.

Sticky

FAQ: Hoe werkt internet bij Simyo Prepaid?

  • 16 December 2014
  • 0 reacties
  • 4444 Bekeken

Reputatie 6
Badge +10
  • Oud-moderator
  • 5265 reacties

Het is bij Simyo mogelijk om te internetten met je Simyo Prepaid. Je kunt ervoor kiezen om het standaard Pay as you Go tarief te betalen. Kies je voor het Pay as you Go tarief, dan betaal je 0,15 per MB.

Wil je voordeliger internetten? Dan kun je kiezen uit de volgende Prepaid Internetbundels:
 

0pt9Fnf.png


Lees hier meer over de tarieven

De Prepaid dagbundel 20 MB is uniek en bedoeld voor klanten die heel sporadisch gebruik maken van internet. Deze bundel is ook handig voor de klanten die willen kijken of mobiel internet iets voor hen is. Deze bundel is vanaf het moment van aanvragen precies 24 uur geldig.

Prepaid Maand en Maand XL bundel, zijn 30 aaneengesloten dagen geldig. Je kunt de bundel na 30 dagen weer handmatig verlengen via Mijn Simyo. Bevalt de maandbundel je goed? Kies er dan voor om je bundel maandelijks automatisch te verlengen.

Let op! Wanneer je internetbundel op is, betaal je automatisch het standaard Pay as you Go tarief. Houd daarom je verbruik goed in de gaten met de Mijn Simyo app of met behulp van deze tips.

Wil je gebruik maken van internet op je mobiel? Zet dan de optie Internet op je mobiel in Nederland aan op Mijn Simyo. Je kunt deze optie vinden onder het kopje Instellingen - Netwerkinstellingen. Als je telefoon niet automatisch verbinding maakt met internet, controleer dan je internetinstellingen.

 

 

 


Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.