Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Telefoonhouder / Ophangsysteem voor in de auto

  • 10 januari 2017
  • 50 reacties
  • 1747 Bekeken

Reputatie 7
Nee, ik heb hier geen belang in/bij, maar ik ben zeer positief verrast door de "HangUp" (https://www.mobilehangup.nl/nl/), het 'ophangsysteem' voor in de auto voor een mobiele telefoon, iPad en/of navigatiesysteem.

Omdat ik mijn telefoon niet lekker kwijt kan in de auto en mijn display van de autoradio helaas niet de info laat zien van de Spotify playlist en ik dus regelmatig mijn telefoon oppak om te zien wie en wat er nu speelt, wat dus eigenlijk niet wenselijk is, ben ik door een collega op de HangUp gewezen. Omdat dit ding nog geen 9 euro kost inclusief verzendkosten heb ik de gok genomen en deze besteld en inmiddels ontvangen.

Bij het uitpakken van de envelop, het is brievenbuspost, kwam er een stukje ijzerdraad uit voorzien van een coating ter voorkoming van krassen op en aan de telefoon en het dashboard van de auto. Omdat het erg fragiel oogt, dacht ik met een miskoop te maken te hebben, maar daar kwam ik na montage en het gebruik ervan op terug. Mijn iPhone 6S past er stevig in en deze hangt stevig en vast in de auto. Misschien dat deze bij mij nog wat steviger hangt, omdat de iPhone ook vast zit aan het laadsnoer vanuit het dashboardkastje waarmee ik naar Spotify luister.

In de bochten, zelfs de snelle en scherpe en op hobbelige wegen blijft het zaakje verbazingwekkend stevig hangen.

Ik ben zeer tevreden en kan deze eigenlijk iedereen wel aanraden.

Nu toch maar eens zien of ik mijn aankoopbedrag kan terugkrijgen na alle reclame die ik nu heb gemaakt...:P

50 reacties

Uit interesse, kan de houder ook groter worden verandert die jij hebt..? Omdat ook smartphone groter gekocht kunnen worden dan de vorige ...
Reputatie 7
Mijn iPhone 6S is al niet een erg kleine smartphone. Het ijzerdraad is dermate flexibel en toch stevig dat het mijn inziens geen probleem moet opleveren. Daarentegen zijn de kosten vrij laag om welke reden ik ook de gok heb genomen.
Naar aanleiding van jouw positieve ervaringen heb ik ook eentje besteld voor mijn iPhone 6S. Het mooie is dat de verzendkosten naar hier hetzelfde zijn als binnen Nederland, namelijk: gratis! Hopelijk wordt het ding niet per flessenpost verstuurd... 😉
Reputatie 7
Ben benieuwd. Volgens mij is de kostprijs nihil, waardoor het nog steeds rendabel is om de verzendkosten naar het buitenland voor hun rekening te nemen.

De ventilatieroosters in mijn auto liggen tamelijk achterover hellend. Ik denk dat mijn iPhone in een hoek van 45 graden op/aan mijn dashboard ligt/hangt. Zelfs bij mij ligt de telefoon stabiel stevig, maar ik denk dat naarmate de ventilatieroosters rechterop staan de stabiliteit nog meer zal toenemen, omdat de telefoon dan echt met zijn gewicht in de constructie hangt en zichzelf nog meer zal klemmen.
Eerlijk gezegd, Rico, ik vindt dit systeem beter dan het houder met magneetsysteem.
Reputatie 7
Hm, zo een systeem kende ik niet. Zojuist even gegoogled. De voors en tegens zijn bijvoorbeeld hier te vinden: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1664287

Ik heb een iPhone met een metalen achterkant. Ik denk wel dat een iPhone uit zich blijft vast plakken aan zo een magneethouder, maar bij telefoons van ander materiaal moet je wel kunstgrepen uithalen, zoals een plaatje in je telefoonhoesje om je telefoon te laten plakken.
Badge +7
Hoi RicoK,

Dat klinkt inderdaad als een heel handig systeem! Ik ken vooral die telefoonhouders die je tegen het raam moet plakken. Op zich heel handig, totdat hij naar beneden komt vallen. Daaarom lijkt me dit wel een hele goede oplossing. En een goedkope :)

@Scotsman Ik ben ook benieuwd naar jouw ervaringen straks. Die deel je wel met ons toch?

Groetjes,
Samantha
Ik heb deze ook aangeschaft, maar zorg eerst voor wat meer indrukken.
Reputatie 7
Nog steeds ben ik erg blij met dit stukje ijzerdraad.
Ziet er idd veelbelovend uit. 🙂
Reputatie 6
Badge +7
Ha RicoK,

Bedankt voor de review! Ziet er goed uit.

Ik zit zelf na te denken om een kleefmat aan te schaffen. Ziet er wel grappig uit!

Groetjes,
Asma
Reputatie 7
Badge +10
Dat ziet eruit als een slimme en voordelige oplossing! Ik herken wat je zegt, ik pak mijn telefoon ook vaak om even een nummer te skippen of even snel te kijken wie ik nu precies hoor. Misschien ga ik er ook wel aan beginnen!
Hoi RicoK,

Dat klinkt inderdaad als een heel handig systeem! Ik ken vooral die telefoonhouders die je tegen het raam moet plakken. Op zich heel handig, totdat hij naar beneden komt vallen. Daaarom lijkt me dit wel een hele goede oplossing. En een goedkope :)

@Scotsman Ik ben ook benieuwd naar jouw ervaringen straks. Die deel je wel met ons toch?

Groetjes,
Samantha


Kreeg de telefoonhouder vanochtend in handen. Meteen gekeken of hij in mijn auto past en dat blijkt zo te zijn. Het hoesje van de iPhone kan gewoon blijven zitten. Ik hou wel van dit soort low-tech oplossingen.
Reputatie 5
Badge +10
Hoi RicoK,

Handig zo'n uitgebreide review. Een ogenschijnlijk simpel product wat z'n werk meer dan goed doet. Wellicht is het leuk voor onze cadeaukast. Ik neem het in ieder geval mee ter overweging. Wat voor cijfer zou je dit product geven Rico?

@Asma, zelf heb ik ook zo'n kleefmat gehad, maar mijn ervaring is dat de telefoon dan niet goed rechtop kan staan.

Groetjes,

Alex
Zelf heb ik de houder ook getest en gebruik hem, vooral casseien geven een heel goed beeld. :)
Persoonlijk zou ik NOOIT een kleefmat kiezen. Stel er gebeurt iets, de telefoon wordt een gevaarlijk projectiel.
Iets dat vast zit in een houder is veiliger.
Reputatie 7
Badge +10
Hi Friesian,

Snap ik! 🙂 Ik zou het zelf ook niet helemaal vertrouwen, zo'n kleefmat. Een houder is daarin toch standvastiger.

Groetjes,
Jihane
RicoK,

Bedankt voor deze tip, is echt een hele goede ! Bevalt naar volle tevredenheid. 🙂
Reputatie 7
... Wat voor cijfer zou je dit product geven Rico?.....

Alex, ik denk dat ik deze simpele vinding bijna wel eens een 9 zou kunnen geven. De prijs/kwaliteitsverhouding geef ik een dikke 10.
Badge +7
Hoi RicoK,

Dat zijn hele mooie cijfers. Zo te zien ben je echt heel erg tevreden over deze telefoonhouder 😃 Mooi!

@Friesian, sorry voor onze late reactie. Ik ben blij dat hij jou ook goed bevalt.

Nu kan iedereen weer veilig de weg op! 🆒

Groetjes,
Samantha

Nu kan iedereen weer veilig de weg op! 🆒

Nope ! 😛
Reputatie 7
Badge +10
Zou de telefoon netjes in de houder blijven als de auto in deze stand zou staan ? ;)

@RicoK, wij hebben op dit moment zo'n stom kleefmatje wat niet zo goed kleeft.. Erg irritant! Ik denk dat wij ook maar eens aan deze houder gaan.
Reputatie 7
Sinds afgelopen zaterdag heb ik een andere auto. In deze auto hangt de hang-up echt aan het ventilatierooster gesteund tegen de middenconsole. In mijn vorige auto lag deze meer in een hoek van 45 graden óp het ventilatierooster. Op zich lag deze wel stabiel, maar nu mijn iPhone meer hangt en rechtop staat, is het wel aangenamer in het gebruik.
Zou de telefoon netjes in de houder blijven als de auto in deze stand zou staan ? ;)

Wie zegt dat de auto "in die stand staat"? :P
Ik kan het je echt aanraden, net als RicoK heb ik een positieve ervaring, zelfs (dus ook) wanneer het toestel wat meer horizontaal neigt.
Reputatie 7
Badge +10
Kan toch, volgens het bordje tenminste ;)

Ik heb het inmiddels doorgestuurd naar de baas. Dan kan hij eens kijken of hij het wat vindt.
Reputatie 5
Badge +10
Hey Rico en anderen,

Kijk eens. We hebben een korte review geplaatst over de hangup op onze Slimme dingen gids pagina.

Leuk he?

Groetjes,

Alex

Reageer