Skip to main content
Hallo,ik wil de simkaart van mijn telefoon in tablet plaatsen. Hij geeft aan dat er geen netwerk is.wat moet ik doen. Krijg geen sms binnen en kan dus ook niet telefoneren en whats appen.
Als de simkaart het wel doet/deed in de telefoon, zul je de instellingen van de tablet moeten induiken om te zien of en wat je allemaal moet en kunt instellen.



Over wat voor een tablet spreken we hier? Welk OS en versie draait hierop?
Hoi Itsjeff,



Welkom op het Simyo Forum!



Wat vervelend dat je geen netwerk kunt vinden met je tablet 😞 Dat is zeer storend, kan ik me voorstellen! RicoK stelt hele goede vragen: werkt de simkaart wel in een telefoon? In dat geval, raad ik je aan om je tabletinstellingen te controleren. Wat voor tablet heb je?



Ik wil er wel bij vermelden dat onze simkaarten geproduceerd zijn om correct te functioneren in telefoons. Ze zijn dus gespecialiseerd in het werken binnen een mobiel netwerk vanuit een mobiele telefoon. Ik zal mijn uiterste best doen om je te helpen, maar ik kan helaas geen garanties bieden hierover 🙂 Gelukkig zijn we allemaal wel heel bekwaam hier, en weten we je probleem wellicht alsnog op te lossen!



Hou je me op de hoogte?



Groetjes,

Jihane

Reageer