Beantwoord

Hoe zit het met de 1000 gratis MB?Toon eerste bericht

32 reacties

Kan ik dus niet met de gratis 1000 mb in het buitenland internetten???
We gaan naar Spanje, zone 1 zag ik. Wat zijn dan de kosten van internetten en bellen naar Nederland voor 30 april?
Reputatie 7
Badge +10
Hoi JOHANN,

Dat klopt inderdaad. Deze MB's zijn alleen binnen Nederland te gebruiken. De tarieven voor internet en bellen in Spanje (zone 1 inderdaad) vind je via deze link. Hier kies je voor Spanje en zie je alle huidige tarieven staan. Als je verder naar onder scrolt zie je de tarieven die gelden vanaf 30 april.

Word je hier wat wijzer van?

Groetjes,
Angela
Het zijn niet alleen de mb's ook telefoneren en sms-en kan niet via Symio vanuit het buitenland. Ik wist dit niet, dat zou anders moeten.
Reputatie 7
Badge +10
Dat heb je goed gezien Johann. Jouw bundels zijn alleen binnen Nederland te gebruiken. Eigenlijk is dit bij elke provider het geval. Gelukkig gaat hier verandering in komen. Heb je de e-mail gehad van ons waarin we uitleggen wat er allemaal staat te gebeuren met de tarieven binnen de EU?

Groetjes,
Angela
Dit is niet bij elke provider het geval hoorde ik. Jammer, ik heb nu nog zo'n 600 mb's over. Kan ik ze niet meenemen naar mei. Als ik het geweten had dat ze niet in het buitenland bruikbaar waren had ik er natuurlijk mee gewacht om ze te activeren.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi JOHANN,

Vanaf medio 2017 zullen je Nederlandse bundels wel te gebruiken zijn in het buitenland. Binnenkort worden je MB's ook uit je bundel gehaald bij het verbruik in het buitenland + een EU-toeslag. OP dit moment betaal je alleen de EU-toeslag en ben je dus voordeliger uit. We laten je ruim van te voren weten wanneer je de MB's uit je bundel verrekend worden.

Er zijn een aantal providers die een buitenlandbundel aanbieden. Je gebruikt dan alsnog niet je Nederlandse bundels.

Jouw Simyaardag cadeau had je niet zelf kunnen activeren op een later moment. Deze wordt standaard gekoppeld aan de maand waarin jij jouw Simyaardag met ons viert. Ik hoop dat je er alsnog plezier van hebt gehad.

Groetjes,
Angela

Reageer