.

Sticky

Simyo biedt nu ook telefoons aan!

  • 1 February 2022
  • 1 reactie
  • 1040 Bekeken
Simyo biedt nu ook telefoons aan!
Reputatie 7
Badge +6
  • Community manager
  • 1266 reacties

Vanaf vandaag is Simyo geen Sim Only provider meer, maar breiden wij ons assortiment uit met telefoons! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een nieuwe merkcampagne gemaakt waarin de klant centraal staat. 

 

Onze merkcampagne ‘Jij maakt je telefoon buitengewoon’ is geïnspireerd door onze klanten. We zijn ons ervan bewust dat je leven continue in ontwikkeling is en hiermee je behoeftes kunnen veranderen. Zo kan het gebeuren dat je toch een telefoon nodig hebt bij jouw abonnement. Simyo beweegt met jou en deze behoeftes mee door nu ook telefoons aan te bieden. 

 

 

Jij maakt je telefoon buitengewoon

 

Nederland telt meer dan 15 miljoen smartphones. Toch is er niet één hetzelfde. Want alleen jij maakt je telefoon buitengewoon. Of je nou vanuit Nederland dansles geeft op Sint Maarten, je telefoon gebruikt om met je cavia’s positiviteit te verspreiden of ‘fly on the wall’ foto’s maakt. Met onze campagne staan we stil bij 3 personen die hun telefoon op hun eigen unieke manier gebruiken. Bekijk de campagnevideo hier op ons YouTube kanaal. 

 

 

Onze Telefoons


Wij bieden in onze telefoonshop nieuwe en refurbished kwaliteits telefoons aan. De telefoons kunnen in één keer worden betaald, gedeeltelijk of gespreid over twee jaar. Ben jij al Simyo Sim Only klant? Dan kun je jouw abonnement verlengen en er een telefoon bij bestellen. Voor nieuwe klanten worden er tijdelijk geen aansluitkosten in rekening gebracht. De line-up van telefoons bestaat onder andere uit de iPhone 12 mini, Samsung A52s 5G en Oppo A74 5G. Kijk voor het volledige aanbod op onze website.

 

Buitengewone Deals

 

Natuurlijk gaat onze campagne ook gepaard met een aantal hele mooie aanbiedingen voor de verschillende toestellen die wij aanbieden. Hieronder vind je onze actieprijzen:

 

Samsung A22 – € 96,- korting 
Samsung S20 FE 5G – € 120,-  korting
Samsung A52s 5G – € 120,- korting 

 

Deze kortingen gelden in combinatie met een 2 jarig abonnement van 6GB en 200 minuten/sms. De korting is een totaalbedrag van zowel korting op het toestel als korting op de abonnementskosten. Kijk voor de voorwaarden op onze site. 


1 reactie

Reputatie 7

Edit

Reageer