.

Beantwoord

Prepaidcard van Simyo te gebruiken voor iPhone?

  • 19 June 2012
  • 1 reactie
  • 1167 Bekeken

Badge
  • Startend Simyaan
  • 0 reacties
Ik heb een nieuwe mobiel nodig en denk over een iPhone. Ik heb nu een prepaidcard van Simyo, kan je die op een iPhone gebruiken. Is daar ook een microsim van? Of is het handiger om de prepaid om te zetten naar een Sim Only abonnement?
icon

Beste antwoord door Manisha 19 June 2012, 19:32

Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 2
Badge +4
Beste Vhmm,

Welkom op het Simyo forum! Het is mogelijk om een micro simkaart te bestellen voor je prepaid aansluiting. Als je tevreden bent over je prepaid aansluiting kun je dit aanvragen door akkoord te geven voor de kosten van €5,00. Deze kosten zullen verrekend worden met het beltegoed als de micro simkaart wordt verzonden. Je zult de nieuwe simkaart binnen 2 werkdagen ontvangen.

Als je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden van je iPhone raden wij je aan om over te stappen naar een Simyo abonnement, je zult in dat geval een combi simkaart ontvangen na de overstap. Deze kun je zowel als reguliere als micro simkaart gebruiken. Tevens is de internetsnelheid bij een Simyo abonnement hoger dan bij Simyo prepaid. Een hogere snelheid is handig als je gebruik maakt van een iPhone. Indien gewenst kun je via www.simyo.nl een abonnement met nummerbehoud aanvragen. Wij zullen je per e-mail informeren over de datum waarop wij je prepaid nummer kunnen overzetten op de simkaart van het abonnement.

Mocht je gebruik willen blijven maken van je prepaid aansluiting, dan vernemen we dit graag zodat we je de micro simkaart kunnen toe sturen.

Groetjes,

Manisha

Reageer