Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Vraag

Wat is jouw favoriete dier?Toon eerste bericht

62 reacties

Hoe is dat toch mogelijk, is toch zou je bijna kunnen zeggen...... een soort labrador (van karakter) met langer haar?
Overigens ook prachtig! 🆒

Groet,
Friesian
Haha zeker!
Reputatie 4
Badge +7
Haha jaja ........ Het wordt weer tijd.
Haha jaja ........ Het wordt weer tijd.

Zo ken ik er nog eentje van ..... een shih tzu.
Reputatie 4
Badge +7
Haha jaja ........ Het wordt weer tijd.

Zo ken ik er nog eentje van ..... een shih tzu.

Lijkt er wel wat op, maar onze Bo is een echte maltezer. En een echte zeikerd met eten.
Reputatie 7
Badge +9
Ik hou wel van Maltezers.http://s2.superbrands.uk.com/files/2012/01/Malteser2-54He4b.jpg
Reputatie 4
Badge +7
Ik hou wel van Maltezers.http://s2.superbrands.uk.com/files/2012/01/Malteser2-54He4b.jpg

Hahaha .... Een goeie. Maar ik heb een malteZer en jij malteSers. En nee .... ik wil niet onbeleefd zijn maar daar maak je mij niet blij mee, ik ben geen snoeper nl. Maar toch  ...... ik vindt dit wel leuk.
Reputatie 7
Badge +9
Het wordt in het Engels met een s geschreven. Eerlijk gezegd weet ik niet eens of deze versnapering ook in NL te koop is maar hier zijn ze erg populair...
Het wordt in het Engels met een s geschreven. Eerlijk gezegd weet ik niet eens of deze versnapering ook in NL te koop is maar hier zijn ze erg populair...

Ze zijn hier in NL te koop, alleen wanneer je er stamboom bij wilt dan wordt het pas moeilijk. :D
Reputatie 7
Badge +9
Ze zijn hier in NL te koop, alleen wanneer je er stamboom bij wilt dan wordt het pas moeilijk. :D

Heeft de stamboom veel invloed op de smaak?
Ligt er aan hoe hard je schud. :p
En of ze die wel zullen versturen, als ze nog weten waar die is.....
Reputatie 4
Badge +7
Ze zijn hier in NL te koop, alleen wanneer je er stamboom bij wilt dan wordt het pas moeilijk. :D

Heeft de stamboom veel invloed op de smaak?


De stamboom heeft idd invloed op de smaak. Bo eet uitsluitend Royal Canin al het andere laat hij staan. En als beloning geen hondenkoekjes maar gedroogde stukjes kipfilet. En maltesers lust ie helemaal niet, zelfs al zou het een stamboom hebben.
Reputatie 7
Badge +9
Het eten van Maltesers kan tot vreemde reacties leiden.
Hou het maar bij gedroogde kipfilet zou ik zeggen want touwtje springende maltezers is ook geen gezicht.
Reputatie 4
Badge +7
Het eten van Maltesers kan tot vreemde reacties leiden.
Hou het maar bij gedroogde kipfilet zou ik zeggen want touwtje springende maltezers is ook geen gezicht.


jaja  ..... die is leuk. 
Reputatie 4
Badge +7
Straks weer stoeien met m'n vrienden op het hondendolterrein achter ons huis.
Straks weer stoeien met m'n vrienden op het hondendolterrein achter ons huis.

Ziet er gezellig uit.
Kent die van jou ook de klok?
Die van mij weet precies hoe laat hij wordt uitgelaten.
Gebeurt dat niet is hij net zolang onrustig totdat hij wordt uitgelaten.
Herken je dat beeld ook bij jouw hond?
Reputatie 4
Badge +7
Straks weer stoeien met m'n vrienden op het hondendolterrein achter ons huis.

Ziet er gezellig uit.
Kent die van jou ook de klok?
Die van mij weet precies hoe laat hij wordt uitgelaten.
Gebeurt dat niet is hij net zolang onrustig totdat hij wordt uitgelaten.
Herken je dat beeld ook bij jouw hond?


Haha ja zeker.
Bo kan geen klok kijken dat weet ik zeker. 's-morgens vroeg wacht hij af want dan is de uitlaattijd variabel, zo tussen halfzeven en negen uur.  De lunch weet hij dat die varieert tussen twaalf en een. Het avondeten weet hij ook wanneer de borden leeg zijn gaat hij uit. Alleen..... later op de avond laat ik hem om half tien voor de laatste keer uit. Tegen die tijd (21.25) springt hij altijd bij mij op schoot en begint dan heel overdreven z'n aandacht te vragen. En dan kan je er donder op zeggen als het 21.35 wordt, dan begint ie me zachtjes en heel speels in m'n hand of arm te bijten.  Ik weet zeker dat ze geen klok kunnen kijken, maar die biologische klok van hem werkt perfect. Ik zie met angst en beven de wintertijd weer tegemoet.
Reputatie 5
Badge +10
Haha ja zeker.
Ik weet zeker dat ze geen klok kunnen kijken, maar die biologische klok van hem werkt perfect. Ik zie met angst en beven de wintertijd weer tegemoet.


Haha toch mooi dat het zo werkt.

Ondertussen zijn de hond en de kat het populairst volgens de poll resultaten. Volgens mij ook de meest gehouden huisdieren.
Reputatie 6
Badge +9


Ondertussen zijn de hond en de kat het populairst volgens de poll resultaten. Volgens mij ook de meest gehouden huisdieren.


Uhm....nee....da's toch echt de huismijt maar die stond ook niet op het lijstje.:p
Reputatie 4
Badge +7


Ondertussen zijn de hond en de kat het populairst volgens de poll resultaten. Volgens mij ook de meest gehouden huisdieren.


Uhm....nee....da's toch echt de huismijt maar die stond ook niet op het lijstje.:p


Haa nee de Leon, dat is net als onkruid in je tuin ongewenst kruid. Dat tuig dringt zich gewoon op. Ondieren (ongewenste) dieren dus.
Haha Renoster, wat betreft tuin zou ik eerder denken aan mollen die zijn ook zo leuk of al die konijnen die er tegenwoordig gaten graven.
Reputatie 4
Badge +7
Haha Renoster, wat betreft tuin zou ik eerder denken aan mollen die zijn ook zo leuk of al die konijnen die er tegenwoordig gaten graven.


En dat luis en spint op je plantjes niet te vergeten. En al die rotkatten van de buren die in elke tuin schijten behalve bij hun zelf.  
Reputatie 6
Badge +9
al die rotkatten van de buren die in elke tuin schijten behalve bij hun zelf.  


Yep, laten we er een Wat is niet jouw favoriete dier? topic van maken. :mad::p;)
Reputatie 4
Badge +7
al die rotkatten van de buren die in elke tuin schijten behalve bij hun zelf.  


Yep, laten we er een Wat is niet jouw favoriete dier? topic van maken. :mad::p;)


Laten we maar positief blijven want dan krijg je misschien net zulke negatieve reacties die je altijd op nu.nl kan lezen. Ik kies voor "beschaafd". Ik heb geen hekel aan katten, maar wel aan het gedrag in mijn tuin. En Bo laat gewoon katten toe, die doet er nix aan.
Reputatie 6
Badge +10
Als het om huisdieren gaat, dan is ons hondje Noga toch wel een voorbeeld!

http://i57.tinypic.com/243j1ua.jpg

(gefotografeerd met een Aardappel (BlackBerry bold 9000))

Reageer