Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Wie verdient volgens jou een simtaart?


Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Jullie kunnen een forumlid in het zonnetje zetten door hem of haar op te geven voor de ‘Simtaart’. Dat is een overheerlijke taart in de vorm van... (je raadt het al) een Simyo simkaart.Dus, welk forumlid verdient er volgens jullie de Simtaart van de maand? En vooral waarom. Is het een sfeermaker? Reageert hij het snelst? Geeft hij de beste antwoorden? Of is hij gewoon heel erg grappig. Het mag van alles zijn.

Laat hier zijn/haar gebruikersnaam + je motivatie achter.

De winnaar wordt 17 april bekend gemaakt.

20 reacties

Reputatie 7
Hij is erg lekker jongens. Ik kan het weten haha 🆒

Ik vind dat alle vaste die hard forumleden er één mag verdienen. Waarom? Iedereen draagt z'n steentje bij om andere te helpen. En de één heeft wat meer kennis van dit en de andere van dat. Eigenlijk zijn de vaste leden ook een soort van team naast de mods 😃
Reputatie 5
Badge +10
Eingelijk ben ik het wel eens met Raytje!

We vullen elkaar eigenlijk steeds aan. Als de een iets vergeet springt de ander weer bij!!

Echt een team zijn we! 🆒:$
Het is natuurlijk heel erg moeilijk Alex om op de tot dusverre gedane reacties een goede prognose te geven.
Maar als ik uit ga van wat er staat te lezen, zou het mij op geen enkele wijze verbazen wanneer Piet Paulusma een plaatselijke hittegolf voorspeld bij de warme bakker van Simyo.
:D:D:D:cool:Zou er 1 of meerdere mods spoorloos verdwenen zijn, hoef je alleen maar het juiste spoor te volgen.:D
Reputatie 5
Badge +10
Je hebt gelijk Friesian. Het is lastig om iemand te kiezen zo. Daarom stel ik de uitslag nog even uit. Jullie mogen best 1 naam noemen hoor 😛
Je hebt gelijk Friesian. Jullie mogen best 1 naam noemen hoor :P
1 naam. :D:D
Vraagt en er wordt geleverd. :P:cool:
Reputatie 5
Badge +10
Je hebt gelijk Friesian. Jullie mogen best 1 naam noemen hoor :P
1 naam. :D:D
Vraagt en er wordt geleverd. :P:cool:


Moet ik het paard even verse brokken uit de fabriek sturen?
verse brokken uit de fabriekO...... .:D:D
Reputatie 5
Badge +10
Als we het toch mogen zeggen.
Ik ben eigenlijk onderhand reuze benieuwd geworden hoe de Sim taart smaakt.

En anders misschien iets voor het Schaapje Frank
Reputatie 5
Badge +10
Blijkbaar is er vandaag een simyo taart vertrokken naar een klant.
Heey zou onze maikel.twinnie de warme bakker van Simyo zijn, of zit hij te smullen van zijn taartjuh?:D En ik heb nog steeds geen suukerklontjes gekregen! Balen...:@:P
Wordt toch us tijd dat ik de 'special forces' stuur.🆒 Proficifeliciteert Maikel.:D
Ennuh Maikel, issie lekkur?
Reputatie 5
Badge +10
Heb geen idee Friesian.
Heb Namelijk geen Simyo taart mogen ontvangen. Althans. Nog niet.

Van die sim taart stond op twitter.
Doet me denken aan het volgende, Maikel.
Ik verdien het meeste bij mijn baas, alleen krijg ik het niet...:@:P
Reputatie 5
Badge +10
De bakker kan vast iets regelen Friesian en Maikel.

Het zou alleen zonde zijn dat de taart straks afgeleverd wordt als jullie niet thuis zijn. Op welke dag kan de taart het beste afgeleverd worden?
Heey dat klinkt al errug goed, Alex. Elke dag kan het, behalve op donderdag.
Reputatie 5
Badge +10
Hallo Alex,

Een lekkere taart is altijd welkom op de maandag na 13:30.
Zou eigenlijk wel een grap zijn als je ineens zo'n medewerker van Simyo met een taart voor de deur ziet staan :$
Ik zit dan direct te denken aan een taart selfie..... Jij niet Friesian.
Ikkuh nie neej.:D:D
Reputatie 5
Badge +10
Haha. Een selfie hoeft niet hoor, maar mag wel.

Maandag is het natuurlijk Pinksteren, dus dan wordt het lastig. Heb je een andere geschikte dag Maikel?
Reputatie 5
Badge +10
Helaas niet Alex.
De week erop kan ook gewoon hoor 😛
Reputatie 5
Badge +10
Hey maikel,

Is vrijdag een optie voor jou?

Groetjes,

Alex
Reputatie 5
Badge +10
Hoi Alex,

Eigenlijk niet.

Heb je (tegen de regels in) een privé bericht gestuurd.

Reageer