Skip to main content
Hallo, 



Regelmatig verblijf ik in Zeeland in nieuwvliet-bad aan de zeeuwse kust. De internetdekking via Simyo is daar zeer slecht tot niks....

Komen hier nog ontwikkelingen in? Mijn vrouw heeft een Belsimpel (T-mobile) abonnement, waarvan het mobiele internet het gewoon prima doet... 



Dat zou voor mij namelijk wel een reden kunnen zijn om mijn Simyo abonnement op te zeggen. Voor al het overige ben ik overigens zeer tevreden over Simyo. 



Gr.



Camiel
Hoi CamielT,



Welkom op het forum. :)



Ik heb je bericht verplaatst naar het subforum 'internet', zo kan iedereen het makkelijk terug vinden.



Dat is vervelend als je in zeeland verblijft dat je dan slecht internet bereik hebt. Heb je geen problemen met bellen? Ik heb contact gelegd met de specialisten van het netwerk van KPN. Op die locatie is inderdaad een mindere 3G dekking. :(Het 2G en 4G netwerk zijn in nieuwvliet-bad wel goed. Klopt het dat je iets meer richting Groede en Breskens beter bereik hebt?



Er zijn geen ontwikkelingen gepland op de locatie nieuwvliet-bad. Heb je doorgaans, buiten deze locatie om, wel goed internet bereik?



Wat je kan testen op die locatie, is jouw simkaart in combinatie met het toestel van je vrouw. Kun je me laten weten of er dan verbetering optreed qua 3G ontvangst?



Welk toestel gebruik je zelf?

Reageer