.

App tip: Windows Mobile 10 op 4GB toestellen

  • 2 September 2015
  • 1 reactie
  • 235 Bekeken

Er is dit moment op diverse tech sites een discussie gaande over het wel of niet komen van Windows Mobile 10 voor toestellen met standaard 4GB geheugen / opslag. Zo wordt de Lumia 530 genoemd als toestel die buiten de boot gaat vallen. Er is echter misschien toch een sprankje hoop voor die gebruikers :)

Microsoft heeft een App uitgebracht die je kan helpen om ruimte vrij te maken op je toestel zodra er een nieuwe update beschikbaar is. Deze App, de Update Advisor , is van Microsoft Corporation.


Microsoft doet er alles aan om gebruikers te bewegen naar Windows Mobile 10. Recent was te lezen op deze site dat er zorgen bestonden rondom het kunnen upgraden van 4GB devices. Er zou te weinig ruimte over zijn op het bestandssysteem zijn om te kunnen upgraden. Nu heeft Microsoft een UpdateAdvisor App uitgebracht waarmee je kunt zien of er een update is voor je telefoon en die je helpt om ruimte vrij te maken voor Windows 10 Mobile. Het geeft echter geen enkele garantie is mijn mening.

UpdateAdvisor

De app stelt automatisch bestanden voor die je vervolgens kunt verplaatsen naar een SD kaart of naar Onedrive om ruimte te maken voor de update. Na de update kun je eventueel de bestanden met UpdatAdvisor weer terugplaatsen op je telefoon.


Bron: MyWindows.nl

Note: De App doet z'n werk pas om het moment dat er daadwerkelijk een update is.

1 reactie

Reputatie 5
Badge +11
Fijn dat je dit met ons wilt delen, Raytje!

Reageer