.

Hoe laad ik een gadget op met een Powerbank?

  • 9 October 2014
  • 1 reactie
  • 3557 Bekeken

Reputatie 2
Badge +6
Het opladen van je gadget met een powerbank is eigenlijk heel simpel.

Benodigdheden
1. Een powerbank met USB-poort. Een USB-poort zit over het algemeen standaard op een externe batterij.
2. Een oplaadkabel.

Instructies
De USB-aansluiting van een oplader bevestig je in de USB-poort van de powerbank. Bevestig de andere kant van de kabel in de poort van je gadget. Afhankelijk van jouw gadget is dat micro-USB (universeel, het meest gebruikelijk), mini-USB, 30-pin of Lightning. Soms worden er ook kabels en opzetstukjes meegeleverd bij de powerbank en kan je deze dus gebruiken i.p.v. je ‘vaste’ oplaadkabel.

Hoe laad ik de powerbank op?
Je laadt een externe batterij op met een USB-kabel met daaraan een universele micro-USB aansluiting. In de onderstaande afbeelding zie je zo’n universele micro-USB kabel. Sluit de universele micro-USB aansluiting aan op de externe batterij. Verbind de andere kant van deze kabel met een USB-poort. Zolang er vanuit deze USB-poort elektriciteit beschikbaar is, start de externe batterij vanzelf met opladen totdat deze vol is.
Let op! Als Apple gebruiker zou het kunnen dat je zo 1-2-3 geen micro-USB kabel bij de hand hebt. Echter, vrijwel alle nieuwe gadgets maken gebruik van deze standaard. Misschien heb je zo’n kabel al van andere gadgets, bijvoorbeeld van een fotocamera.

http://i57.tinypic.com/2hf45tx.jpg

1 reactie

Reageer