende goedkopere bundels.

Reputatie 5
Badge +2

@Rick_CD Hoi!

Onze bundels zijn het afgelopen jaar best vaak veranderd. Bijvoorbeeld met Kerst, toen hebben we ook nieuwe deals gehad voor een korte periode. Zo veranderen we af en toe onze deals.

Hebben we het nog steeds over de prepaid internetbundels? Want dan heb ik met kerst niet goed opgelet denk :wink:

Reageer