.

Nieuw: Simyo Vriendendeal!

  • 10 December 2013
  • 1 reactie
  • 2714 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
We horen vaak dat Simyo bellers zó tevreden zijn dat ze Simyo met een gerust hart aanbevelen bij al hun vrienden. Daardoor zijn er de afgelopen tijd veel nieuwe Simyo klanten bijgekomen.

Dat is goed nieuws! Maar we vinden ook dat als jullie nieuwe klanten aanbrengen, dat we jullie daar voor moeten belonen. Daarom hebben we iets nieuws in het leven geroepen: Simyo Vriendendeal!

Wat is Simyo Vriendendeal?
Voor iedere vriend die via jou een Sim Only abonnement afsluit en activeert, verdienen jij én je vriend €10 tegoed op je factuur.

Hoe werkt het?
Om een Simyo Vriendendeal te kunnen sluiten open je eerst een eigen Simyo webshop. In deze webshop kunnen vrienden bij jou een Sim Only van Simyo afsluiten. En daar verdien jij dan €10 tegoed per vriend mee. De vriend die het abonnement afsluit verdient ook €10 tegoed op zijn factuur. Dus het is een voordeel voor beide partijen!

Wat moet je doen?
Bij Simyo houden we de dingen graag simpel. Dus het openen van je eigen Simyo Shop is binnen een paar klikken geregeld:

Ga naar Simyo.nl/vriendendeal en maak in 3 stappen je webshop aan. Deel je webshop via Facebook of stuur zelf de link naar al je vrienden. Want elke nieuwe vriend bij Simyo is €10 waard!

Let op! Simyo Vriendendeal is alleen geldig voor Simyo Sim Only abonnees.

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.

1 reactie

Reputatie 2
Badge +3
Nice!

Goede actie en win/win