.

Beantwoord

Simyo bundels ook buiten NL bruikbaar vanaf 30-4-16?

  • 31 March 2016
  • 1 reactie
  • 104 Bekeken

  • Beginner
  • 3 reacties
Vanaf 30-4 valt bellen/sms en 3G internet buiten NL ook binnen je bundel, zegt Simyo vandaag. Voorheen kon je je bundel tegoed, buiten NL, niet gebruiken. Als je voorheen buiten NL was, kreeg je een vette rekening van Simyo en bleef je bundel tegoed ongemoeid en was je kwijt.
Simyo zegt nu dat je, buiten NL, ook met je bundel kan bellen en 3G internetten, je betaalt een kleine toeslag.
Vraag: Heeft het vanaf 30-04-16 wel zin om je bundels te verhogen als je op vakantie gaat in de EU , maar buiten NL ?
icon

Beste antwoord door Angela 1 April 2016, 16:00

Bekijk originele reactie

1 reactie

Reputatie 7
Badge +10
Hoi Ghv,

Welkom op het Simyo Forum.

Goed om te zien dat jij de e-mail goed hebt gelezen 🙂

Zoals je hebt kunnen vinden in de e-mail, wordt er op dit moment een EU-toeslag gerekend voor het verbruik in het buitenland. Het is technisch gezien voor ons nog niet mogelijk om de minuten met het Nederlandse tarief te verrekenen. Je betaalt dus alleen de EU-toeslag tot nader order. We laten je weten wanneer er wel minuten uit je bundel gehaald worden. Onderstaande uitleg is dan ook pas van toepassing op het moment dat we dit technisch mogelijk gemaakt hebben.

Zodra dit het geval is, kun jij je bundels dus verhogen. Stel je weet dat je 3 weken in Frankrijk bent en dat je hier veel gaat bellen, is het geen slecht idee om je bundel te verhogen. De minuten worden namelijk uit je bundel gehaald + een toeslag per minuut. Hoe lager je bundel, hoe sneller je buiten je bundel gaat en dus het buitenbundel tarief gaat betalen. Precies zoals het in Nederland werkt (buiten de toeslag om).

Maakt dit het duidelijk of heb je nog vragen?

Groetjes,
Angela

Reageer