Skip to main content

Hallo Simyo

 

als mensen mijn bellen terwijl ik in gesprek ben worden ze direct doorgeschakeld naar de voicemail, maar ze krijgen geen melding dat ik in gesprek ben.

als ik ze dan later spreek krijg ik te horen van was je batterij leeg of stond je toestel uit.

 

waarvoor krijgen ze niet gewoon de ingesprekstoon of iets van een melding deze persoon is in gesprek u wordt doorgeschakeld naar de voicemail?

 

alvast bedankt voor uw reactie

Hoi @Slh69,

Bedankt voor je bericht. Ik heb dit even nagevraagd bij onze netwerk specialist omdat ik er zelf ook even niet uitkwam. Het is dus blijkbaar zo dat er gebruikelijk nooit een bandje afspeelt waarbij je te horen krijgt dat je in gesprek bent. Hier is ook geen optie voor bij Simyo. Daarnaast gaf de netwerk specialist aan dat wanneer je via VoLTE belt (bellen over het 4G netwerk) de optie wisselgesprek automatisch aanstaat. Deze optie zorgt er voor dat wanneer je gebeld wordt en in gesprek zit, dat je het inkomende gesprek ziet binnenkomen op jouw telefoon. Wanneer je besluit niet op te nemen wordt er na 20 seconden doorgeschakeld naar de voicemail. Hopelijk heb ik je vraag zo kunnen beantwoorden 😊.

Groetjes,
Seren


Bedankt voor je reactie

de optie waar jij het over hebt heb ik uitgezet want wisselgesprek vind ik helemaal niets.

jammer dat de beller niet gewoon de informatie krijgt dat ik in gesprek ben.

groetjes


Hoi @Slh69,

Graag gedaan! Echter adviseer ik je om VoLTE wél aan te laten, als je de VoLTE optie aanstaat staat wisselgesprek (vaak)ook aan. Dit kun je ook in je toestelinstellingen aanzetten. Op een iPhone doe je dit via Instellingen > Telefoon > Wisselgesprek. Helaas weet ik niet waar je deze instellingen op een Android telefoon kunt vinden. Wellicht kan Google je hierbij helpen. Succes 😊.

Groetjes,
Seren


Wisselgesprek heb ik uitgeschakeld, en Volte staat aan volgens mijn kun je deze niet eens uitschakelen bij een iPhone 12?


Hoi @Slh69, 

Mijn advies is eigenlijk om wisselgesprek wel aan te laten.

Voor meer informatie over VoLTE wil ik je verwijzen naar dit artikel.


Groetjes,
Seren


Reageer