Skip to main content
4mrt.staat er: buiten de bundel,blijkt n SMS te zijn naar Denemarken (0045609910341),geheel onbekend,waar is dit nummer precies van?
Hallo Zonnetje11,



Welkom op het Simyo forum.



Dit nummer is een berucht nummer http://www.wieheeftgebeld.nl/nummer/0045609910341



Maar... het ontvangen van SMS vanuit Denemarken is gratis, het lijkt er dus op dat je geantwoord hebt.
Nergens te vinden bij mijn SMS archief en die tijd bezorg ik post met gsm in mijn zak met mijn bezorgapp aan dus erg vreemd dat er dan iets verzonden zou zijn
Ik kan uiteraard niet zien wat er gebeurd is, ik ben net als jij gewoon klant. Het systeem zal ongetwijfeld een SMS geregistreerd hebben vanaf jouw nummer naar dat Deense nummer. Meer weet ik er ook niet over te vermelden.
Ik lees nu ergens dat er meer mensen last van gehad hebben na aankoop van een nieuwe telefoon (mediamarkt)met een verzekering (Geeksquad Squad)hoe/wat?maar dan komt t gelukkig maar 1x voor....
Hoi Zonnetje,



Welkom op het Simyo forum.



Wat vreemd dat er opeens een sms naar Denemarken tussen jouw verbruik staat.



Als jij dit bericht niet bewust hebt gestuurd, moet er automatisch iets verzonden zijn. Een ontvangen bericht registreren wij namelijk niet.



Er zijn Apps die automatisch sms'jes versturen om zichzelf te activeren, maar je geeft aan dat er meerdere mensen zijn met dit probleem na aanschaf van een nieuwe telefoon.



Mag ik vragen waar je dit hebt gelezen? Ik ben heel benieuwd



Groetjes,

Sean



@Franswon bedankt voor je hulp!
http://www.wieheeftgebeld.nl/nummer/45609910341
Hoi Zonnetje11,



Bedankt voor de aanvulling! Klopt het dat jij jouw telefoon ook bij de MediaMarkt vandaan hebt en een verzekering hebt afgesloten? Wellicht is het dan verstandig om contact op te nemen met de MediaMarkt. Hou je ons op de hoogte?



Groetjes,

Angela

Reageer