.

Beantwoord

Ik ben in Canada, maar kreeg geen welkomst SMS.

  • 16 September 2014
  • 3 reacties
  • 517 Bekeken

Reputatie 7
Badge +9
Ter informatie: Ik ben nu in Canada (Ontario) en heb zojuist de Simyo sim in de iPhone 5 geplaatst. Werd automatisch verbonden met het 3G netwerk van Rogers maar de welkomst SMS laat op zich wachten. Misschien dat die nog komt. Andere netwerken die ik kan kiezen zijn Telus en Bell. De dataverbinding lijkt goed te werken maar ik weet niet of ik die lang laat aan staan i.v.m. de kosten.
icon

Beste antwoord door Ernst 17 September 2014, 13:08

Bekijk originele reactie

3 reacties

Reputatie 5
Badge +11
Hi Scotsman, ben je op vakantie in Canada?

Ik ga er volgend jaar heen, een Canadese vriendin gaat trouwen en dan maken we gelijk van de gelegenheid gebruik om rond te reizen :D
Heb je de info SMS inmiddels wel ontvangen? Zo niet, dan valt Canada in zone 2 en vind je de tarieven hier. Maar dat zal je zelf ook al wel gecheckt hebben.
Ik heb wel even nagevraagd waarom je (nog) geen welkomst SMS hebt gekregen, maar het is niet duidelijk waarom.
Een netwerkspecialist gaat nu uitzoeken hoe dat zit en ik houd je op de hoogte.

Heel fijn dat je in ieder geval meteen automatisch verbinding had, scheelt weer gepruts met handmatig zoeken. Althans, dat vind ik het ;)

Veel plezier!
Reputatie 7
Badge +9
Ik heb de Simyo sim nog een tijdje in de iPhone laten zitten maar die SMS is nooit aangekomen. Voor mij inderdaad niet zo'n probleem want ik ben op de hoogte van de kosten. Het is voor het eerst dat ik de Simyo aansluiting buiten Europe heb gebruikt, en als je data roaming aan laat staan dan lopen de kosten van zelfs bescheiden internetgebruik (af en toe een email checken, location services gebruiken en zo) erg snel op. Voor de gemiddelde Nederlandse toerist niet aan te bevelen.... Gelukkig is er hier in het huis van mijn schoonzus in Peterborough WiFi. Vandaag gaan we een wijngebied in Ontario bezoeken, ik ben benieuwd hoeveel mensen weten dat er in Ontario wijn wordt geproduceerd... Of de kwaliteit een beetje te pruimen is zullen we later vandaag wel kunnen testen!
Badge +6
Hoi Scotsman,

Gelukkig dat je ook van WiFi gebruik kan maken bij je schoonzus, want ik kan me voorstellen dat de kosten vrij snel oplopen helaas.

Ik wist overigens inderdaad niet dat er druiven groeien in Canada, dus ben erg benieuwd hoe de kwaliteit is, of dat dat nou juist de reden is waarom mensen er niet van op de hoogte zijn ;)

Ernst laat het je weten als hij een terugkoppeling heeft gekregen van de Netwerkspecialisten!

Reageer