.

Handige hebbedingetjes

  • 9 March 2017
  • 3 reacties
  • 224 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Wie kent dit niet? Je hebt iets bestelt maar bijvoorbeeld iets werkt niet of iets komt niet overeen met de specificaties (4G).
Dus opsturen (voor reparatie), de goede 5 cm brede plakband gehaald maar dan gebeurt het, je bent het begin kwijt.
Dan is zo'n houder, eenmalige aanschaf, ideaal.

Een headset met microfoon voor bijvoorbeeld skype, met 2 aansluitingen 3.5 mm. Echter op laptop maar 1 aansluiting voor 3.5.
Dus je denkt ff een verloop kabeltje nog en dan werkt het. Kom je thuis, nee helaas.
Dus info gevraagd aan pc specialist. DE oplossing.....een usb geluidskaart ( met de 2 aansluitingen 3.5 voor headset(/luidspreker) met micro.
Aangesloten op laptop, werkt giga goed ?

Heb jij zo ook dingen waarvan je zegt, dat zijn handige hebbedingetjes?
Ik ben benieuwd !

3 reacties

Reputatie 7
Badge +10
Hoi Friesian,

Wat een leuk topic 😃 En handig vooral. Ik wist niet dat zo'n usb-to-3.5-port bestond. Ik zit even te bedenken of ik handige gadgets heb die mij door het leven slepen. Ik ben vooral blij met kleine dingetjes zoals een oplaadkabel van mijn telefoon die anderhalve meter lang is, of dankzij het lichtje dat ik in een boek kan stationeren zodat ik in het donker kan lezen.

Ik ben benieuwd wat voor gadgets iedereen hier gebruikt!

Groetjes,
Jihane
Badge +7
Hoi Friesian,

Wat leuk dat je een topic hebt gestart! Het is zeker handig om zo'n topic te hebben. Wie weet heeft er wel iemand een oplossing voor iets waar jij al heel lang over zit te tobben.

Mijn favoriete handige hebbedingetje is mijn multifunctionele adapter met Micro USB aansluiting. Voor wie niet weet wat ik bedoel, kijk even hier. Zoals sommige van jullie misschien al wisten, heb ik vorig jaar een half jaar door Zuid-Amerika gereisd. Ik had mijn tablet en mijn spiegelreflex camera mee. Helaas paste de SD kaart van mijn camera niet in mijn tablet, en heeft mijn tablet ook geen USB ingang. Hierdoor kon ik dus mijn foto's niet op mijn tablet plaatsen. Een beetje onhandig als je het thuisfront foto's van je reis wilt laten zien. Kabels met twee micro USB-uiteinden bestaan blijkbaar niet, dus ik was ontzettend blij toen ik dit ding tegen kwam. Kon ik ook meteen via mijn tablet alle foto's op mijn USB stick zetten :D

Ik ben ook erg benieuwd welke handige hebbedingetjes jullie allemaal gebruiken!

Groetjes,
Samantha
Dat lijkt me een erg handig hebbedingetje Samantha.

Reageer