Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Vraag

Leuke filmtips

 • 2 april 2013
 • 32 reacties
 • 15242 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
 • Oud Community Manager
 • 6701 reacties
Hebben jullie onlangs nog een goede/leuke film gezien?

Tijdens mijn vlucht naar Brazilië heb ik Jagten gezien. Een aanrader.

En Zero Dark Thirty. Die laatste gaat over de 'vangst' van Osama Bin Laden.

Als je goede Braziliaanse films wilt zien, raad ik jullie Cidade de Deus, Tropa de Elite 1 & 2 aan.

Aangezien ik nooit genoeg films heb gezien, ben ik benieuwd naar jullie tips.

32 reacties

Badge
Jagten wil ik zeker zien.

Go-ji-jeon uit 2011 ( aka Front line) , Beginners uit 2010 en Haywire uit 2011
Badge +6
Hoi,

Ik kijk niet vaak naar Engelse films. Ik kijk meer Bollywood films.
Hoi,

Ik kijk niet vaak naar Engelse films. Ik kijk meer Bollywood films.


Kal ho naa ho ?  :-)
Badge +6
Kal ho naa ho ?  :-)

Ja die heb gezien net als vele andere die ik heb gezien. Heb je er zelf ook een aantal gezien?
Reputatie 7
Badge +9
Wij kijken thuis meestal via de satelliet naar Spaanse of Spaanstalige films en series. Soms ook films via het internet 'gevonden' :)
El Secreto de Sus Ojos (Argentinië - 2009) is nog steeds mijn favoriet.
Badge +6
Hoi,

Ik heb op mijn vakantie op de laatste dag een begin van een film gezien: Harold. Die film is in 2008 uitgekomen.
Het gaat over een jongen die op 13 jarige leeftijd kaal is geworden. Ik heb de film niet af kunnen kijken ff kijken of ik hem ergens kan vinden.
Reputatie 5
Badge +10
Wij kijken thuis meestal via de satelliet naar Spaanse of Spaanstalige films en series. Soms ook films via het internet 'gevonden' :)
El Secreto de Sus Ojos (Argentinië - 2009) is nog steeds mijn favoriet.


El Secreto de Sus Ojos. Me gusta. Ik kijk ook graag naar andere Spaanse films. Regisseur Guillermo del Toro vind ik erg goed. Hij is o.a. verantwoordelijk voor El laberinto del fauno en El orfanato. Die laatste is best eng.

Nog meer Spaanse filmtips franswon?
Kal ho naa ho ?  :-)

Ja die heb gezien net als vele andere die ik heb gezien. Heb je er zelf ook een aantal gezien?


Ja ik MOEST hem kijken van m'n vriendin, en ik keek nooit Bollywood films. Maar eerlijk gezegd vond ik hem echt heel goed, van begin tot eind. Zo goed dat ik zelfs de soundtracks van de film heb gedownload om te luisteren haha.

Dat is eigenlijk de enige film tot zover ik gezien heb 🙂
Reputatie 7
Badge +9
Alex, El cuerno de la abundancia is ook wel leuk, beetje oud (2008)
Badge +6
Ja ik MOEST hem kijken van m'n vriendin, en ik keek nooit Bollywood films. Maar eerlijk gezegd vond ik hem echt heel goed, van begin tot eind. Zo goed dat ik zelfs de soundtracks van de film heb gedownload om te luisteren haha.

Dat is eigenlijk de enige film tot zover ik gezien heb :-)


Hoi Arjen.N,

Dan raad ik je aan om Kabhi Alvida Naa Kehna te kijken. Ook in Amerika opgenomen. Mooie liedjes en een mooi verhaal lijn. Deze film is van de zelfde producer als Kal Ho Na Ho.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kabhi_Alvida_Naa_Kehna
Reputatie 6
Badge +9
Must see, vind ik.

"Intouchables" (onaanraakbaren) Franse film uit 2011 van het regisseursduo Olivier Nakache en Éric Toledano.
De film vertelt het waargebeurde verhaal van een geheel verlamde aristocraat (gespeeld door François Cluzet) die een vriendschap opbouwt met zijn uit de banlieue (achterbuurt) afkomstige verzorger (gespeeld door Omar Sy). Twee geheel tegengestelde figuren dus, uit compleet verschillende milieus.
De film is gebaseerd op het autobiografische boek Le Second Souffle van Philippe Pozzo di Borgo.

http://4.bp.blogspot.com/-W2K_s1HtcOA/Ttics9Fy9qI/AAAAAAAAAW4/_bxeB_04QV4/s1600/affiche-du-film-intouchables-10548633bnovk.jpg
Badge +8
Must see, vind ik.

"Intouchables" (onaanraakbaren) Franse film uit 2011 van het regisseursduo Olivier Nakache en Éric Toledano.
De film vertelt het waargebeurde verhaal van een geheel verlamde aristocraat (gespeeld door François Cluzet) die een vriendschap opbouwt met zijn uit de banlieue (achterbuurt) afkomstige verzorger (gespeeld door Omar Sy). Twee geheel tegengestelde figuren dus, uit compleet verschillende milieus.
De film is gebaseerd op het autobiografische boek Le Second Souffle van Philippe Pozzo di Borgo.


Gisteren gezien, de Leon! :)

Ik durfde niet meer, omdat iedereen er zo enthousiast over was. Kan alleen maar tegenvallen, denk ik dan altijd.
Zo heb ik ook een jaar gewacht met Amélie, en heb ik nog geen één boek over Harry Potter gelezen.
Don't believe the hype, zeg ik altijd maar..
Maar hoe heerlijk was deze film 😃 Ik zie die twee hierboven en word weer blij.

Spaanstalig ga ik voor Almodovar. Waarbij Hable con Ella nog steeds mijn all time favourite is. Ook door het prachtige werk van Pina Bausch in de film.
Reputatie 7
Badge +9
Hable con Ella is een meesterwerk, heeft niet voor niets grote prijzen gewonnen, waaronder Academy Award en Golden Globe.

Ik heb deze nog op DVD, tijd om weer eens te kijken.
Reputatie 5
Badge +10
Hable con Ella is een meesterwerk, heeft niet voor niets grote prijzen gewonnen, waaronder Academy Award en Golden Globe.

Ik heb deze nog op DVD, tijd om weer eens te kijken.


Die ga ik op mijn lijstje zetten.
Badge +1
Ben zelf een liefhebber van aktie en komedie,
net de film "A goog day to die hard" zitten kijken goede film
gisteren total recal gezien de remake die viel me toch wel tegen,
daarintegen is green zone weer een goede film met Mat Damon,
voor het weekend weer de nodige films gedownload moeten we wel met dit weer
een leuke comedy is Here comes the boom
en wat een goede aktie is is Parker met in hoofdrol,
Jason Statham en Jennifer Lopez
Reputatie 5
Badge +10
Ben zelf een liefhebber van aktie en komedie,
net de film "A goog day to die hard" zitten kijken goede film
gisteren total recal gezien de remake die viel me toch wel tegen,
daarintegen is green zone weer een goede film met Mat Damon,
voor het weekend weer de nodige films gedownload moeten we wel met dit weer
een leuke comedy is Here comes the boom
en wat een goede aktie is is Parker met in hoofdrol,
Jason Statham en Jennifer Lopez


Total Recall (2012) vond ik ook niet best. De eerste versie met Arnie is natuurlijk veel beter. Afgelopen woensdag Jurassic Park 3D gezien. Lang geleden dat ik die film had gezien. Toch wel weer gaaf. Voor een 20 jaar oude film, zien de dino's er nog steeds prachtig uit. Voor het 3D effect hoef je het niet te doen.
Reputatie 7
Badge +9

Voor een 20 jaar oude film, zien de dino's er nog steeds prachtig uit


Wat is 20 jaar? Die dino's ontstonden ongeveer 230 miljoen jaar geleden 🙂.
Badge +8
Ik zag gisteren een stukje van Edward Scissorhands op tv. Weet iemand of dat eigenlijk van Tim Burton is ook?
Ik vond het wel dat sfeertje, heerlijk :)
Big Fish is ook één van mijn favoriete films. Zo'n geweldig sprookje.
Die kan ik altijd wel kijken. En als ik zo naar buiten kijk, is dat misschien wel een goed plan vanavond. Onder een dekentje, kaarsjes, thee. Lekker herfst-je spelen.:o
Reputatie 7
Badge +9
Onder een dekentje, kaarsjes, thee. Lekker herfst-je spelen.:o


Kaarsen onder een dekentje, levensgevaarlijk Charlene 🙂
Reputatie 5
Badge +10
Onlangs heb ik de films Juno en Silver Linings Playbook gezien. Beide zeer de moeite waard. Vooral Juno is hilarisch.
Reputatie 7
Badge +9
Sister Act I en II gedownload, dat wordt weer lachen met Whoopi!
Reputatie 6
Badge +9
Elvira, mistress of the dark.

Even een sentimental journey. Van het weekend via YouTube gekeken.
In '89 gezien in zo'n typisch Amerikaanse bioscoop met een emmer coke en een kliko popcorn.:p

Lekkere pulpfilm. Echt geinig. Elvira, een soort moderne Mae West zeg maar, zet een achterlijk puriteins Amerikaans gat eens flink op stelten.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4f/Elviramistressofthedarkposter.jpg
Badge +8
Sister Act I en II gedownload, dat wordt weer lachen met Whoopi!

Hey franswon,

Die had ik allebei op video 🙂 Ongeveer elk weekend in pyjama gekeken met mijn zusje. En dan hard meezingen:D
Heb je de college tour met Whoopi gezien laatst? Inspirerende vrouw, hoor.

Groetjes,
Charlene
Badge +8
Elvira, mistress of the dark.

Even een sentimental journey. Van het weekend via YouTube gekeken.
In '89 gezien in zo'n typisch Amerikaanse bioscoop met een emmer coke en een kliko popcorn.:p

Lekkere pulpfilm. Echt geinig. Elvira, een soort moderne Mae West zeg maar, zet een achterlijk puriteins Amerikaans gat eens flink op stelten.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4f/Elviramistressofthedarkposter.jpg


Hoi de leon,

Die poster is al geweldig! Doet me denken aan de Rocky Horror Picture show, lekker cult 🆒

Groetjes,
Charlene
Reputatie 7
Badge +9
Sister Act I en II gedownload, dat wordt weer lachen met Whoopi!

Hey franswon,

Die had ik allebei op video 🙂 Ongeveer elk weekend in pyjama gekeken met mijn zusje. En dan hard meezingen:D
Heb je de college tour met Whoopi gezien laatst? Inspirerende vrouw, hoor.

Groetjes,
Charlene


Niet gezien Charlene, we kijken vrijwel geen NL TV, meestal Spanje of Zuid-Amerika.

Reageer