Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Wij introduceren Simyo Compleet!

  • 23 oktober 2017
  • 53 reacties
  • 8002 Bekeken


Toon eerste bericht

53 reacties

Badge
Hoe moeten ze iets wat onbeperkt is dan verdubbelen? 🤔
Simpel!!
Door door de kosten te halveren!
Badge
Ik ga geen risico lopen met bundels.
Door schade en schande (lees: torenhoge kosten) wijs geworden.
Dan maar geen cadeautje...
Reputatie 5
Badge +5
Hoi Elvira,

Uiteraard snap ik dat je liever geen risico loopt, niemand zit te wachten op onverwachte kosten. Gelukkig hebben we altijd nog een Simyaardag als cadeau voor al onze Sim Only-klanten. Mocht je in de toekomst een internetbundel willen gaan gebruiken, dan kun je deze natuurlijk kosteloos verdubbelen met Simyo Compleet.

Groetjes,
Els
@Els
Ik zou, zou ik Simyo zijn, zoals @Elvira al opmerkte een voordeel in de kosten bieden voor mensen die geen internet gebruiken. Dus bijvoorbeeld 4 à 5 euro korting op je maandelijks abbo.
Reputatie 7
Hoe moeten ze iets wat onbeperkt is dan verdubbelen? 🤔
Simpel!!
Door door de kosten te halveren!


Daarmee verdubbel je nog steeds niks.
Reputatie 5
Badge +9
Hoe moeten ze iets wat onbeperkt is dan verdubbelen? 🤔
Simpel!!
Door door de kosten te halveren!


Daarmee verdubbel je nog steeds niks.


Scherp, Ray!

@Friesian, de actie is inderdaad niet om kosten te halveren, maar om bundels te verdubbelen van Sim Only klanten die een vaste aansluiting van KPN hebben.

Groetjes,
Caspar
Dat begrijp ik Caspar en daarom spreek ik voor mezelf, zou ik Simyo zijn, over een korting.

De kern van de actie, de verdubbeling is SUPER duidelijk en goed.

Wat Ray schreef is en scherp en ook mijn 1e gedachte toen ik het las van Elvira, al begrijp ik de opmerking.
Reputatie 1
Badge +1
Ik heb geen KPN thuis, maar mijn schoonouders wel.
Dus ik kan mijn factuuradres naar dat van mijn schoonouders veranderen en dan kan ik er ook gebruik van maken als ik het goed begrijp.

Alleen even overleggen als ze het goed vinden en ik weet dat een eventuele simkaart dan bij hun terecht kom.

Groetjes,
Theo
Reputatie 6
Badge +6
Dat wordt je schoonmoeder heel lief aankijken😍
Reputatie 1
Badge +1
Dat wordt je schoonmoeder heel lief aankijken😍

Dat is geen probleem, maar mag het van simyo?
Reputatie 6
Badge +6
Lees het hele topic eens door....
Dat wordt je schoonmoeder heel lief aankijken😍

Dat is geen probleem, maar mag het van simyo?

Natuurlijk mag je van Simyo je schoonmoeder heel lief aankijken. Ook al staat dat niet expliciet in de voorwaarden. ☺
Reputatie 1
Badge +1
Kom ik ook in aanmerking voor Simyo Compleet?
Er zijn twee voorwaarden. Ten eerste heb je een Sim Only abonnement van Simyo. Het maakt daarbij niet uit welke bundels je gebruikt. Ten tweede is op het factuuradres van je Simyo Sim Only abonnement ook een abonnement voor Vast Internet van KPN actief. Belangrijk is dat het factuuradres bij beide abonnementen identiek is.

Staat het KPN-abonnement niet op jouw naam? Geen probleem, dat staat er los van. Zo lang het adres precies hetzelfde is, kun jij Simyo Compleet gebruiken. Alle Simyo Sim Only-klanten die op dit adres wonen, hebben recht op Simyo Compleet.

Eerst spreken ze over factuuradres dus zou het mogen, maar verder staat weer dat alle Sim only klanten die op adres wonen er recht op hebben.

Als ik niks hoor van simyo ga ik het gewoon proberen.
Badge
Hallo Simyo,
Ik krijg net een melding van KPN Veilig op mijn gsm. Heb verder geen internet o.i.d. van KPN. Jullie maken gebruik van het netwerk van KPN, is de KPN Veilig voor mij dan wel gratis? Voordat ik de knop Installeren indruk wil ik dat wel graag weten ;)
Alvast bedankt voor de reactie!
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Catootje1,

Voor KPN Veilig heb je een KPN-ID nodig, die kan je krijgen als je KPN diensten afneemt.
Was die mededeling misschien een advertentie? Als je via een zoekmachine zoals Google iets over KPN hebt opgezocht is de kans groot dat je advertenties van KPN te zien krijgt.
Badge
Bedankt Frans, dan zal het idd een advertentie zijn geweest...ik heb verder niets van KPN dus klik hem nu gelijk weg. Fijn weekend en bedankt voor je snelle reactie!
Reputatie 7
Badge +10
Hi allemaal,

Afentoe, goede vraag! Dit is wat ertoe doet: als het adres waarop je KPN aansluiting staat overeenkomt met je postadres van Simyo, dan heb je recht op KPN compleet 🙂 Maakt dat de boel wat duidelijker voor je?

@Catootje1, slim dat je het even na kwam vragen! Ik kan dat niet voor je controleren, maar Frans heeft gelijk: het kan zomaar een advertentie geweest zijn!

Trek je aan de bel als je nog een andere vraag hebt?

@ Franswon, dank voor je reactie!

Groetjes,
Jihane
Hallo,

Leuke actie.
Maar was het misschien een idee geweest om dit ook aan jullie klanten te mailen of zo?
Ik ben klant bij jullie voor mobiel en de rest is van KPN, ik kom dus wel voor die aanbieding in aanmerking. Echter doordat ik vandaag (20 december 2017) inlog omdat ik mijn rekening wel heel erg hoog vond en die dus even wou controleren kom ik hier nu pas achter.
Als ik dit eerder had geweten had ik het ook eerder kunnen activeren en was mijn huidige rekening ook niet zo hoog geweest.
Ik heb het nu natuurlijk alsnog geactiveerd, dus dat scheelt vanaf januari.
Maar ik had het erg op prijs gesteld als ik hier over eerder over geïnformeerd zou zijn. Of beter gezegd, als ik überhaupt geïnformeerd zou zijn hierover.
Ik log nauwelijks in op de site omdat mijn rekeningen altijd wel kloppen. Maar omdat ik deze keer wel erg ver boven mijn bundel zat (bleek wel te kloppen) heb ik nu ingelogd.

Groet Esther
Reputatie 7
Badge +10
Hi Esther,

Wat lastig dat je geen e-mail hebt ontvangen! We hebben alle mensen die in aanmerking komen voor Simyo Compleet namelijk gemaild erover. Het zou nogal onverantwoord zijn om iedereen maar erachter te laten komen als ze toevallig inloggen.

Komt je e-mailadres in Mijn Simyo overeen met het mailadres dat je controleert met enige regelmaat?

Groetjes,
Jihane
Hoi Jihane,

Ja jullie hebben wel mijn juiste mailadres.
En ook mijn spam/junk box controleer ik meerdere keren per dag en daar heeft ook geen mail van jullie bij gestaan.

Groetjes Esther
Reputatie 6
Badge +5
Hi Esther1978,

Wat vreemd dat je de mail niet hebt ontvangen! Gelukkig heb je nu dan wel Simyo Compleet geactiveerd 🙂 Bedankt voor het doorgeven dat de mail niet binnen is gekomen.

Groetjes,
Niels
Badge
Hoi Simyo,

Wat een leuke actie. Kunnen jullie de xs4all ook bellen of ze ook mee willen doen met simyo copleet? Die hebben wij ipv KPN.
Reputatie 7
Badge +9
En Telfort mag ook van mij 😀
Wist je dat........ behalve bellen het zelfs mogelijk is dat ze naar binnen wandelen en het vragen? ☺️
Reputatie 7
Badge +9
Als hun pasje het doet natuurlijk @Friesian 😀

Reageer