Skip to main content
Waarom moet iedereen mij elke keer twee keer opbellen voor dat er contact gelegd wordt? Na de eerste keer bellen komt altijd een ingesprekstoon.
Hoi PHoozemans,



Wat onhandig dat je twee keer gebeld moet worden voor er een gesprek binnenkomt. In dit topic lees ik dat je al hebt gecheckt of er geen doorschakeling actief is én of je telefoon niet op 'niet storen' staat. Toch kun je ondanks dat altijd voor de zekerheid nog even bellen naar ##002#. Mocht je dit nog niet hebben gedaan.



Ik heb de netwerkspecialisten van KPN gesproken, maar die zien dat de 'routering' naar jouw nummer ook helemaal goed is, dus hier ligt het probleem ook niet. Ik heb in elk geval de simkaart opnieuw aangemeld bij het netwerk, misschien dat dit wat uithaalt 🙂. Wil je daarom de telefoon uitzetten voor 15 minuten en de simkaart uit de telefoon halen?



Mocht dit niet helpen, heb ik graag antwoord op de onderstaande vragen: Komt er echt alleen een ingesprekstoon? Dus 3 piepjes? Of zien de mensen die jou bellen ook nog iets in hun scherm staan?



Groetjes, Tiury

Reageer