.

In 1 minuut meer privacy op je Facebook profiel

  • 9 September 2014
  • 4 reacties
  • 2364 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Zet al je oude Facebook berichten op je tijdlijn op ‘Alleen vrienden’.

1. Start de Facebook applicatie op je smartphone.
2. Klik op Instellingen (3 horizontale streepjes)
3. Klik onderaan op (Account)instellingen (ronde tandwieltje)
4. Klik op Privacy (slotje)
5. Klik op ‘Het publiek beperken voor berichten die je hebt gedeeld met vrienden van vrienden of openbaar?’
6. Klik op ‘oude berichten beperken’ & bevestigen.

Hoe zie ik of het is gelukt?

1. Gebruik Facebook op je Computer.
2. Klik op Privacysnelkoppelingen (bovenaan je Facebook profiel dichtbij je naam) (het slotje)
3. Klik op ‘Wie kan mijn inhoud zien?’ & Wat zien anderen op mijn tijdlijn? klik op ‘weergeven als’.
4. Vervolgens zie je welke informatie van je profiel openbaar is. Als bovenstaande privacy-controle is gelukt, betekent het dat er een klein aantal dingen nog maar openbaar zijn, zoals profielfoto, banner & dingen zoals boeken en openbare groepen.

Is het jou gelukt?

4 reacties

Reputatie 4
Badge +8
Dank je Alex. Zal straks even checken.
Reputatie 4
Badge +8
Was al goed ingesteld.
Reputatie 5
Badge +10
Geen dank 🙂. Altijd handig dit soort tips.
Reputatie 4
Badge +7
Zet al je oude Facebook berichten op je tijdlijn op ‘Alleen vrienden’.

1. Start de Facebook applicatie op je smartphone.
2. Klik op Instellingen (3 horizontale streepjes)
3. Klik onderaan op (Account)instellingen (ronde tandwieltje)
4. Klik op Privacy (slotje)
5. Klik op ‘Het publiek beperken voor berichten die je hebt gedeeld met vrienden van vrienden of openbaar?’
6. Klik op ‘oude berichten beperken’ & bevestigen.

Hoe zie ik of het is gelukt?

1. Gebruik Facebook op je Computer.
2. Klik op Privacysnelkoppelingen (bovenaan je Facebook profiel dichtbij je naam) (het slotje)
3. Klik op ‘Wie kan mijn inhoud zien?’ & Wat zien anderen op mijn tijdlijn? klik op ‘weergeven als’.
4. Vervolgens zie je welke informatie van je profiel openbaar is. Als bovenstaande privacy-controle is gelukt, betekent het dat er een klein aantal dingen nog maar openbaar zijn, zoals profielfoto, banner & dingen zoals boeken en openbare groepen.

Is het jou gelukt?


Was al zo ingesteld. Maar bedankt voor de tip.

Reageer