.

Beantwoord

niet werkende sim-kaart, wat nu?

  • 20 September 2022
  • 7 reacties
  • 39 Bekeken

  • Beginner
  • 2 reacties

Al een week lang werkt mijn redelijk nieuwe sim-kaart niet in Spanje. Op berichten via het contactformulier is (nog) niet gereageerd. Op WhatsApp-berichten komt ook geen antwoord, niet binnen de op de website beloofde vijftien minuten maar ook niet na enkele dagen.

icon

Beste antwoord door Roeqajja 21 September 2022, 13:29

Bekijk originele reactie

7 reacties

Reputatie 7

Allemachtig @VQu dit is wel héél slecht.

Morgen zal in/vanaf de loop van de ochtend een Moderator reageren en aangeven dat het allemaal erg druk is en dat de wachttijden langer zijn dan gebruikelijk…..

Houd je topic goed in de gaten. 

Reputatie 7
Badge +6

Hoi @VQu,

Bedankt voor je bericht. Wat onhandig dat je simkaart niet werkend is! Het is de afgelopen tijd super druk via meerdere kanalen waardoor onze responstijd langer duurt dan je gewend bent van ons. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Ik kan me goed voorstellen dat je hiervan baalt. Ik zie dat ik je via een ander kanaal heb gevraagd of je ons een e-mail kunt sturen met je persoonlijke gegevens zodat ik even met je mee kan kijken wat er aan de hand is. Ik zie je bericht graag tegemoet zodat wij dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.

Groetjes,
Roeqajja

Toen ik vanochtend zelf belde, kreeg ik zowaar vrij snel contact en sprak ik met een zeer vriendelijke en klantgerichte dame, die het probleem na veel inspanningen kon oplossen (via een netwerkspecialist van KPN). Uiteindelijk bleek dat er een blokkade op ‘roaming’ was aangebracht, die vanochtend is opgeheven. Ik kan gelukkig weer bellen en gebeld worden. Wel heb ik twee vragen aan Simyo.

  1. Hoe kan het zijn dat ‘roaming’ zonder enige aankondiging of contact werd geblokkeerd?
  2. Gedurende de tijd dat ik niet kon bellen, moest ik dat doen, onder andere naar Simyo, met een duur prepaid-tarief van een kennis, die zo vriendelijk was zijn telefoon aan mij beschikbaar te stellen. Ik zou het redelijk vinden als Simyo of KPN daarvoor een compensatie biedt.
Reputatie 7

@VQu Leuke en interessante vragen. 

Wat betreft je 2e vraag, KPN zal hierin niets te betekenen hebben. Je zit tenslotte bij Simyo.

Wil Simyo dan inhoudelijk reageren op mijn twee vragen?

Reputatie 7

@VQu Dat zal gebeuren. Of vandaag nog of anders morgenochtend. Even geduld.

Reputatie 7
Badge +6

Hoi @VQu,

Bedankt voor je bericht. Ik kan me voorstellen dat je hier vragen over hebt. Meestal ontstaat er een blokkade doordat de optie in het verleden te snel uit en aan is gegaan. Tussen het netwerk en de optie “roaming” zitten veel processen en ergens in de keten kan een verzoek voor een deblokkade of blokkade vast komen te zitten.

Wij hebben via e-mail contact hierover. Ik stel voor dat wij via 1 kanaal communiceren om verwarring te voorkomen.

Groetjes,
Roeqajja

Reageer