.

Beantwoord

Bereik Ommen slecht sinds een dag

  • 14 January 2015
  • 7 reacties
  • 710 Bekeken

Ik heb sinds een dag erg slecht bereik zowel binnenshuis als buiten. Dit is sinds een dag het geval. Hiervoor had ik geen problemen, althans het bereik is nooit optimaal geweest, maar nu valt m'n netwerk telkens weg waardoor gesprekken worden afgebroken. Dit is erg vervelend want ik wilde gister een betaald nummer bellen (waar je per gesprek betaald) en werd verbroken doordat ik geen verbinding had.

Ook nu heb ik weer slecht bereik dat continu wegvalt.

Mijn vraag zouden jullie dit kunnen oplossen? Hoe kan het eigenlijk dat het bereik ineens slechter is geworden? Is er een mast omgewaait oid? 😉
icon

Beste antwoord door Ali 15 January 2015, 11:00

Bekijk originele reactie

7 reacties

Hoi Roooii,

Welkom hier op het forum.

Wat je kan proberen, als je dat nog niet heb gedaan is je telefoon uitzetten, sim eruit, 15 minuten wachten, sim er in en je telefoon weer opstarten.
Verder kunnen de mods aan de hand van je postcode kijken of er een storing in jouw gebied is.

We horen graag of je verbetering heb na de herstart :)

Groet,

Ray
Postcode 7731 GN.

Ik zal de sim er eens 15 mins uit halen en laat weten hoe of wat.
Het bereik blijft slecht. Er is dus eigenlijk niets veranderd.
En hoe zit het met het signaal als je jouw simkaart in een andere telefoon doet van een familielid of vriend bijv.?
Bereik blijft ook slecht in de mobiel van een familielid. Maar ik begrijp niet waarom dit voor eergister geen probleem was en nu ineens wel? Dat lijkt me een probleem bij Simyo / KPN.
Reputatie 7
Badge +9
Als je elders in je woonplaats wel een goed signaal hebt dan is het duidelijk dat er een storing is aan de plaatselijke mast bij jou in de buurt. Zoiets komt regelmatig voor en een moderator zal ongetwijfeld binnenkort aan de hand van je postcode kunnen bevestigen of er inderdaad een probleem is.
Reputatie 3
Badge +7
Hoi roooii,

Ik heb navraag voor je gedaan bij onze Netwerkspecialisten en zij lieten me weten dat er inderdaad problemen zijn met één van de zendmasten bij jou in de buurt.

Een transmissiehuisje had waterschade geleden 😞 Hierdoor functioneerde een van de masten niet goed meer. Het probleem zou gistermiddag rond een uur of 3 zijn verholpen.

Heb je inmiddels weer volledig bereik in je woonplaats?


@Raytje en Scotsman, bedankt voor het meedenken.

Reageer