.

Beantwoord

Hoe kan ik het voordeligst internetten in het buitenland?

  • 7 July 2016
  • 2 reacties
  • 101 Bekeken

Ik ga over 2 weken op vakantie en ik vraag me af hoe ik het voordeligst kan internetten in het buitenland? Hebben jullie daar speciale bundels voor?
icon

Beste antwoord door Jihane 7 July 2016, 16:48

Bekijk originele reactie

2 reacties

Simyo heeft geen buitenland bundels, maar wat betreft de EU is er wel reeds een aantrekkelijke overgangsregeling, 6 cent per MB. Verder Wi-Fi en buitenlandse sim zijn optioneel. Medio 2017 wordt nog interessanter.

https://forum.simyo.nl/officieel-nieuws-acties-verstoringen-59/faq-wijziging-roamingtarieven-binnen-de-eu-33145

Ik hoop dat je goeij weer treft, fijne vakantie gewenst !
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Monique67,

Welkom op het Simyo Forum!

Wat leuk dat je op vakantie gaat binnenkort! Wij bieedn geen buitenlandbundels aan, maar zoals Friesian al terecht zegt, zijn de tarieven binnen Europa wel lekker goedkoop! Zo betaal je € 0,06 per minuut/MB, en maar € 0,02 per SMS! Buiten Europa kunnen de kosten wel wat hoger zijn, dus ik raad je aan om onze tarievenpagina goed te raadplegen: https://www.simyo.nl/tarieven/buitenland.

Als je naar het buitenland gaat en daar graag wilt internetten, is het nog wel de bedoeling om in te loggen op Mijn Simyo en te gaan naar Instellingen > Netwerkinstellingen. Daar kun je de optie voor 'Internetten in het buitenland' aanzetten. Dan weet je dat je verbinding kunt maken!

Heb je nog andere vragen?

@ Friesian; dankjewel voor de aanvulling!

Groetjes,
Jihane

Reageer