.

Feedback Simyo app


Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Beste Simyo gebruikers,De Simyo app voor Android staat live. Binnenkort volgen de iOS en Windows versie. Dit topic kunnen jullie gebruiken om feedback te geven over de app. Deze informatie is voor Simyo erg waardevol en zal worden doorgestuurd naar de betreffende afdeling.Groetjes,Alex

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.

106 reacties

Badge +8
Your session has expired. Te gek voor woorden dat je om de haverklap opnieuw je wachtwoord moet invoeren.

Verder is deze basic app wel te pruimen. Alleen lopen de gegevens wat te vaak en te veel achter.

Bovendien is het lettertype van bijgewerkt tot: te klein uitgevoerd om goed te kunnen lezen op een smartphone
Hoi Jodokus,De mijne kan wel een paar dagen zonder wachtwoord, hoor. Maar na een tijdje verloopt je sessie inderdaad. Dat is wel zo veilig.

De gegevens worden even vaak bijgewerkt als op Mijn Simyo.Groetjes,

Charlene
Veiligheid vind ik een onzinnig argument voor een alleen lezen app. Het schiet zwaar tekort in gebruiksgemak. Dat men dat niet snapt bij simyo is ongelofelijk. 
Reputatie 5
Badge +11
Veiligheid vind ik een onzinnig argument voor een alleen lezen app. Het schiet zwaar tekort in gebruiksgemak. Dat men dat niet snapt bij simyo is ongelofelijk. Hi Jodokus,Op dit moment is de app inderdaad nog 'alleen lezen'. Hier zal in de toekomst wel verandering in komen. Vandaar dat dit nu al zo is ingesteld.
Ok, dat is een betere verklaring voor de huidige instelling.

Maar naar mijn bescheiden mening zal het bekijken van het verbruik veruit de hoofdfunctie zijn en blijven van deze app.

En dat dient snel en gebruiksvriendelijk te zijn.

Voor het actief aanpassen van je abo zou ik een 2-trapsbenadering kiezen.

Namelijk dat voor dat menu wel een herinvoering van je wachtwoord vereist is.

Het is maar een suggestie om gebruiksvriendelijk te zijn.
Reputatie 5
Badge +10
Hoi allemaal,Bedankt voor jullie feedback :)Wellicht is het topic nog niet bij iedereen opgevallen, maar ik heb een topic aangemaakt waar we de app suggesties verzamelen om de app tijdens de volgende release te verbeteren. Het topic is hier te vinden.Uiteraard zal ook naar de reacties uit dit topic worden gekeken, maar ik heb in dat topic een poll aangemaakt. Zo kunnen we gemakkelijker aflezen wat er volgens jullie in de volgende app moet terug komen.Om het overzichtelijk te houden, zal ik dit topic dan ook sluiten.Groetjes,Alex
Badge +3
Zoals Alex al aangeeft, worden de verbeterpunten verzameld in het andere topic. Dat wil niet zeggen dat ik mijn ogen van dit topic af houd. Bedankt voor je inzichten Jodokus.Ik zal kijken of de twee traps aanmelding goed is in te passen. Mijn voorzichtige verwachting is dat dit nog niet zo makkelijk is als het lijkt. Daarnaast geef ik eerlijk aan dat op dit moment de prioriteit ligt bij uitbreiden van functionaliteit.