Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Beantwoord

Bijlages toevoegen aan reacties


Badge +4
Voor het toevoegen van bijlages aan een reactie is er een keuze uit "Bijlage" en "plaats in tekst"
Bij pogingen om 2 of meer bijlages toe te voegen gaat er iets fout. Als de keuze is alleen "plaats in tekst" is er in die situatie geen mogelijkheid de vinkjes voor "Bijlage" weg te halen. De bijlages worden noodgedwongen dus ook als bijlage toegevoegd.

icon

Beste antwoord door Angela 2 mei 2017, 10:15

Hoi Frenske,Op dit moment werkt het toevoegen/verwijderen etc. van de bijlages niet zoals gewenst. De uitleg hiervoor hangt samen met het antwoord wat ik in dit topic heb gegeven.Helaas kan ik dit op korte termijn niet beter maken, maar dit zit er wel aan te komen :)@Ray & Friesian, bedankt voor jullie hulp!Groetjes,

Angela
Bekijk originele reactie

16 reacties

Reputatie 7
Ik erken niet wat jij schrijft. Ik kan een plaatje uploaden, vinkje verwijderen en op het kruisje drukken om vervolgens te zien dat het plaatje (miniatuur) weer weg is. De truc bij 2 of meerdere verwijderen is bij de betreffende miniatuur eerst het vinkje dan het kruisje te klikken, miniatuur weg. Werkt overigens alleen van links naar rechts dus in die ene volgorde.
Badge +4
@Ray bedankt voor je reactie.
Ik vind dit niet een logische "truc". Staat die ergens gedocumenteerd / hoe had ik dat kunnen weten ?
Reputatie 7
Gewoon uit proberen.
Ik erken niet wat jij schrijft. Ik kan een plaatje uploaden, vinkje verwijderen en op het kruisje drukken om vervolgens te zien dat het plaatje (miniatuur) weer weg is. De truc bij 2 of meerdere verwijderen is bij de betreffende miniatuur eerst het vinkje dan het kruisje te klikken, miniatuur weg. Werkt overigens alleen van links naar rechts dus in die ene volgorde.
Je kunt afbeeldingen plaatsen in tekstveld en daarna bijlagen weg'kruisen'.
Badge +4
Friesian bedankt. Toch vind ik het raar dat de vinkjes van bijlages toevoegen aan elkaar gekoppeld zijn. Haal je het weg bij de 2e bijlage dan komt die terug bij de 1e enz. Ik vermoed dat als die koppeling er niet meer is er geen trucjes meer nodig zijn en iedereen zonder problemen bijlages alleen in de tekst kan toevoegen. Dat is mijn ding.
Reputatie 7
Ik zie het punt niet zo.

Je kunt bijlages uploaden en door middel van "plaats in tekst" ook in het schrijf / lees venster krijgen. Doe je dan niet dan staan ze onderin en kan de lezer zelf kiezen om ze vergroot te zien door er op te klikken.

Heb er nog even mee gespeeld, maar wil je te toch weer verwijderen kun je ook simpel op het kruisje klikken. En daarbij hoef je niet een bepaalde volgorde te hanteren. De functie van het vinkje lijkt me daardoor iets wat overbodig.
Badge +4
Ik zie het punt niet zo.
Dan hebben we een verschil van mening. Ik snap eigenlijk niet waarom je een dergelijke situatie blijft verdedigen.
Ik verneem graag de mening van Simyo of er iets aan te doen valt om allerlei trucjes te omzeilen.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Frenske,

Op dit moment werkt het toevoegen/verwijderen etc. van de bijlages niet zoals gewenst. De uitleg hiervoor hangt samen met het antwoord wat ik in dit topic heb gegeven.

Helaas kan ik dit op korte termijn niet beter maken, maar dit zit er wel aan te komen :)

@Ray & Friesian, bedankt voor jullie hulp!

Groetjes,
Angela
Angela, je linked naar Insided ! 🙂
Reputatie 7
Badge +10
Oh, oeps! Dank je 🙂 Staat nu goed!
Reputatie 7
Is mijn reactie verwijderd?
Reputatie 7
Badge +10
Wij hebben zeker niets verwijderd, Ray! Welke reactie mis je?

Groetjes,
Angela
Reputatie 7
Ik had geschreven dat het verschillen van mening kan omdat het een forum is. Op een forum is er o.a. ruimte voor discussies en kunnen dus van mening verschillen.

Ook had ik geschreven, als reactie waarom ik een dergelijke situatie verdediging, dat de vraag al beantwoord was omdat ik eerder schreef het punt niet zo te zien. Dat niet ideaal is getuigen ook jouw antwoord (Angela) maar het ook geen ramp en dus zie ik het punt niet zo.
Badge +4
Ik had geschreven dat het verschillen van mening kan omdat het een forum is. Op een forum is er o.a. ruimte voor discussies en kunnen dus van mening verschillen.

Ook had ik geschreven, als reactie waarom ik een dergelijke situatie verdediging, dat de vraag al beantwoord was omdat ik eerder schreef het punt niet zo te zien. Dat niet ideaal is getuigen ook jouw antwoord (Angela) maar het ook geen ramp en dus zie ik het punt niet zo.

Wat een onzin. Het toont weinig respect om je mening op te dringen
Reputatie 7
Volgens mij bepaal ik zelf wel of ik mijn mening uit, daar heb ik jou niet voor nodig.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Ray & Frenske,

@Ray, wat vreemd! Zoals gezegd, hebben wij je reactie niet verwijderd. Ik heb eerlijk gezegd ook geen e-mail gekregen van een nieuwe melding. Misschien ging er iets mis met het plaatsen van de reactie? Jij bepaalt inderdaad of je jouw mening geeft en zoals je weet, doen we dit hier met zoveel mogelijk respect voor de ander :)

@Frenske, ik zie niet precies waarom er geen respect getoond wordt. Dit is juist een erg belangrijk punt op ons forum en tussen onze users. Een mening van een ander, is dan ook geen onzin. Je mag het hier niet mee eens zijn. Net als Ray het niet eens mag zijn met jouw visie op dit punt. Hier is het forum ook voor. Samen een respectvolle discussie kunnen voeren is belangrijk.

Ray ziet het punt niet en jij vindt het wel vervelend. Dit mag. Voor beiden. Zoals ik in mijn antwoord heb gezegd, loopt het met de bijlages niet helemaal zoals het hoort. De een ervaart dit als een naar iets, voor de ander maakt het niet zoveel uit.

Laten we het gezellig houden met z'n alle en hier op een normale manier een discussie over voeren als dit nodig is 🙂

Bedankt!

Reageer