.

Beantwoord

Mijn telefoonnummer word in Whatsapp door iemand gebruikt. Wat kan ik doen?

  • 10 January 2021
  • 1 reactie
  • 532 Bekeken

Ik heb voor mijn zoon whatsapp aangemaakt met het telefoon nummer wat hij heeft gekregen van Simyo. Nu blijkt dat ik in een account van iemand anders zit, oftewel dit nummer is al in gebruik bij iemand anders!

Graag hier HEEL snel een antwoord op.…

gr Roy 

icon

Beste antwoord door Daisy 11 January 2021, 11:31

Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 7
Badge +6

Hoi Roy,

 

Welkom op het Simyo forum, goed dat je contact opneemt!

 

Het kan zijn dat het toegewezen nummer alleen nog voor whatsapp op een ander toestel word gebruikt, dit staat namelijk los van je simkaart. Het nummer is dan een lange tijd uit de lucht gehaald voordat deze aan jouw zoon is toegewezen. De persoon die het nummer gebruikte, kan dit ook niet meer met dit nummer bellen/sms'en. Maar heeft dan nooit het nummer uit Whatsapp uit verwijderd en is daarom denk ik nog daar ook actief. Ik raad je aan even contact op te nemen met Whatsapp om te vragen wat het beste is om te doen in deze situatie. 

 

Mocht het allemaal niet lukken of vind je het een fijner idee dat jouw zoon gebruik maakt van een ander nummer, kan dat ook. Ik kan jullie dan kosteloos een vervangend nummer aanbieden, mocht je daar gebruik van willen maken ontvang ik graag een privébericht met aanvullende adresgegevens. 

 

Groetjes,

Daisy

 

Reageer