.

Actievoorwaarden Simyo VriendenDeal promotie film

  • 20 February 2015
  • 0 reacties
  • 368 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
A. Algemeen
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ‘VriendenDeal film’ actie (verder te noemen: de actie) van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen: “Simyo”).
2. Deze actie heeft als doel om het VriendenDeal programma te promoten onder Simyo klanten. Voor Simyo VriendenDeal zijn we op zoek naar bijzondere verhalen waarin vrienden elkaar iets leuks, moois óf grappigs gunnen. Het meest bijzondere inzendingen worden verfilmd als animatiefilmpje en beloond met een gadgetpakket.

B. Deelname
3. Deelname is mogelijk in de actieperiode, die loopt van 20 februari 2015 tot en met 20 maart 2015.
4. Deelname aan de actie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder met een vaste woonplaats in Nederland, met uitzondering van de hierna onder punt 5 te noemen personen.
5. Van deelname aan de actie zijn uitgesloten de medewerkers van Simyo alsmede iedereen die op enigerlei wijze (direct dan wel indirect) in organisatorische of uitvoerende zin bij de actie is betrokken.
6. Een ingezonden beschrijving is één inzending. Meerdere beschrijvingen inzenden mag, de inzender maakt dan meerdere keren kans op een prijs. Stuur je 3 verschillende beschrijvingen in, dan maak je 3 keer kans op een prijs.
7. De deelnemer die de beschrijving instuurt, komt in aanmerking voor een gadgetpakket.
8. Voor deelname aan de actie zijn geen kosten verschuldigd.

C. Speelwijze
9. Deelnemers kunnen in de actieperiode via Facebook meedoen aan de actie door een beschrijving in te sturen in de actie Facebook app.
10. De winnaars worden bekend worden gemaakt aan het einde van de actieperiode. De winnaars ontvangen bericht per e-mail of telefoon.
13. Aan de publicatie van de uitslag van deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.
14. Er geldt voor een door de deelnemer geweigerde prijs geen vervangingswaarde of uitkering in geld. Bij weigering van de prijs, vervalt deze prijs voor deze deelnemer.
15. Voor zover van toepassing en waar nodig draagt Simyo zorg voor eventueel te betalen kansspelbelasting.

D. Privacy
16. De door de deelnemer in het kader van de actie verstrekte (persoons)gegevens zullen door Simyo uitsluitend worden gebruikt in het kader van de uitvoering van de actie.
17. Deelnemers zullen bekend worden gemaakt op Facebook.
18. Simyo heeft het recht om ingezonden beschrijvingen te publiceren op haar eigen Facebook kanaal, te weten www.facebook.com/simyonl

E. Klachten
18. Eventuele klachten over al dan niet toegekende gadgetpakketten dienen uiterlijk binnen 30 dagen na het bekend worden van de prijs per mail (klantenservice@simyo.nl) bij Simyo te worden ingediend, bij gebreke waarvan de klacht niet ontvankelijk is en de rechten van de deelnemer vervallen.
19. Deelnemers die een klacht hebben ingediend ontvangen binnen 1 werkdag een bevestiging van de ontvangst van de klacht en uiterlijk binnen 6 weken na het indienen van hun klacht een reactie.
20. Simyo correspondeert over de actie via www.facebook.com/simyonl, e-mail en telefonisch.

F. Aansprakelijkheid
21. Simyo en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade van de deelnemer in het kader van de actie.
22. Simyo stelt de prijzen ter beschikking in de toestand waarin deze zich op het moment van uitreiking bevinden. Simyo verleent geen garanties en is niet aansprakelijk voor enige (zichtbare en/of verborgen) gebreken aan de door haar te verstrekken prijzen en/of enige andere schade aan de prijzen (waaronder begrepen verlies van de prijs en schade veroorzaakt door verzending en/of andere wijze van transport).
23. In gevallen van fraude of andere onregelmatigheden die door de aanbieder in het kader van deze actie worden vastgesteld, zal de deelnemer direct worden uitgesloten van verdere deelname en zal niet tot uitkering van de prijs worden overgegaan, of wordt de prijs teruggevorderd, en wordt eventuele schade verhaald.

H. Slotbepalingen
24. Simyo heeft het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
25. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer in te stemmen met deze actievoorwaarden.
26. Deze actie voldoet aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen (dd. 1 januari 2006).

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.