Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Welk merk toestel gebruik jij?


Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Welk toestel gebruik jij ?

Ik heb zelf nog een HTC Desire HD. Daar ben ik erg tevreden over. Ik ben wel toe aan een nieuw toestel, omdat deze wel erg langzaam wordt. De HTC One lijkt me een goede opvolger.

Wat voor toestel heb jij?

Welk merk toestel gebruik jij?


306 reacties

Reputatie 7
Badge +9
Ik heb de Nokia E7-00, dit toestel bevalt me nog uitstekend, mijn volgende (ik weet nog niet wanneer) zal wel een Dual-Sim Android worden, misschien krijg ik deze wel als verjaardagskado als ik erg aardig ben....(kijk nu lief naar mijn vrouw :))
Badge +6
Hoi,

Ik heb de BlackBerry Torch 9860. In oktober van dit jaar mag ik mijn abonnement verlengen en dan ga ik de BlackBerry Q10 nemen.
Die heeft een toestenbord en touchscreen. Ik wil geen telefoon meer die alleen touchscreen heeft.
Reputatie 7
Badge +9
Je hebt gelijk Natascha,

Heerlijk zo'n toetsenbord, de Nokia E7-00 heeft een inklapbaar toetsenbord, vooral voor SMS en mail is dat handig.
Zo'n wrijftelefoon 🙂 heeft ook nadelen.

Ik wil dus, later, een Dual-sim met toetsenbord en touchscreen. Dual-sim omdat ik ook nog een BASE prepaid heb.
De Aldi/Wolfgang AT-AS43D Dual-sim (1e versie) met Android 2.3 is echt een ramp :(
Gelukkig heb ik deze kunnen rooten, dus ik heb nu wat apps naar de SD-kaart kunnen verplaatsen, nadeel daarvan is dat deze daardoor langzamer opstarten.

Misschien heeft Simyo later wat in de toestelshop (wanneer deze weer terug is).
Badge +1
LG L3 sinds een paar dagen
Reputatie 7
Badge +9
Bevalt die goed elmoos?
Badge +1
moet bekennen  dit is mijn 1e toestel waarop ik kan internetten, had eerst een prepaid , alleen bellen en sms-en, was eerst sceptisch, maar er zijn zoveel leuke apps bv voor wandelroutes   , moet nog veel ontdekken,  maar het toestel vind ik erg gebruiksvriendelijk
Reputatie 3
Badge +9
Ik heb de Samsung Galaxy S3. Geweldig toestel. Mooi design en werkt perfect.
Reputatie 7
Badge +9
Navigatie gebruik ik ook veel, de Nokia heeft staandaard gratis kaarten van vrijwel heel de wereld, zelfs van de Dominicaanse Republiek (daar kom ik graag) op straatniveau, je hoeft dus niet online te zijn om te navigeren. Ook heb ik Sygic op mijn Android, maar alleen Benelux, voor de scooter voldoende, dat stukje Noord-Frankrijk waar ik regelmatig kom heb ik geen navigatie voor nodig, dat ken ik bijna uit mijn hoofd. Leuk stukje daar, de plaatsnamen zijn Vlaams en veel jongeren leren ook Vlaams daar, dus geen taalbarriere.
Ik ga daar graag winkelen, de Pastis en wijn zijn goedkoper dan hier, in tegenstelling tot NL gewoon in de super, dus niet in een afgesloten, apart deel, van de winkel.
Badge
Ik gebruik de Nokia 6300. Supersimpel. Je kunt er mee bellen en gebeld worden. Hoewel het laatste niet zo gek vaak voorkomt. (het eerste trouwens ook niet) Daarom ook prepaid. Ik ben enorm handig met computers, maar met mobieltjes.... (aaaaaaaaaaaarrrrggggghhhh)
Badge +1
Heb een Blackberry 9880 wil overstappen naar een iphone
Reputatie 3
Badge +9
Zou je dat wel doen met al die iPhone problemen?
Reputatie 6
Badge +9
Zou je dat wel doen met al die iPhone problemen?

Hoezo al die iPhone problemen? Heb er geen problemen mee en al de luitjes om me heen ook niet hoor.http://www.kolobok.us/smiles/standart/mda.gif

We gaan hier niet aan Apple-bashing doen, hè?! http://www.kolobok.us/smiles/standart/punish.gif

Je hebt het er nogal vaak over hier op dit forum, over de vermaeledijde iPhone.
Badge +6
Niet iedereen met een iPhone heeft last van problemen en hoge rekeningen. Voor mij geen iPhone.
Ik blijf bij BlackBerry. Nu hopen dat het snel oktober is dan kan ik de nieuwe BlackBerry halen. 😃
Reputatie 7
Badge +9
Vanaf morgen Samsung I9305 Galaxy S III met 4G netwerk dus, door omstandigheden, splinternieuw in doos (nog geseald), kunnen overnemen voor een prikje. 🙂
Reputatie 5
Badge +10
Na mijn vakantie ga ik op zoek naar een nieuwe toestel. Gewoon in 1 keer het hele bedrag neerleggen zodat ik m'n sim only abonnement kan behouden.
Reputatie 3
Badge +9
Dat heb ik ook gedaan toen de S3 uit was....kreeg toch een flink bedrag van de NUON terug dus...kassa!

Goede keus Franswon...geen spook verbruik of sms´jes...of andere problemen 🙂
Reputatie 7
Badge +9
@ Alex, een moderator zonder sim-only bij Simyo is toch ondenkbaar? 🙂
Reputatie 6
Badge +9
Samsung I9305 Galaxy S III

Ocherm... Er is al zo'n plastic overschot op deez' aard. :p

Maar ik wens je er toch wel veel plezier van / mee. Zo sportief is de Leon ook wel weer. :rolleyes:
Reputatie 6
Badge +9
Na mijn vakantie ga ik op zoek naar een nieuwe toestel. Gewoon in 1 keer het hele bedrag neerleggen zodat ik m'n sim only abonnement kan behouden.

Zo heb ik het ook gedaan, Alex.  Is uiteindelijk wel de beste optie.  Dat weet jij wel.  Alleen in één keer die bom duiten uitgeven, is ff een lastig puntje...:rolleyes:
Reputatie 7
Badge +9
Aluminium wordt uit bauxieterts gemaakt, een zeer energievretend proces, hier in de buurt staat zo'n fabriek in afgeslankte vorm, de originele is failliet, energierekening te hoog....... Dus vriend de Leon, jouw appeltje is ook niet echt vriendelijk voor het milieu geproduceerd (reken ook de winning van het erts maar mee, ik ben bij bauxietmijnen geweest, niet milieuvriendelijk hoor), maar toch gun ik jou ook veel plezier met je Apple!
Reputatie 6
Badge +9
Dus vriend de Leon, jouw appeltje is ook niet echt vriendelijk voor het milieu geproduceerd !

Gelijk heppie, Frans...;). Al dat goedkope plastic is toch milieuvriendelijker, het eindigt namelijk al snel ergens op een rommelmarkt voor een habbekrats.;)

But let's not argue about cell phones. Pure waste of time. ;)
Reputatie 7
Badge +9
Let's use cell phones!
Reputatie 6
Badge +9
Let's use cell phones!

But liever not in de cel. :)
Badge +6
Hahaha!!!
Ik wacht tot de nieuwe BlackBerry Q10 er in het wit is. Dan ga ik overstappen van mijn huidige provider naar de KPN familie. 🙂
Reputatie 3
Badge +9
Ik ga over op een iPhone....hahaha NOT !!

Reageer