.

Nieuwe opties in de Simyo app.

  • 19 March 2018
  • 1 reactie
  • 9225 Bekeken

Reputatie 5
Badge +5
  • Oud-moderator
  • 931 reacties
Hallo iedereen,

Er staat momenteel een nieuwe update van de Simyo app klaar in je app store! Naast het aanpassen van wat kleine dingen, zijn er ook een aantal nieuwe opties toegevoegd die we hier graag willen uitlichten. 🙂

Verbruik op inlogscherm
Voortaan kun je er voor kiezen om de inhoud van je bundels en je beltegoed te bekijken, zonder dat je hiervoor moet inloggen. Zo kun je nóg sneller zien hoeveel MB's, belminuten of beltegoed je nog over hebt! Wil je deze optie aanzetten? Ga dan in je app naar Instellingen > Inloggegevens > Tegoed bij login. Door bij je inlogscherm op je account te drukken, ververs je dit overzicht. Deze optie is beschikbaar voor Android en iOS. Om je overzicht te verversen, hoef je alleen op je account te klikken.Weet je niet zeker hoe je bij de Instellingen komt in de app? Je vindt ze onder je avatar rechts bovenin.
Direct naar WhatsApp
Voortaan hoef je ons nummer voor WhatsApp niet apart op te zoeken op onze website. In de app kun je ons direct een WhatsApp'je sturen, handig hè? Via Service > Stel je vraag via WhatsApp kun je ons direct benaderen voor je algemene vragen. Ook deze optie is beschikbaar voor Android en iOS.
3D touch
Met iOS kun je nu ook gebruik maken van 3D Touch om snelkoppelingen in de app te weergeven. Door stevig te drukken op het icoon van de Simyo app, kun je deze snelkoppelingen activeren. De 3D Touch-optie voor iOS is beschikbaar voor iPhones vanaf iPhone 6s en nieuwer.
Wil je ook gebruik maken van deze nieuwe opties? Update dan snel onze app via je app store!

Groetjes,
Els

1 reactie

Tegoed op het inlogscherm. De wens van vele ouders denk ik 🙂

Reageer