Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Naar wat voor muziek luisteren jullie?


Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Naar wat voor muziek luistert de Simyo klant? Daar ben ik wel benieuwd naar. Ik luister zelf graag naar pop/rock en zelfs punkmuziek. Ik ga dan ook graag naar concerten. Het liefst naar de Paradiso of Melkweg. Ben nu ook al een paar keer in de Ziggo Dome geweest. Heel mooi geluid, maar wel erg groot.

Naar wat voor muziek luister jij?

172 reacties

Reputatie 1
Badge
Dag Alex,

mijn voorkeur ligt bij m.n. Engelstalige folk en Jethro Tull.
Reputatie 5
Badge +10
Dag Alex,

mijn voorkeur ligt bij m.n. Engelstalige folk en Jethro Tull.


Engelstalige folk. Ben wel benieuwd naar de artiesten/bands.
Reputatie 1
Badge
Denk dan met name aan Fairport Convention, Steeleye Span, Pentangle.
Badge +6
Hoi,

Ik luister voornamelijk naar hindoestaanse muziek.
Reputatie 7
Badge +9
Ik luister graag naar de protestmuziek uit de jaren 60 - 70 en (licht) klassiek, nu luister ik (voor de 10.000e??? keer naar De Jaargetijden van Vivaldi. De Bolero luister ik ook vaak naar, maar dat geeft weer associaties met Bo Derek in 10 :)

@Natascha, de Hindoestaanse muziek trekt me wel aan qua klank, maar het is voor mij moeilijk te begrijpen, in Suriname heb ik er veel naar geluisterd, maar ik weet dat deze muziek vele variaties kent in verschillende landen.
Badge +6
Ik luister graag naar de protestmuziek uit de jaren 60 - 70 en (licht) klassiek, nu luister ik (voor de 10.000e??? keer naar De Jaargetijden van Vivaldi. De Bolero luister ik ook vaak naar, maar dat geeft weer associaties met Bo Derek in 10 :)

@Natascha, de Hindoestaanse muziek trekt me wel aan qua klank, maar het is voor mij moeilijk te begrijpen, in Suriname heb ik er veel naar geluisterd, maar ik weet dat deze muziek vele variaties kent in verschillende landen.


Ben je naar Suriname geweest? Hoe vond je het daar?? Ja Hindoestanse muziek is verschilt tussen muziek wat Hindoestanen luisteren in Suriname en India. Dit ligt aan de taal wat Hindoestanen spreken in India en in Suriname.
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Natascha,

Ik vond Suriname prachtig, Domburg, Albina, Nickerie, de Blanche-Marie watervallen etc. De tijd vloog om, ik logeerde daar bij een goede vriendin en haar man,
Creoolse mensen, maar met Hindoestaanse vrienden. Ook een trouwfeest meegemaakt, duurde 3 dagen en vele flessen Parbo :)
Die 3 dagen waren ook vol van Hindoestaanse muziek, de nachten ook. 
Badge +6
Hoi Natascha,

Ik vond Suriname prachtig, Domburg, Albina, Nickerie, de Blanche-Marie watervallen etc. De tijd vloog om, ik logeerde daar bij een goede vriendin en haar man,
Creoolse mensen, maar met Hindoestaanse vrienden. Ook een trouwfeest meegemaakt, duurde 3 dagen en vele flessen Parbo :)
Die 3 dagen waren ook vol van Hindoestaanse muziek, de nachten ook. 


Hoi Franswon,

Ja Parbo bier de enige echte!! Parbo bier dat is bier zoals de Surinamers zeggen!!
Ja daar gaan de bruiloften in tegen stelling tot hier door tot in de late uurtjes. Ga je snel nog een keer? 🙂
Reputatie 7
Badge +9
[QUOTE}
Hoi Franswon,

Ja Parbo bier de enige echte!! Parbo bier dat is bier zoals de Surinamers zeggen!!
Ja daar gaan de bruiloften in tegen stelling tot hier door tot in de late uurtjes. Ga je snel nog een keer? :)
[/quote]

Eerst naar het vaderland van mijn vrouw, de Dominicaanse Republiek, ik hoop volgend jaar!

Daarna zal het wat lastiger worden, mijn pensioen plus AOW is minder dan mijn huidig inkomen 😞
Badge +6
[QUOTE}
Hoi Franswon,

Ja Parbo bier de enige echte!! Parbo bier dat is bier zoals de Surinamers zeggen!!
Ja daar gaan de bruiloften in tegen stelling tot hier door tot in de late uurtjes. Ga je snel nog een keer? :)


Eerst naar het vaderland van mijn vrouw, de Dominicaanse Republiek, ik hoop volgend jaar!

Daarna zal het wat lastiger worden, mijn pensioen plus AOW is minder dan mijn huidig inkomen :([/quote]

Hoi Franswon,

Dat is ook een mooi land. Ja dan is het zeker lastig. Mocht ik een leuke aanbieding tegen komen dan laat ik je dit weten.
Reputatie 7
Badge +9

Hoi Franswon,

Dat is ook een mooi land. Ja dan is het zeker lastig. Mocht ik een leuke aanbieding tegen komen dan laat ik je dit weten.


Bedankt alvast Natascha,

Parbo hebben ze daar niet, maar Presidente is ook best te drinken....en niet te vergeten de diverse merken rum! 🙂
Reputatie 7
Badge +9
Ik luister veel naar deze playlist... Die is gewoon zoveel beter dan: de offcieele playlist, want daar ontbreken nogal wat nummers (121 nummers!). Met één blik in de playlist zie je: Trance!

Verder de Nederlandse top 40 is wel eens lache om te horen. En wat oudere goeie nummers gaan er ook wel tussendoor.

Luisteren nog meer mensen via spotify?
Badge +6
Bedankt alvast Natascha,

Parbo hebben ze daar niet, maar Presidente is ook best te drinken....en niet te vergeten de diverse merken rum! :)


Rum!!!!! 🙂 Is het al bekend wanneer je naar het vaderland van je vrouw gaat?
Badge +6
Ik luister veel naar deze playlist... Die is gewoon zoveel beter dan: de offcieele playlist, want daar ontbreken nogal wat nummers (121 nummers!). Met één blik in de playlist zie je: Trance!

Verder de Nederlandse top 40 is wel eens lache om te horen. En wat oudere goeie nummers gaan er ook wel tussendoor.

Luisteren nog meer mensen via spotify?


Hoi Groentjuh,

Ik gebruik geen spotify misschien straks met mijn nieuwe abonnement dat ik dat wel ga gebruiken.
Reputatie 7
Badge +9
Januari of februari 2014 hopen we, Brugal, Bermudez of Barceló, wat heb je het liefste, De Brugal Extra Viejo is fantastich....
Badge +6
Januari of februari 2014 hopen we, Brugal, Bermudez of Barceló, wat heb je het liefste, De Brugal Extra Viejo is fantastich....

Ik ga op jouw advies af. 🙂
Reputatie 7
Badge +9
Drink jij ponche cuba Natascha? Ik vond dat ook wel lekker 🙂
Badge +1
Hoi Franswon,
Woon je in de buurt van Rotterdam dan is het met dit weer heerlijk om ontspannen te wandelen
op de West Kruiskade. Sfeer proeven.
Leuk om te kijken hoe de verschillende  culturen om gaat met temp.  van 22 graden en hoger.
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Max13,

Ik ken de multiculturele samenleving gelukkig redelijk, vanaf mijn jongensjaren opgetrokken met Zuid-Molukkers, later veel in het, verre, buitenland geweest en al jaren getrouwd met een tropische parel, dus ook veel vrienden/vriendinnen uit diverse culturen.
Thuis wordt ook meer Spaans dan Nederlands gesproken!
Reputatie 5
Badge +11
Hoi Alex & iedereen die dit leest,

Laat ik als spiksplinternieuwe moderator me dan eerst qua muzieksmaak voorstellen, dat zegt in mijn ogen namelijk veel over een persoon.
Opgegroeid in de 90's en door alle 2 unlimiteds, 2 brothers on the 4th floors, Menthal Theo's en Ace of Bases heen hebben Nirvana, Pearl Jam, Metallica en Guns 'n' Roses me gelukkig toch kunnen bereiken 🆒

Inmiddels luister ik ook erg graag naar de 'oldies' uit de jaren '60, '70 en '80
Reputatie 1
Badge +2
Kennen jullie hem nog? "Ik ben volslagen mobiel" van een commercial van Hi heel wat jaren geleden. Geweldig nummer. Ook de muziek van de KPN commercials vind ik leuk.
Reputatie 7
Badge +9
Leuk, een nieuwe mod, welkom -Ernst, mijn muzieksmaak wijkt wel af, zal wel door het generatieverschil komen.
Reputatie 5
Badge +10
Kennen jullie hem nog? "Ik ben volslagen mobiel" van een commercial van Hi heel wat jaren geleden. Geweldig nummer. Ook de muziek van de KPN commercials vind ik leuk.

Ja haha heel leuk nummer. Gezongen door een meid die later ook aan zo'n muziek talentenprogramma mee heeft gedaan.
Badge +1
Met een goed glas whisky naar oude soul luisteren.
Lekker relax.
Badge +8
Met een goed glas whisky naar oude soul luisteren.
Lekker relax.


Juist Max13,

Jij hebt het begrepen 🆒

Groetjes,
Charlene

Reageer