.

Vergeet nooit meer een leuk artikel te lezen door gebruik van 'mail to self' (iOS)

  • 31 March 2015
  • 0 reacties
  • 665 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Je hebt niet altijd genoeg tijd om een artikel te lezen. Mail to Self maakt het mogelijk om dit artikel eenvoudig en snel op te slaan, zodat je het artikel later kunt teruglezen.

Je hoeft de app maar eenmalig op te starten om je e-mail adres achter te laten. Vervolgens kan je artikelen of afbeeldingen op websites naar je mail sturen door op het mail to self icoontje te drukken in het deelscherm. Je hebt de app zelf dus eigenlijk niet nodig. Nadat je je e-mail adres hebt ingevuld veranderd de app in een informatiescherm, met daarin het aantal e-mails dat zijn verstuurd via mail to self.

Mail to self is alleen maar te zien in het deel-menu bij het versturen van een link. De app is alleen te gebruiken bij content die als platte tekst in een mail gezet kan worden. Het is dus niet mogelijk om een foto te versturen via de app.

Kan de app al mijn mails lezen? Nee. De ontwikkelaars kunnen alleen maar de mails zien die met de mail to self knop zijn verstuurd. De mails worden wel opgeslagen nadat de berichten zijn versleuteld en geanonimiseerd. Ze worden bewaard zodat toekomstige problemen kunnen worden verholpen. Je e-mail adres wordt volgens de ontwikkelaars alleen maar gebruikt voor de verzonden e-mails.

De app is hier gratis te downloaden voor iOS.

Gebruik jij de app al?

0 reacties

Geen reactie

Reageer