Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

  • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Tijdelijke actie verlengd: Onze meest gekozen internetbundels tijdelijk in prijs verlaagd


Reputatie 6
Badge +4


Hi Iedereen,

We hebben van 7 mei tot en met 31 december een superleuke actie voor nieuwe én bestaande Simyo klanten! Hieronder lees je daar meer over.

Onze meest gekozen internetbundels tijdelijk in prijs verlaagd

Kies je tussen 7 mei en 31 december als nieuwe of bestaande klant een bundel van 1000 MB of 4000 MB dan ben je een stuk voordeliger uit! Maak je nu al gebruik van een internetbundel van 1000 MB of 4000 MB? Dan kun je ook profiteren van deze actie. Het enige dat je dan hoeft te doen is via Mijn Simyo > Bundels aanpassen opnieuw je bundel te selecteren en bevestigen.

Wat houdt de prijsverlaging precies in?

Dat is een goede vraag! Voor iedereen die kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement betekent dit dat je voor € 5,00 per maand 1000 MB krijgt en voor € 11,00 zelfs 4000 MB. Kies je voor (of heb je al) een jaarabonnement, dan heb je voor € 4,00 per maand 1000 MB, of je kunt kiezen voor € 10,00 per maand voor 4000 MB. Zolang je dezelfde actiebundel houdt blijf je gebruik maken van deze lagere bundelprijzen. Kies je na het einde van de actie voor een andere bundel, dan vervalt je actiebundel.

Kan ik nog wel mijn bundels aanpassen?
Je kunt bij Simyo elke maand je bundel een keer aanpassen. Heb je gekozen voor een van de actiebundels en wil je na 31 december een andere bundel nemen? Dan kun je via Mijn Simyo > Bundels aanpassen een andere internetbundel kiezen. Je kunt hierna alleen niet meer kiezen voor een van de actiebundels.

Wil je het nog eens nalezen? Kijk dan op onze website.

Heb je hier nog vragen over? Reageer dan hieronder, dan helpen we je graag verder!

Groetjes,
Thomas

65 reacties

Reputatie 1
Badge +2
Ik heb gebruik gemaakt van een verleng aanbod voor een jaar van € 4,- voor 100 belminuten en € 4,- voor 1000 MB internet. Ik neem aan dat dat zo blijft na een jaar als ik niets verander?
Reputatie 7
Badge +9
van 7 mei tot en met 31 een
@Thomas: 7 mei tot 31 wat? Welke maand?

tussen 7 mei en 31 juli
Ah, 31 juli!
Reputatie 6
Badge +4
Hoi Gogol,

Leuk om je terug op het Forum te zien! :D

Dat klopt inderdaad, zolang jij niets veranderd aan je bundels dan blijft het zoals het is. Wel zo fijn natuurlijk!

Heb je (hier) nog andere vragen (over)?

Groentjuh, wederom bedankt voor je scherpe blik!

Groetjes,
Thomas
Reputatie 5
Badge +7
Mooie actie. Ik heb gelijk het abonnement van mij en mijn vrouw omgezet. Voorlopig dus maar niet naar Simpel 🙂.
Reputatie 6
Badge +4
Mooie actie. Ik heb gelijk het abonnement van mij en mijn vrouw omgezet. Voorlopig dus maar niet naar Simpel 🙂.

Hoi Wimj12,

Leuk dat je weer te vinden bent op het Simyo Forum. ;)

Hartstikke goed om te lezen dat je vrouw en jij lekker bij ons blijven!

Groetjes,
Thomas
Leuke actie. Maar wat gebeurt er na 31 juli, als ik de bundel een keer verhoog en daarna weer verlaag?
Voorbeeld: 1000 mb nu van € 6 naar € 4. ik verhoog in augustus naar 2000 mb. In september weer terug naar 1000 mb. Is het tarief dan weer € 6, of wordt het € 7?
Reputatie 7
Badge +9
Zolang een bundel wordt aangeboden, kun je daar naartoe veranderen. Als na 31 juli de prijs voor een nieuwe 1000MB bundel €7 wordt, dan kun niet meer terug naar deze bundel 1000MB voor €4,-.
Een beetje onduidelijk allemaal, mijn huidig abonnement was 200 belminuten en 2000 MB 4 G internet voor €10.-. Als ik naar mijn verlengaanbod kijk klopt het gegeven wat onder de kop “Wat je nu hebt” niet met mijn huidig abonnement In mijn mail die ik van Simyo kreeg stond te lezen of ik mijn huidig abonnement 200 belminuten en 2000 MB 4G internet wilde aanpassen naar nieuw abonnement dus dezelfde bundels alleen voor €8.-. was eerst €10.-. Nu lijkt het of ik bundels aangeboden krijg die ik al lang heb. Wat maakt het zo onduidelijk of snap ik het niet.
Reputatie 7
Als jij bundels hebt die onder de actie vallen dan krijg je inderdaad jouw bundels aangeboden maar met een lagere prijs. Om hier gebruik van te kunnen maken dien je de stappen zoals vermeld door te lopen.
Hallo,

Mooie aktie, meer Mb's voor bijna hetzelfde geld. Ik heb 9-5 gelijk mijn bundels gewijzigd en deze gaan in per eerste van de volgende maand. Nu heb ik altijd €13,- betaald en vanaf volgende maand 1 euro meer. Nu staat er voor kosten van deze maand reeds €14,- vermeld. Gaat me niet om die ene euro, maar volgens mij hoor ik pas per 1-6 meer te gaan betalen...

Groeten,

Mark
Reputatie 7
Badge +9
Abonnementskosten betaal je vooraf, Als het abonnement wordt beëindigd wordt dit uiteraard keurig verrekend.
Reputatie 7
Badge +10
Hi Mark,

Goed dat je dit even navraagt! 🙂 Frans heeft het juiste antwoord al gegeven. Je betaalt altijd de bundels van de maand die nog moet komen. Zo betaal je in januari voor je februari-bundels, in februari voor je maart-bundels, enzovoorts. In mei (nu) betaal je dus voor je juni-bundels. Dat is waarom je kortingsbundel nu al op je factuur staat.

Heb je hier nog vragen over?

@ Frans, dankjewel voor het antwoord! :D

Groetjes,
Jihane
Reputatie 7
Gisteren de wijziging door gevoerd, vandaag een mail gehad van deze actie. 😂
Reputatie 7
Badge +9
Dan heb jij de mail vlug Ray, mijn vrouw heeft deze wel ontvangen, ik nog niet...
Helder antwoord over het abonnementsgeld, bedankt!
Reputatie 6
Badge +5
Hi Mark,

Namens Jihane graag gedaan 🙂 Je weet ons te vinden als je nog andere vragen hebt! Heb jij de mail over de actie inmiddels ook ontvangen, franswon?

Groetjes,
Niels
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Niels, nog niet, ook een andere mail ontbreekt, ik heb Angela een PB gestuurd.
Reputatie 6
Badge +4
Hoi Niels, nog niet, ook een andere mail ontbreekt, ik heb Angela een PB gestuurd.

Hoi franswon,

Als het goed is heb je vandaag alsnog de e-mails van ons gehad!

Laat je het weten als dat niet het geval is?

Groetjes,
Thomas
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Thomas,

Ik heb ze ontvangen en van Angela ook de reden vernomen.

Groet,

Frans
Reputatie 6
Badge +4
Hoi franswon,

Goed om te lezen! 😉 Fijne dag nog!

Groetjes,
Thomas
Hoi, ik heb net mijn bundel omgezet naar het actietarief. Daarna ontving ik mail dat G4 beëindigd word. Heb ik nu vanaf volgende maand trager internet, G3? Dat stond niet bij de voorwaarden.
Reputatie 7
Badge +9
Hoi Liesssss,

Mocht de 4G uitgeschakeld worden dan kan je deze via Mijn Simyo of de app weer gratis aanzetten!
Reputatie 6
Badge +4
Hoi Liesssss,

Wat goed dat je ons op het Simyo Forum gevonden hebt, welkom! ;)

Leuk dat je gebruik maakt van de tijdelijke actie! 😃 Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je ook in juni 4G kunt blijven gebruiken. Ik vermoed dat je bij het aanpassen van je bundel het vinkje bij 'Gratis 4G' bent vergeten aan te vinken. Dat kan gebeuren natuurlijk. Zoals franswon al aangeeft kun je dit zelf weer aanzetten in juni nadat de optie voor 4G uit is gegaan. Zodra je dat ziet kun je in de Mijn Simyo app via "Bundels aanpassen" deze optie weer aanvinken, daarna heb je weer 4G. :)

Laat je het weten als je nog vragen hebt?

Bedankt voor de hulp franswon!

Groetjes,
Thomas
Leuke actie. Maar wat gebeurt er na 31 juli, als ik de bundel een keer verhoog en daarna weer verlaag?
Voorbeeld: 1000 mb nu van € 6 naar € 4. ik verhoog in augustus naar 2000 mb. In september weer terug naar 1000 mb. Is het tarief dan weer € 6, of wordt het € 7?

Dit wil ik ook graag weten.
Reputatie 6
Badge +4
Hoi patthedog,

Welkom op het Simyo Forum! 🙂

Dat is een goede vraag! Zoals Groentjuh aangaf kun je tot en met 31 juli de actiebundels activeren. Verander je na die tijd je bundel en wil je weer terug, dan kun je dus geen gebruik meer maken van de tijdelijke actie. Wil je gebruik blijven maken van de actie en tijdelijk wat meer MB's? Dan kun je natuurlijk via Mijn Simyo een extra internetbundel aanschaffen door op "MB's bijkopen" te klikken.

Laat je het weten als je nog vragen hebt?

Groetjes,
Thomas

Reageer