.

Beantwoord

Vraag over bluetooth verbinding met carkit

  • 11 januari 2015
  • 1 reactie
  • 1069 Bekeken

Als ik in de auto zit krijg ik steeds op mijn telefoon ;

BLEUTOOTH PBAP MACHTIGING AANVRAGEN.

Hoe doe ik dat ?

Vr. Gr. E van Lent
icon

Beste antwoord door Ali 12 januari 2015, 16:58

Hoi Veendam46!,Welkom op het forum.Wat vervelend dat je telkens die melding te zien krijgt.De afkorting PBAP staat voor Phone Book Access Profile, hiermee kan je toestel gegevens uitwisselen met bijv. je carkit. Er gaat iets fout met de bluetooth verbinding waardoor je de melding te zien krijgt. Vaak houd het in dat je carkit niet (alle gegevens van) je telefoonboek kan ophalen en weergeven.Dit is helaas iets wat buiten Simyo om gaat, we kunnen je daarbij niet assisteren.Op het internet staan wel oplossingen voor het probleem. Ik raad je aan een kijkje te nemen op Toegang tot telefoonboek door blue tooth carkit en Bluetooth connectie problemen met carkit voor een mogelijke antwoord.Ben je hiermee verder geholpen?
Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 3
Badge +7
Hoi Veendam46!,

Welkom op het forum.

Wat vervelend dat je telkens die melding te zien krijgt.

De afkorting PBAP staat voor Phone Book Access Profile, hiermee kan je toestel gegevens uitwisselen met bijv. je carkit. Er gaat iets fout met de bluetooth verbinding waardoor je de melding te zien krijgt. Vaak houd het in dat je carkit niet (alle gegevens van) je telefoonboek kan ophalen en weergeven.

Dit is helaas iets wat buiten Simyo om gaat, we kunnen je daarbij niet assisteren.

Op het internet staan wel oplossingen voor het probleem. Ik raad je aan een kijkje te nemen op Toegang tot telefoonboek door blue tooth carkit en Bluetooth connectie problemen met carkit voor een mogelijke antwoord.

Ben je hiermee verder geholpen?

Reageer