Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november 2020. Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels.

 • Als je tijdens de actieperiode (tot en met 30 november 2020) kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Als je een nieuwe bestelling plaatst, betaal je aansluitkosten van € 14,99.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Ik kan niet inloggen op Mijn Simyo. Waarom niet?

 • 4 november 2019
 • 26 reacties
 • 821 Bekeken

Reputatie 7
 • Forum expert
 • 9203 reacties

Al een paar dagen kom ik niet op de webpagina van MijnSimyo. Ook niet na het wissen van geschiedenis en koekjes. Op de app geen probleem. 

 

Diverse laptops, mobiele webpagina's geen resultaten. 

 

App wel

 

 


26 reacties

Klopt @Ray ik zie dit nu ook op mijn laptop, error 500.

(edit)

Op de telefoon, op het forum - klik ik rechtsboven op menu gebeurt er niks. 

Reputatie 7

Ben ik toch niet gek geworden.. :innocent:

Bij mij idem. Weet niet wanneer dit is begonnen want ik kom niet zo vaak op de webpagina.

Reputatie 7

Bij mij idem. Weet niet wanneer dit is begonnen want ik kom niet zo vaak op de webpagina.

Had het al voor het weekend maar meestal is het maar voor even. Nu is het blijkbaar hardnekkiger. 

Reputatie 7
Badge +9

Ik zie zelf dat ik naar deze pagina wordt gestuurd na het inloggen. Daar zie ik altijd die fout op. Ga je daarna naar Mijn Simyo dan gaat het na het inloggen gewoon goed.

Kunnen jullie via deze link wel inloggen?

 

Kunnen jullie via deze link wel inloggen?

Ja.

Het probleem lijkt inmiddels opgelost.

Reputatie 7

Via de links die @Groentjuh deelt kom je er inderdaad op. Maar zodra je vanuit het forum op menu klikt en volgens de MijnSimyo button aanklikt loopt het spaak. 

 

 

Reputatie 6
Badge +4

Hey guys, 

Lijkt erop dat er iets niet helemaal goed gaat inderdaad! 

Ik zal het even doorgeven aan Jihane zodat zij er naar kan kijken :blush:

Groetjes, 
Bas

 

Ik zal het even doorgeven aan Jihane zodat zij er naar kan kijken :blush:

 

Is zij weer terug dan van een grote stad in een naar land vlak ten zuiden van het land waar ik woon (hier noemen ze dat “south of the border”)? Grapje - de Schotten hebben het niet zo op de Engelsen en hun brexit-fratsen… :grin:

[ Telefoon ] 

 

@Ray ik heb het nu weer getest, zowel geschiedenis niet gewist als wel gewist (inclusief de koekjes waaronder lange vingers en krakelingen😉)

 

- Zonder geschiedenis wissen - bij forum bezoek gebeurde er helemaal niks bij aanklikken menu rechts.

 

Geschiedenis wel wissen - menu rechts reageert wel en ik kan inloggen op mijn Simyo doordat het normaal verschijnt als keuze. 

Reputatie 7

Werkt bij mij ook weer.. 

 

 

Werkt bij mij ook weer.. 

 

 

Ik test het nu op mijn laptop. Inloggen op mijn simyo vanuit het forum werkt niet ,error 500. Zowel op Chrome als op Firefox.

Test na geschiedenis wissen Firefox.

Ben ik niet ingelogd op het forum en browse naar Mijn Simyo kan ik gewoon inloggen.

Ingelogd op het forum gaat het niet Error 500.

Reputatie 7

Gisteren deed ie het na je vorige bericht wel even mobiel. Nu ook niet meer. 

Reputatie 7
Badge +10

Hoi allemaal! 

 

Oei, nee! Inloggen moet altijd lukken - op welke manier. Het lukt mij wel om in te loggen met de links die Groentjuh deelde én ook via de knop op het forum. Voor de helderheid, het gaat om deze knop, correct? 

 

 

Degenen die niet via deze weg kunnen inloggen:

 • Lukt het jou wel om het inlogvenster te zien (waar gevraagd wordt naar je 06-nr/wachtwoord) of verschijnt de foutmelding meteen al?
 • Is het mobiel of via een ander apparaat? Als je het probleem zichtbaar is op één apparaat, lukt het om dat te reproduceren op een ander apparaat?
   

Groetjes,

Jihane

Hoi allemaal! 

 

Oei, nee! Inloggen moet altijd lukken - op welke manier. Het lukt mij wel om in te loggen met de links die Groentjuh deelde én ook via de knop op het forum. Voor de helderheid, het gaat om deze knop, correct? 

 

 

Degenen die niet via deze weg kunnen inloggen:

 • Lukt het jou wel om het inlogvenster te zien (waar gevraagd wordt naar je 06-nr/wachtwoord) of verschijnt de foutmelding meteen al?
 • Is het mobiel of via een ander apparaat? Als je het probleem zichtbaar is op één apparaat, lukt het om dat te reproduceren op een ander apparaat?
   

Groetjes,

Jihane

Nee, met de knop rechtsboven op het forum krijg ik meteen de foutmelding.

Dit is met een iMac (MacOS Catalina 10.15.1) en Safari 13.0.3. Met een oude MacBook Air (MacOS High Sierra 10.13.6) en Safari 13.0.2 zelfde resultaat. Zojuist de iPhone XR geprobeerd: wederom is het resultaat hetzelfde.

Reputatie 7
Badge +9

Ik kan het nu op dit moment niet reproduceren.

Reputatie 7

@Jihane

Zoals ik eerder deelde. Op je mobiel, vanuit het forum of http://Simyo.nl op menu klikken en dan op de button voor Mijn Simyo;

 

Op de Chromebook vanuit het forum of vanuit de homepage rechtsboven op de MijnSimyo button;

 

Een Windows laptop hetzelfde. Hierbij heb ik meerdere browsers geprobeerd. 

 

Let wel: Dit gebeurt alleen als je al bent ingelogd op het forum. Ben je nog uitgelogd dan geen enkel probleem. Hier ben ik zojuist achtergekomen. 

@Jihane

Let wel: Dit gebeurt alleen als je al bent ingelogd op het forum. Ben je nog uitgelogd dan geen enkel probleem. Hier ben ik zojuist achtergekomen. 

Exact mijn ervaring.

Reputatie 6
Badge +4

Hey boys, 

Ik kan het gewoon reproduceren dus ik ga wel even overleggen wat we hiermee kunnen doen!

Wordt vervolgd :blush:

EDIT: ligt inmiddels bij onze webmaster!

Groetjes, 
Bas

Reputatie 7
Badge +9

Hey boys, 

Ik kan het gewoon reproduceren dus ik ga wel even overleggen wat we hiermee kunnen doen!

Wordt vervolgd :blush:

EDIT: ligt inmiddels bij onze webmaster!

Groetjes, 
Bas

Mooi dat je het kunt reproduceren! Dan moet het repareren een koud kunstje zijn!

Reputatie 7
Badge +10

Hi allemaal, 

Het is precies zoals Bas zegt! We waren allemaal in staat om dit te reproduceren. Na het inloggen op het forum blijkt het onmogelijk te zijn om naar je Mijn Simyo-omgeving te gaan. Het ligt nu bij onze bekwame webmaster, die gaat uitzoeken wat er aan de hand is en hoe we dat kunnen oplossen.

Ofwel: to be continued.

Groetjes,

Jihane

 

Reputatie 7

Wat is de status? 

 

Lukt namelijk nog steeds niet.. 

Reputatie 4
Badge +4

Hey Ray,

 

Ik zie de webmaster morgenmiddag. Ik zal dit dan nog een keer onder de aandacht brengen en als het mogelijk is natuurlijk eerder. Thanks voor je geduld!

 

Groetjes,

Ouael

Reputatie 6
Badge +3

Hoi @ Ray,

 

Inmiddels hebben we bericht van de webmaster, die geeft aan dat het probleem verholpen zou moeten zijn!

Je kan het nu nogmaals proberen en checken of het lukt. 

 

Groetjes,

Tessanne

 

Reputatie 7

@Tessanne 

 

Bij mij wel inderdaad 👍

Reageer