Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

 • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Wij introduceren Simyo Compleet!

 • 23 oktober 2017
 • 53 reacties
 • 8098 Bekeken

Reputatie 7
Badge +10
 • Oud Community Manager
 • 5116 reacties
Hoi allemaal,

Vandaag, 24 oktober 2017, mogen we iets nieuws aan jullie introduceren!

Heb je thuis vast internet van KPN en gebruik je een Sim Only abonnement van Simyo? Dan hebben we leuk nieuws: je kunt voortaan Simyo Compleet gebruiken. Hiermee verdubbelen we gratis je bel- en internetbundels. En daarvoor betaal jij niets extra! We leggen je graag uit wat dit allemaal voor jou kan betekenen. Heb je na het lezen van dit topic nog vragen? Dan kun je je vraag in een reactie stellen 🙂 Wij staan voor je klaar!

Wat is Simyo Compleet?
Met Simyo Compleet verdubbelen we jouw Sim Only bel- en internetbundel als je thuis vast internet van KPN hebt. Heb je nu bijvoorbeeld een belbundel van 300 minuten dan kun je na het activeren van Simyo Compleet 600 minuten per maand gebruiken. En een internetbundel van bijvoorbeeld 2000 MB krijgt een inhoud van 4000 MB. Je hoeft hiervoor niet extra te betalen en je zit niet vast aan onverwachte verplichtingen. Het enige dat je hoeft te doen is zelf Simyo Compleet aanzetten. Natuurlijk gaan we je uitleggen hoe je dit kunt doen. Wil je nog uitgebreider lezen wat Simyo Compleet inhoudt? Dan kun je hier terecht.

Waarom introduceren we Simyo Compleet?
Met Simyo bel en internet je via het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. Gebruik je thuis vast internet van KPN? Dan gebruik je het KPN-netwerk dus dubbel. Wij vinden dat je dan óók dubbele bundels verdient!

Kom ik ook in aanmerking voor Simyo Compleet?
Er zijn twee voorwaarden. Ten eerste heb je een Sim Only abonnement van Simyo. Het maakt daarbij niet uit welke bundels je gebruikt. Ten tweede is op het factuuradres van je Simyo Sim Only abonnement ook een abonnement voor Vast Internet van KPN actief. Belangrijk is dat het factuuradres bij beide abonnementen identiek is.

Staat het KPN-abonnement niet op jouw naam? Geen probleem, dat staat er los van. Zo lang het adres precies hetzelfde is, kun jij Simyo Compleet gebruiken. Alle Simyo Sim Only-klanten die op dit adres wonen, hebben recht op Simyo Compleet.

Ben je al KPN Compleet? Neem dit artikel dan eens door. Hier leggen we je uit hoe dit werkt in combinatie met Simyo Compleet.

Hoe activeer ik Simyo Compleet?
Dat kun je helemaal zelf via Mijn Simyo of de Mijn Simyo App. Zodra je ingelogd bent, zie je meteen of je in aanmerking komt voor Simyo Compleet. Volg daarna de stappen om Simyo Compleet te activeren. Om de extra’s van Simyo Compleet te kunnen bieden, controleren wij op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw Simyo Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Vast Internet-abonnement. Wil je hier mee over lezen? Bekijk dan dit artikel over het activeren van Simyo Compleet.

We hopen dat je nu al een stuk wijzer bent geworden 🙂 In de 1e reactie op dit topic, vind je nog een uitgebreide FAQ. Hier vind je hopelijk alle antwoorden op je verdere vragen. Zo niet, laat het dan gerust weten!

Wil je nog meer lezen? Bekijk ons blog dan over Simyo Compleet.53 reacties

Reputatie 7
Badge +10
FAQ - Simyo Compleet

Wat verandert er voor mij als ik voor Simyo Compleet kies?
Door Simyo Compleet te activeren verandert er verder niets aan je abonnement. Je bundels worden vanaf de volgende maand verdubbeld. Zonder extra kosten. Je kunt je bundels nog steeds naar boven en beneden aanpassen. Je zit nergens aan vast, dus je kunt je op ieder moment weer afmelden voor Simyo Compleet.

Moet ik voor het activeren van Simyo Compleet, nog iets aan KPN doorgeven?
Simyo Compleet hoef je alleen zelf te activeren op Mijn Simyo. Je hoeft verder niets aan KPN door te geven.

Worden mijn gegevens nu ook gedeeld met KPN?
Om de extra’s van Simyo Compleet te kunnen bieden, checken wij op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw Simyo Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Vast Internet abonnement. Als je dit niet wilt, kun je niet in aanmerking komen voor de voordelen van Simyo Compleet. Je kunt bezwaar maken tegen het delen van data, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Ik heb Simyo Compleet. Wat moet ik aan wie doorgeven als ik ga verhuizen?
Je adres zit aan je contract gekoppeld. Daarom moet je bij een verhuizing je nieuwe adres doorgeven aan Simyo, en ook aan KPN. Dit kan via Mijn Simyo en door contact op te nemen met de verhuisdesk van KPN.

Waarom moet ik voorwaarden accepteren als ik Simyo Compleet activeer?
In de voorwaarden staat wanneer je recht hebt op de voordelen van Simyo Compleet. Door de voorwaarden te accepteren, geef je aan dat je begrijpt dat de voordelen komen te vervallen als je niet meer voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Ik heb thuis een KPN Vast Internet-aansluiting, maar ik kan niet voor Simyo Compleet kiezen. Hoe kan dat?
Heb je al gecontroleerd of de adressen van je Simyo Sim Only abonnement en het KPN Vast Internet abonnement identiek zijn? Soms zit er een verschil in de notatie van –bijvoorbeeld- het huisnummer of de toevoeging. Pas als de twee adressen echt identiek zijn, kunnen wij jou als klant het Simyo Compleet voordeel laten zien in Mijn Simyo. Heb je vandaag de adressen aangepast? Dan zie je dat morgen in Mijn Simyo.

Lukt het niet of is er wat anders aan de hand? Bel dan even met onze klantenservice, dan onderzoeken we samen wat er aan de hand kan zijn.

Mijn abonnementen van Simyo Sim Only en KPN Vast Internet staan niet geregistreerd op hetzelfde adres, wat nu?
Pas het factuuradres van je Simyo Sim Only abonnement aan naar het adres waar ook het KPN Vast Internet geregistreerd staat. Dit kan via Mijn Simyo.

Wanneer gaat mijn voordeel in?
Het activeren van Simyo Compleet doe je op Mijn Simyo. Vanaf de volgende maand krijg je dan twee keer zoveel minuten en MB’s, elke maand weer.

Is er ook een aanbod voor Prepaid klanten?
Simyo Compleet geldt bij een Simyo Sim Only abonnement. Met een combinatie van Simyo Prepaid en KPN Vast Internet is er geen Simyo Compleet voordeel.

Wanneer kan Simyo Compleet worden beëindigd
Je Simyo Compleet voordelen vervallen wanneer je Simyo Sim Only abonnement of de KPN Vast Internet-aansluiting wordt stopgezet. Of als je niet meer op hetzelfde adres woont. We zetten de voordelen altijd stop op de eerste dag van de volgende maand.

Wat gebeurt er als ik mijn Simyo bundel(s) wijzig?
Het Simyo Compleet voordeel wijzigt automatisch mee. Als je een bundel omhoog of omlaag gaat, verdubbelen wij vanaf de eerste van de maand dat de nieuwe bundels ingaan, ook het Simyo Compleet voordeel. Automatisch en elke maand weer. Tot je weer een wijziging doet. Ook als je je internetbundel uitzet, of juist aan, wijzigt het voordeel vanzelf met je mee.

Krijg ik altijd dubbele minuten en MB’s? Ook als ik een andere bundels kies?
Als je Simyo Compleet hebt geactiveerd, krijg je vanaf de volgende maand twee keer zoveel minuten en MB’s (als je een internetbundel hebt). Je bundels kun je nog steeds naar boven en beneden aanpassen. De belbundel ‘Onbeperkt Bellen’ kunnen we niet verdubbelen.

Geldt het Simyo Compleet voordeel van dubbele bundels ook op bijgekochte minuten en MB’s?
Het Simyo Compleet voordeel geldt alleen op je normale bundels. Deze worden elke maand verdubbeld. Los bijgekochte minuten en MB’s vallen buiten Simyo Compleet.
Badge +2
Mooi initiatief. Alleen jammer dat alleen degene die Internet van KPN hebben, gebruik kunnen maken van deze actie. Ik bedoel niets verkeerd tov KPN, alleen, KPN kan mij niet de internet snelheid bieden als mijn huidige provider. Ik heb niet zo veel keuze in mijn geval. Ik ben wel ruim 20 jaar abonnee bij KPN wat betreft vast bellen (de ouderwetse analoog telefoon lijn) en had graag ook gebruik willen maken van deze initiatief.
Maar nogmaals, voor degene die hier in aanmerking komen, super goed idee!
Badge
Geldt dit ook voor Solcon klanten daar Solcon door KPN is overgenomen?
Zeker een mooi initiatief maar wat al aangegeven werd jammer dat de actie alleen voor KPN klanten geldt.
Kunnen jullie niet zo een deal sluiten met Ziggo ondanks dat zij al met vodafone in zee zijn gegaan😁

Kan iemand charteren die Vast internet van KPN heeft😉......Alleen effe in de peiling houden als je een nieuwe simkaart nodig hebt😳 (Of zit ik ernaast)
Reputatie 7
Geldt dit ook voor Solcon klanten daar Solcon door KPN is overgenomen?

Nee, Solcon is een zelfstandig opererend bedrijf. KPN is alleen eigenaar.
Reputatie 6
Badge +7
Hoi allemaal,

Ontzettend leuk dat jullie hier zo enthousiast over zijn! 😄

@Alexnero, ontzettend jammer dat je hier geen gebruik van kunt maken. 😞 Simyo Compleet is alleen geldig voor klanten die KPN Vast Internet hebben in combinatie met een Simyo Sim Only abonnement.

@R.Hagedoorn, goede vraag! Ik heb het even uitgezocht en zie dat Solcon onder zijn eigen naam blijft opereren. Simyo Compleet geldt daarentegen alleen voor KPN Vast Internet klanten. Je kunt het beste even contact opnemen met je internetaanbieder voor meer informatie.

@RonH, super jammer dat je hier geen gebruik van kunt maken! Wij zijn niet gerelateerd aan Ziggo, in tegenstelling tot KPN. Dit is immers onze telecom-moeder. De kans dat zo'n samenwerking zal ontstaan met Ziggo is nihil. :P

Om gebruik te kunnen maken van de verdubbeling is het van belang dat je een KPN Vast Internet abonnement hebt op de adresgegevens die bij ons bekend zijn. Is dit zo? Dan verschijnt bij jou de optie om Simyo Compleet te activeren via Mijn Simyo.

@Ray, bedankt! :D

Laten jullie het weten als jullie hier vragen over hebben?

Groetjes,
Asma
Reputatie 2
Badge +3
Heeft Simyo (KPN) ook nog een leuke actie in het verschiet voor klanten die helaas geen vast internet van KPN hebben?
Reputatie 5
Badge +7
Ik heb internet van jullie zusje, XS4ALL.
Komt er daar nog iets voor? Is toch ook familie?
Reputatie 7
Ik heb ook XS4ALL Wim. Alles is (indirect) KPN maar voor ons is het helaas.
Reputatie 5
Badge +7
En jij hebt, net als ik, ook geen zin in een overstap van XS4ALL naar KPN?
Reputatie 7
Dan moet ik sowieso tot juni wachten.. 😁
Reputatie 7
Badge +10
Hoi allemaal!

Hier ben ik 😃 Om alle vragen te beantwoorden! 👮

@ JGeurts, sorry! Je kunt echt alleen Simyo Compleet activeren als je thuis een KPN Internet abonnement hebt. Dat is de enige voorwaarde 🙂

@ Wim en Ray, oei oei, ook jullie zal ik moeten teleurstellen! Deze deal bestaat nu alleen met ons mama-bedrijf: KPN. Dit is nu ook nog maar nieuw, dus ik betwijfel of dat uitgebreid zal worden.

Zijn er nog andere vragen?

Groetjes,
Jihane
Reputatie 7
@Jihane Ik wist dat al hoor :P

Ik reageerde enkel op Wim 😃
Reputatie 2
Badge +3
Beste Jihane,

Ik begrijp volkomen dat deze actie alleen bedoelt is voor mensen die thuis een KPN internet abonnement hebben :-)
Echter dat is niet mijn vraag.
Mijn vraag is, komt er ook nog een leuke actie/leuk aanbod, voor mensen die geen internet abonnement van KPN hebben. Dus alleen klant zijn bij Simyo. 🙂
Reputatie 6
Badge +7
Hoi Jgeurts,

Oei, dat durf ik niet te zeggen! Mocht hier verandering in komen, dan houden wij je hier uiteraard van op de hoogte.

Groetjes,
Asma
Hoi Asma,

Super leuk deze actie!
Ik had alleen één vraagje, ik ben in de afgelopen maanden uit huis gegaan waardoor ik officieel helemaal niet meer woon op een adres met KPN. Ik ben vergeten deze verhuizing door te geven aan simyo (is niet bepaald het eerste waar je aan denkt hihi).
Maar nu mag ik geen gebruik meer maken van deze actie? Ondanks dat mijn ouders adres wel kpn hebben?

Alvast bedankt,
Marieke
Reputatie 7
@Mariekejansss,

Heb je Simyo prepaid of Sim Only?

Wat nemen je ouders af bij KPN?

Welk adres is er bij Simyo bekend?
@Ray Ik heb sim only van Simyo. Mijn ouders hebben een kpn kabel en internet pakket voor twee huistelefoons. Bij simyo is voor zo ver ik weet alleen nog mijn thuis adres bekend. Hier heb ik nog geen verandering in gebracht maar ik zal zo snel mogelijk mijn eigen adres doorgeven
Reputatie 7
Dan weet ik niet wat de reden is.
@Ray
Ik vroeg me gewoon af of ik in aanmerking kom voor de actie of dat ik mijn andere adres moet doorgeven en geen actie heb. Ik hoop natuurlijk het eerste haha
Reputatie 7
Ja dat snap ik. Maar als ik het goed begrijp is het adres van je aansluiting bij Simyo die van je ouders.

Je ouders hebben KPN.

Je schreef KPN kabel en dan is de vraag wat je daar mee bedoeld want KPN zit niet op de kabel.

Ze hebben teven internet voor 2 huis telefoons.

Ik denk dus dat je ouders gewoon een Allesin1 pakket hebben klopt?

Dus wil jij weten of je in aanmerking komt komt, log dan in op je MijnSimyo met een laptop of pc. Op je MijnSimyo kun je ook zien of je adres klopt (moet van je ouders zijn).
Reputatie 7
Badge +10
Hi Mariekejansss,

Welkom op het Simyo Forum!

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van Simyo Compleet 🙂 Je kunt dat gewoon doen, joh! Dat mag! Zolang het adres op Mijn Simyo overeenkomt met het adres waarop je ouders KPN vast hebben, is er niets aan de hand. Let je er alleen op dat als je ooit in de toekomst een nieuwe simkaart bestelt, deze bij je ouders aankomt? Verder merk je er niets van, want alle communicatie verloopt online. Ik zie ook dat je Simyo Compleet vandaag geactiveerd hebt. Netjes!

Heb je hier nog andere vragen over?

@ Ray, dank voor je hulp! Marieke wilde weten of het oké was dat ze niet zelf op dat adres meer woont, waar de KPN aansluiting ook is. Dat is niet erg gelukkig!

Groetjes,
Jihane
Badge
Heb internet, tv en telefoon van KPN.
En wat krijg ik bij onbeperkt bellen, het duurste belabonnement van Simyo?
Helemaal niets?
🤔
Tweemaal onbeperkt bellen?
🙄
Typisch ...
Reputatie 7
Hoe moeten ze iets wat onbeperkt is dan verdubbelen? 🤔
Reputatie 5
Badge +5
Hoi Elvira,

Wat leuk, zo kun jij ook gebruik maken van Simyo Compleet! Uiteraard wordt het lastig om iets dat onbeperkt is te verdubbelen, wellicht heb je er iets aan voor je internetbundel? Dan heb je een dubbel aantal MB's voor minder kosten. Fijn toch?

Verbruik je maandelijks meer dan 300 belminuten, maar minder dan 600? Dan zou je er voor kunnen kiezen om je belbundel te verlagen naar 300 minuten. Met Simyo Compleet kun je deze dan verdubbelen. Is dit iets?

Groetjes,
Els

Reageer