.

Beantwoord

Alleen noodoproepen thuis. Hoe los ik dit op?

  • 7 December 2015
  • 6 reacties
  • 337 Bekeken

  • Beginner
  • 2 reacties
Ik ben uiterst tevreden over Simyo, het enige is dat ik in en om huis eerst alleen af en toe, maar nu alleen nog maar noodoproepen kan sturen. Bellen en gebeld worden kan niet meer. In het overzicht van beschikbare netwerken komt KPN niet voor. Elders is het wel mogelijk om te bellen en gebeld te worden.
icon

Beste antwoord door Tiury 8 December 2015, 11:37

Bekijk originele reactie

6 reacties

Reputatie 6
Badge +10
Hoi PLK, welkom op het Simyo forum :)

Ondanks dat het erg leuk is om te horen dat je tevreden bent over Simyo, vinden we het niet leuk om te horen dat je bereik in en rondom het huis niet goed lijkt te zijn. Ook zie ik dat ik een vreemde simkaart melding krijg als ik je aansluiting bekijk. Deze fout heb ik zojuist opgelost, dus ik wil je vragen om je telefoon uit te zetten en je simkaart voor 10 minuten uit de telefoon te halen 🙂.

Maakt dit geen verschil, wil ik je vragen om de onderstaande vragen te beantwoorden;

- Sinds wanneer merkte je op dat het bereik verminderd is?
- Heb je dit op 2G of 3G?
- Welke telefoon gebruik je?
- Hebben andere KPN klanten dit ook op jouw adres?

Alvast bedankt voor het testen en anders het beantwoorden van de vragen 🙂.

Groetjes, Tiury
- Sinds wanneer merkte je op dat het bereik verminderd is? Onbekend, zeker al een paar weken.
- Heb je dit op 2G of 3G? Alle mogelijke opties geprobeerd, zonder resultaat
- Welke telefoon gebruik je? Samsung S4
- Hebben andere KPN klanten dit ook op jouw adres? Onbekend.
Ik heb wel opgemerkt dat in de omgeving (buiten) van mijn huis ook geen bereik is.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi PLK,

Bedankt voor het beantwoorden van de vragen! Hier kunnen we wat mee :)

Ik ben van plan om de netwerkspecialist van KPN voor je te bellen. Helaas zijn zij vandaag niet aanwezig. Maandag kan ik ze wel weer bereiken. Gelukkig ben ik dan zelf ook aanwezig.

Zou jij voor mij nog 1 test kunnen uitvoeren? Dan kan ik het resultaat hiervan maandag ook doorgeven aan de netwerkspecialist. Wat gebeurt er als jij jouw simkaart in een andere telefoon plaatst? Heb je dan beter bereik of maakt dit niets uit? Je kunt ook een andere simkaart testen in jouw telefoon als je deze tot je beschikking hebt. Zo kunnen we zien of de combinatie simkaart/telefoon ook meespeelt in dit probleem.

Maandag zal ik voor je gaan bellen. Natuurlijk houd ik je hiervan op de hoogte.

Groetjes
Angela
Reputatie 2
Badge +5
Hoi PLK,

Ik heb zojuist onze netwerkspecialisten voor je gebeld. Helaas heb ik geen goed nieuws voor je :(

De netwerkspecialist gaf aan dat de dichtstbijzijnde KPN mast op 4 kilometer afstand van jouw woning staat. Hierdoor kun je hooguit bij het raam verbinding krijgen. Er staat voorlopig niets gepland om er iets aan te doen 😞

Heb je er verder nog vragen over?

Groetjes,
Estelle
Beste allen,

Hartelijk dank voor het uitzoeken, zover was ik ook al gekomen. Het bereik was eerder ook echt beter...vreemd vreemd....
Helaas kan ik er niets mee, een blinde vlek in de buurt van het adres waar ik woon.... Als een opdrachtgever belt en te horen krijgt dat dit nummer niet functioneert komt dat zeer onprofessioneel over....
Groet,
PLK
Reputatie 4
Badge +10
Hoi PLK,

Jammer dat we geen goed nieuws hebben 😞 Het is raar dat je bereik eerder wel beter was. Ook omdat ze hebben aangegeven dat er geen werkzaamheden zijn geweest of iets anders heeft plaatsgevonden.

Je kunt kijken of je via een ander netwerk wel beter bereik hebt. We willen natuurlijk dat je bij ons klant blijft, alleen begrijp ik dat je bereik op je woonadres ook belangrijk is.

Reageer