.

Beantwoord

Wat zijn de kosten voor een NFC Simkaart?

  • 28 June 2016
  • 3 reacties
  • 285 Bekeken

Badge +1
NFC sim gratis voor bestaande klanten??

Zie deze tekst :Rabobank maakt contactloos betalen beschikbaar voor KPN-abonnees
woensdag 20 april 2016
Contactloos betalenContactloos betalen met de smartphone; Rabobank maakt het mogelijk voor KPN-abonnees.
Rabobank-klanten die gebruikmaken van een KPN-abonnement kunnen vanaf nu betalen via hun smartphone. Daarvoor hebben ze wel een speciale simkaart nodig. Wie in 2016 een KPN-abonnement heeft afgesloten werkt al met de nieuwe simkaart. Bestaande klanten kunnen bij KPN kosteloos een vervangende kaart aanvragen. Voor abonnementen van Telfort, Simyo en Yes Telecom, allen eigendom van KPN, geldt hetzelfde. iPhone-gebruikers hebben pech: Apple staat deze betaalmethode alleen toe voor het eigen betaalsysteem. En dit systeem is in Nederland nog niet beschikbaar. Vooralsnog is KPN de enige provider waarmee Rabobank deze samenwerking aangaat.
icon

Beste antwoord door Ray 28 June 2016, 08:47

Bekijk originele reactie

3 reacties

Beste Johanfl,

Deze tekst is reeds eerder geplaatst en kwam toen van de site van seniorenweb. De tekst is echter onjuist. Een vervangende simkaart kost 5 euro en niet zoals de tekst omschrijft "gratis".

Een vervangende simkaart kun je aanvragen via je Mijn Simyo.
Badge +1
bedankt, dan is dat duidelijk........
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Johanfl,

Goed om je terug te zien op het forum!

Zoals Raytje aangeeft, is het aanvragen van een vervangende simkaart niet kosteloos. Je betaalt hier € 5,- voor. Alle vervangende simkaarten zijn standaard voorzien van de mogelijkheid om contactloos te kunnen betalen.

De tekst die online staat, komt inderdaad van een externe partij af. We zijn met hen in overleg zodat de tekst aangepast kan worden. Dit zorgt natuurlijk voor onduidelijkheid. Ook al staat de tekst niet op onze website, willen we graag dat overal hetzelfde gemeld wordt. Heb je hier verder nog vragen over?

@Raytje, bedankt voor je antwoord!

Groetjes,
Angela

Reageer