Skip to main content
Het is me nog niet helemaal duidelijk of de kosten voor bellen, sms-en en internetten vanaf 30 april 2016 nu al van uit je bundel gaan. Zoals ik het lees gaat het van uit je bundel + die toeslag van een paar cent. Klopt dat?
Als er staat vanaf 30 april gaat het niet op 1 april al in.. Dan had er wel gestaan vanaf 1 april..



Het gaat tevens om de tarieven in het buitenland binnen de EU. Niet als je gewoon in Nederland bent. Dan veranderd er niks.
Maar de kosten die je maakt in het buitenland gaan dus per 30/4 (sorry, 1 april was een foutje) uit je bundel? En komen niet bovenop je bundel?
Als je nog bundel te goed hebt dan ja uit de bundel + 6 cent eu toeslag per minuut.



Heb je geen bundel tegoed meer dan betaal je het buiten de bundel tarief.



staat ook in de mail 😉
Hoi Jansen12345,



Welkom op het Simyo Forum.



Goed dat jij jouw vragen over deze wijziging nog bij ons komt stellen!



Zoals Raytje aangeeft, zullen de kosten die je maakt in het buitenland vanaf 30 april binnen bundel berekend worden + een EU-toeslag. Belangrijk om nog te melden. Op dit moment is het voor ons technisch nog niet mogelijk om het Nederlandse tarief te berekenen en dus MB's en minuten van je bundel af te halen. Tot nader order zal er dus alleen een EU-toeslag berekend worden en nog geen minuten of MB's uit je bundel.



Zodra dit technisch wel mogelijk is, zal jij hiervan op de hoogte gesteld worden. Laat je het weten als je hier nog vragen over hebt?



Groetjes,

Angela

Reageer