.

Beantwoord

internetbundel verbruikt. Wat nu?

  • 1 May 2014
  • 1 reactie
  • 308 Bekeken

Badge
Vanmorgen, 1 mei 2014, had ik weer mijn nieuwe internetbundel tegoed van 200 mb. Er stond een update om te downloaden op mijn telefoon en heb op de knop gedrukt. Foute beslissing achteraf: in minder dan 10 minuten mijn hele bundeltegoed weg.Ik zat er ruimschoots over: 270 mb. Nabetalen dus. Maar hoe nu verder? Hoe kan ik nu deze maand zonder het hoge buitenland tarief te betalen nog wel internetten met mijn telefoon, zonder het dure buitenlandtarief te betalen?
icon

Beste antwoord door Alex 2 May 2014, 14:34

Welkom op het forum koossie,Das knap balen inderdaad 😞. Helaas worden de mb's nu voor het buiten de bundel tarief berekend (0,15 cent per mb). Ik snap dat dit even vervelend is deze maand, maar ik raad je aan om zo min mogelijk of helemaal niet gebruik te maken van onze internet verbinding. Gebruik maken van een wifi verbinding is de beste optie. De kosten kunnen anders snel oplopen.Je betaalt dus niet het buitenland tarief, maar het buiten de bundel tarief.Heb ik je vraag zo beantwoord?Groetjes,Alex
Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 5
Badge +10
Welkom op het forum koossie,

Das knap balen inderdaad 😞. Helaas worden de mb's nu voor het buiten de bundel tarief berekend (0,15 cent per mb). Ik snap dat dit even vervelend is deze maand, maar ik raad je aan om zo min mogelijk of helemaal niet gebruik te maken van onze internet verbinding. Gebruik maken van een wifi verbinding is de beste optie. De kosten kunnen anders snel oplopen.

Je betaalt dus niet het buitenland tarief, maar het buiten de bundel tarief.

Heb ik je vraag zo beantwoord?

Groetjes,

Alex

Reageer