Skip to main content
Ben pas over naar Simyo maar met de nieuwe simkaart erin werkt bluethoot niet goed meer, hoe kan dit???
Vreemd! Is het mogelijk om met een andere sim (van een andere persoon) te testen wat er dan gebeurt?  Anders zou ik even naar een telecomspecialist gaan om die test te doen.

I.i.g probeer dan ook met je simyo sim in een ander toestel wat er dan gebeurt m.b.t. bluetooth.

Heb je een andere telefoon, dan kan het zijn dat er een beperking is met hoeveel telefoons gepaird kan worden m.b.t het bluetooth apparaat......

Dan zou mogelijk een update van je bluetooth device een oplossing zijn, mocht dat nodig zijn  zou mijn voorkeur uitgaan naar een bezoek aan de al eerder genoemde telecomspecialist. 



Alles kristalhelder? 🆒



Groet,

Friesian
Hoi Mabi, welkom op het Simyo forum :)



Zoals Friesian al aangeeft is dit een behoorlijk vreemde situatie! Simkaarten hebben geen invloed op andere chips in je telefoon, behalve op de chips die je data registreren en je netwerk zender (dit is ook waar de kennis van Simyo werknemers zit). Chips zoals je WiFi en je Bluetooth, hebben hier weinig mee te maken.



Wat ik me ergens nog kan voorstellen is dat je simkaart niet goed geplaatst is of scheef in je telefoon zit, waardoor de zendsterkte van je bluetooth geblokkeerd kan worden. Denk hierbij ook aan stofjes of vuil dat verwijdert moet worden. Dit is bij mijn telefoon bijvoorbeeld redelijk ver gezocht, omdat mijn koptelefoon nog steeds bereik heeft op 15 meter afstand met een muur ertussen.



Kun je een andere sim in je telefoon proberen zoals Friesian voorstelde? Kunnen we daar op af gaan als we nog meer dingen willen testen 🙂 Ook is contact met de leverancier of producent van je telefoon geen slecht idee!

Reageer