.

Beantwoord

Hoe kan het dat ik vijf euro per MB betaal in de VS?

  • 26 June 2016
  • 3 reacties
  • 136 Bekeken

Badge
Afgelopen week was ik met 2 telefoons op reis door de VS. Op mijn ene telefoon met KPN netwerk betaal ik 1 euro per mb en bij Simyo maarliefst 5 euro. Kortom het vijfvoudige voor dezelfde service. Waarom?
icon

Beste antwoord door Jihane 27 June 2016, 14:54

Bekijk originele reactie

3 reacties

Reputatie 7
Badge +9
Zoals je wellicht weet zijn de roamingtarieven in de VS helemaal vrij, dit in tegenstelling tot de tarieven binnen de EU. Dus elke provider mag vragen wat hij wil. En dat gebeurt dus ook. Had je mijn simkaartje van Three (UK) in je toestel gehad, dan had je "gratis" kunnen internetten in de VS, d.w.z. alle verbruikte MBs worden met je binnenlandse databundel verrekend.
Ik zag ook dat die ene euro per MB alleen is bij een buitenlandbundel van KPN. Zonder die bundel is het €2,50 per MB.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi Mike Breda,

Welkom op het Simyo Forum!

Ik snap dat je op zoek bent naar antwoorden hierover. Helaas valt daar weinig over te zeggen. Het valt te vergelijken met in de supermarkt vragen waarom de melk niet twee keer zo goedkoop is. Simyo heeft goedkope binnenlandse tarieven en dat is precies waar we ons in specialiseren: we zijn service-gericht en goedkoop in het binnenland! We kiezen uit wat we willen doen, en vervolgens doen we dat érg goed 😉 We bieden ook geen buitenland-bundels aan om precies die reden. Het is simpelweg niet onze specialiteit. Binnen de EU is het een heel ander verhaal! Daar kost het slechts € 0,06 per MB! Heerlijk goedkoop, dus.

Hoe dit in de toekomst kan veranderen zou ik je niet kunnen vertellen! Wie weet worden die prijzen aangepast. Maar slechts de tijd zal dat leren.

Als je ergens anders nog vragen over hebt, dan help ik je natuurlijk heel graag! 🙂

@ Scotsman en Raytje: Klopt allemaal! Bedankt voor jullie reacties :)

Groetjes,
Jihane

Reageer