.

Beantwoord

Bel ik vanaf juni in het buitenland uit mijn bundel?

  • 30 March 2017
  • 4 reacties
  • 137 Bekeken

Als later dit jaar (15-6-2017 ?) de roamingkosten worden afgeschaft, gaat bellen en internetten dan eerst uit je bundel?. Geldt dat ook voor de nieuwe bundels?
icon

Beste antwoord door Ray 31 March 2017, 08:58

Bekijk originele reactie

4 reacties

Vanaf 15 juni 2017, als de roamingskosten worden afgeschaft, gaat dat eerst uit de bundel. Eigenlijk net zoals dat nu binnen Nederland ook gaat. En ja dat geldt ook voor de onlangs uitgebrachte nieuwe bundels. Dit staat namelijk los van de Europese afspraken omtrent de roamingskosten.
Reputatie 7
Badge +10
Hoi BartW,

Welkom op het Simyo Forum!

Wat goed dat je dit even na komt vragen 😃 Je hebt gelijk: vanaf juni verdwijnen de roamingkosten binnen de EU. Dit betekent dat je binnen de EU gebruik maakt van je aansluiting zoals je dat ook in Nederland doet. Je kunt dan gewoon je bundels gebruiken, en betaalt pas buitenbundelkosten als die bundel ook op is. Dus, precies zoals Ray zegt, ook je nieuwe bundels. Super fijn, dus!

Nu is dat nog niet het geval, want het is nog geen juni. Je betaalt nu binnen de EU € 0,06 per MB/minuut en € 0,02 per sms, wat per definitie buiten je bundel valt. Wil je alle tarieven even op een rijtje zien? Dan kan dat https://www.simyo.nl/tarieven/buitenland]hier.

Laat je het weten als je hier nog vragen over hebt?

@ Ray, dankjewel voor je hulp!

Groetjes,
Jihane
Dank voor jullie duidelijke reactie!
Reputatie 7
Badge +10
Hoi BartW,

Graag gedaan! Nog een kleine toevoeging: je wordt uiteraard op tijd door ons geïnformeerd over de veranderingen. Het is op dit moment nog niet helemaal duidelijk wat de afspraken gaan zijn over de 'onbeperkt bellen' bundel. Natuurlijk hoor je ook hier meer over. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, stel deze dan gerust :)

Groetjes,
Angela

Reageer