Goed nieuws! Sim Only bundels vanaf 1 juni in de hele EU te gebruiken

Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Angela heeft ontvangen van andere leden.

AngelaAngela auteur
Community manager
Reacties: 4859 Sim Only iOS
Gewoon Slim

Gewoon Slim

Globe trotter

Globe trotter

Gangmaker

Gangmaker

iOS expert

iOS expert

Meedenker

Meedenker

Android expert

Android expert

IJsbreker

IJsbreker

Vlugge Japie

Vlugge Japie

Gewoon gezellig

Gewoon gezellig

Boomerang

Boomerang

Open boek

Open boek

14 april 2017, 11:17

Goed nieuws! Vanaf 1 juni 2017 brengen wij geen roamingkosten meer in rekening binnen de EU. In dit topic vertellen we precies wat dit voor je betekent.

Vanaf 1 juni vallen jouw belminuten en MB's in de EU binnen jouw Sim Only bundels. De EU schaft roaming kosten af. Bellen en internetten in het buitenland wordt dus net zo voordelig als in Nederland!

Sim Only abonnement

Het is goed om te weten dat verbruik vanuit en naar zone 1 binnen je bundels valt Dit betekent dat je gewoon gebruik kunt maken van je minuten en MB's zoals je gewend bent in Nederland. Let wel op: wil je internetten binnen de EU, maar heb je geen internetbundel? Dan betaal je het buitenbundeltarief. Meer informatie over dit tarief vind je hier. Verbruik in Nederland valt niet onder roaming. Dit betekent dat bellen naar een buitenlands nummer binnen NL, niet binnen je bundel valt.

Verder is het verstandig om jouw verbruik goed in de gaten te houden, net zoals je in Nederland doet. Het zou zonde zijn als je alsnog buitenbundelkosten maakt. Houd er rekening mee dat het verbruik vanuit het buitenland met een grotere vertraging aan ons wordt doorgegeven.

Hoe werkt internet en bellen in het buitenland?

Gelukkig, vrij simpel :) Via Mijn Simyo > Instellingen > Netwerkinstellingen, vind je de optie 'Bellen in en naar het buitenland' en ''Internet op je mobiel in het buitenland'. Wil je gebruik maken van beide optie? Dan kun je deze hier aanzetten. Vergeet niet om ook (data)roaming aan te zetten op je telefoon. In dit topic lees je nog meer informatie, tips & tricks voor het gebruik van jouw simkaart in het buitenland :)

Prepaid

Met Simyo Prepaid kun je niet internetten in het buitenland. Benieuwd naar de Prepaid tarieven voor bellen in het buitenland? Die vind je hier terug.

Voor 1 juni de grens over?

Ben je vóór 1 juni 2017 in het buitenland? Dan gaan bij Simyo de minuten en MB’s nog niet af van je bundels af. Je betaalt dan nog wél roamingkosten buiten je bundel. Dit wordt dan verwerkt in je factuur. Ook hiervoor vind je de tarieven die nu nog gelden via deze link terug.

Wil je alle informatie uitgebreid doornemen? Dat kan! In dit blog leggen we uitgebreid uit wat er staat te gebeuren en wat het voor jou verder inhoudt. We geven in dit artikel nog wat extra voorbeelden. Als je vragen hebt, kun je deze uiteraard bij ons stellen :)

Groetjes,
Angela
Graag alleen privéberichten sturen als hier om gevraagd wordt. Bedankt!
Toon eerste bericht Verberg eerste bericht
 • Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Sean heeft ontvangen van andere leden.

  SeanSean
  Moderator
  Reacties: 1904 Sim Only iOS
  Open boek

  Open boek

  Gewoon Slim

  Gewoon Slim

  Globe trotter

  Globe trotter

  Vlugge Japie

  Vlugge Japie

  IJsbreker

  IJsbreker

  Boomerang

  Boomerang

  Android expert

  Android expert

  Meedenker

  Meedenker

  Gangmaker

  Gangmaker

  14 juni 2017, 11:15

  Laten we het hopen, Franswon :$
  Alsjeblieft alleen privéberichten wanneer een moderator daar om vraagt.

Reageer

Bezig met uploaden:
0%
bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)
bekijk mobiele versie