.

Storing Mobiel bellen, sms en internet in Frankrijk (inclusief Monaco). Opgelost

  • 24 July 2013
  • 0 reacties
  • 298 Bekeken

Reputatie 5
Badge +10
  • Oud Community Manager
  • 6701 reacties
Beste Simyo klanten

Sinds zaterdagmorgen 20 juli kunnen klanten die zich in Frankrijk (inclusief Monaco) bevinden hinder ondervinden bij het mobiel bellen, sms'en en internet via roaming. Noodnummers zijn wel bereikbaar. Ook is dataverkeer via lokale WiFi mogelijk. We kunnen momenteel helaas nog niet aangeven per wanneer de storing is verholpen. Het is wel mogelijk om in geval van noodsituaties verbinding te krijgen met het noodnummer (bijvoorbeeld 112) in het betreffende land. Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het ongemak!

Updates:

20 juli: start storing
22 juli: verbinding met het netwerk Free is wel mogelijk. Let op! Het netwerk van de provider Free is geen landelijk dekkend netwerk. Met deze mogelijkheid zijn de problemen in Frankrijk slechts gedeeltelijk opgelost, want het netwerk van deze provider is alleen te vinden in de grote steden en langs de Rivièra

24 juli 9:45: Het technische team van KPN boekt vooruitgang. Helaas is er nog geen eindtijd beschikbaar, maar ze doen hun uiterste best om het op te lossen.
24 juli 12:20: De verbindingen worden langzaam weer hersteld. KPN wacht nog op definitieve terugkoppeling.

Update 24 juli, 13:45: Storing is opgelost

Alle verbindingen zijn hersteld. Wij raden alle klanten aan om voor optimaal bereik en mobiele dataverbinding de mobiele netwerk selectie in het toestel op “automatisch” te zetten.

Groetjes,

Alex

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.