.

Vraag

Nu ook mobiel internet in het buitenland met Simyo!

  • 9 July 2013
  • 0 reacties
  • 12342 Bekeken

Badge +6
Beste Simyo klanten,

We hebben leuk zomernieuws: Omdat wel héél erg veel mensen het aan ons vroegen, kan je nu ook met Simyo mobiel internetten in buitenland!

Activeren is simpel!
Ga naar ‘Mijn Simyo’ en zet op het tabblad ‘Mijn instellingen en simkaart’ de optie ‘Internet op je mobiel – buitenland’ aan. Check vervolgens op je telefoon of ‘dataroaming’ aan staat. En klaar ben je!

Wat kost dat?
Binnen de EU (Europese Unie) betaal je €0,25 per MB. Buiten de EU betaal je €5,00,- per MB. In dat laatste geval raden we je sterk aan om toch ergens een wifi’tje op te zoeken!

Geen verrassingen!
Ook in het buitenland denkt Simyo met je mee. Als je boven de €40,- data verbruikt hebt ontvang je van ons een sms met een waarschuwing. Bij €50,- ontvang je een 2e sms met daarin de vraag om ‘JA’ naar 1330 te sms’en als je wilt doorgaan met internetten in het buitenland. Doe je dit niet? Dan word je automatisch geblokkeerd voor internetten in het buitenland.

Als je echt helemaal op safe wilt spelen is er maar één oplossing: Laat je internet in het buitenland uit en gebruik (open) wifi waar het beschikbaar is!
Wil je nog meer weten over internetten in het buitenland? Neem dan een kijkje in onze FAQ (http://www.simyo.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen/sim-only/internet_op_je_mobiel_en_mms)

Fijne vakantie!

Let op: Dit is alleen beschikbaar voor Simonly en voor de klanten met een oud Tringg abonnement.

Dit topic is gesloten. Je kunt geen reactie achterlaten.